18 / 05 / 2024

Gamze İlgezdi evi

Gamze İlgezdi evi

CHP'li Gamze İlgezdi, Kadıköy'de 12.5 milyon dolarlık 3 süper lüks rezidans dairesini birleştirip tek bir daire haline getirdi. Evin içi ise 8 milyon dolara 'saray gibi' döşendi.

Gamze İlgezdi'den AKM'nin dünya standartlarına göre yapılmadığı iddiası!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, yeni yapılan AKM'deki opera çukurunun dünya standartlarına göre yapılmadığını iddia etti. 

Gamze Akkuş İlgezdi'den kantinlerden kira alınmasın önerisi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, kantinlerden iki yıl boyunca kira alınmaması önerisinde bulundu...

Gamze Erçel’in iki katlı cam evi! 

Gamze Erçel'in sosyal medyada evinden film izlerken paylaştığı fotoğraf sosyal medyada gündeme oturdu. Fotoğraftan sonra Erçel'in evi merak konusu oldu. İşte ev karantinasındaki Gamze Erçel'in merak edilen evi...

Ataşehir Belediyesi’ne haciz geldi!

Ataşehir Belediyesi icralık oldu, onlarca daire ve rezidansı şahsı, eşi Gamze İlgezdi ve ailesi üzerine kaydettiren CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Baltal İlgezdi ödeme yapmayınca, araç kiralama şirketi, 15 milyon TL'lik alacağı için dün haciz takibi başlattı.

Gamze İlgezdi: Askeri araziler çekici alanlara dönüştürülecek!

CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, 15 Temmuz sonrası askeri arazilerin ne olacağını irdeledi. Arazilerinin nasıl değerlendirileceğini Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'a sordu.

Gamze İlgezdi Kadıköy'deki rezidansını 8 milyon dolara dekore etti!

CHP'li Gamze İlgezdi, Kadıköy'de 12.5 milyon dolarlık 3 süper lüks rezidans dairesini birleştirip tek bir daire haline getirdi. Evin içi ise 8 milyon dolara dekore ettirdi.

Gamze İlgezdi Kadıköy'deki 3 rezidans dairesini birleştirdi!

CHP'li Gamze İlgezdi, Kadıköy'de 12.5 milyon dolarlık 3 süper lüks rezidans dairesini birleştirip tek bir daire haline getirdi. Evin içi ise 8 milyon dolara 'saray gibi' döşendi.

İşte Battal İlgezdi'nin evleri!

Genel seçimlerde CHP'den İstanbul Milletvekili seçilen Gamze îlgezdi'nin üzerine kayıtlı 15 dairesinin basında yer alması üzerine Battal İlgezdi ve Gamze İlgezdi mal varlığını açıkladı.

Ataşehir Belediye arazisine rezidans mı yapıldı?

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve CHP’li milletvekili eşi Gamze İlgezdi, bir inşaat firmasıyla ortak olarak belediye arazisine rezidans inşa etmiş.

Bergama'da icradan 1 milyon 237 bin 800 liraya villa, bakıcı evi, depo ve tarla!

Bergama'daki villa, 2 bakıcı evi, depo ile tarla 1 milyon 237 bin 800 liraya icradan satışa çıkarıldı

Umut Evi, Silivrikapı Semt Konağı'nda açıldı!

Ünlü sunucu Esra Erol'un; erken evliliklere dikkat çekmek için yazdığı ve iki ayda 75 bin satan ilk kitabı 'Kara Duvak'ın geliriyle hazırlanan Umut Evi projesi için ilk adım İstanbul'da atıldı

Hayata Destek, Japon AAR işbirliğiyle Van'da Tandır Evi kuruyor!

Hayata Destek, yapılan acil yardım ve iyileştirme projelerinde üstlendiği aktif rol çerçevesinde Japon insani yardım kuruluşu AAR (Association for Aid and Relief) işbirliği ile 24 adet Tandır Evi'nin inşaasına başladı

Gamze Cizreli ve Saruhan Tan, Manhattan'da Big Chef's şubesi açıyor!

Ankara'da yiyecek-içecek sektöründe 'mekan yaratıcısı' olarak bilinen Gamze Cizreli, Kasım 2009'da Ankara'daki gözde mekanı Big Chef's'i YKM Yönetim Kurulu Üyesi Saruhan Tan ile İstanbul'a getirmişti

Gamze İlgezdi evi Haberi

Gamze İlgezdi evi

CHP milletvekili ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin eşi Gamze Akkuş İlgezdi'nin Kadıköy'de satın aldığı süper lüks 3 daireye ilişkin önemli ayrıntılar ortaya çıktı. Four Winds Rezidans'ın 18'inci katın tamamını satın alan Gamze İlgezdi'nin, 349, 151 ve 155 metrekarelik üç daireyi birleştirerek tek bir daire haline getirdiği, 12 milyon 350 bin dolarlık 3 dairenin içine de 8 milyon dolar harcadığı ortaya çıktı. 


KOMŞULAR DA İSYAN ETTİ 


Kadıköy'deki lüks Four Winds kulelerinde, 4+1 daireler 4 milyon 350 bin, 3+1 daireler 3 milyon 600 bin, 2+1 daireler 2 milyon 750 bin, 1 +1 daireler ise 1 milyon 600 bin dolardan satılıyor. Gamze İlgezdi, 7 Haziran seçimlerinden önce, Four Winds'in 18'inci katındaki dayalı döşeli 3 daireyi, birleştirip 655 metrekarelik tek daire yapmak üzere satın...