23 / 05 / 2024

Gamze Özbal mimarlık

Gamze Özbal mimarlık

2010 yılında Mehmet Kütahneci ve Gökhan Kazancı ile birlikte İkon TPU'yu kuran Mimar Gamze Özbal kimdir? Mimar Gamze Özbal bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Gamze Özbal..

Varsillas Design Mimarlık Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Varsillas Design Mimarlık Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Türkmen Yazar tarafından kuruldu.

Aralık Mimarlık Ve Tasarım Teknoloji İmalat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aralık Mimarlık Ve Tasarım Teknoloji İmalat Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Genç Arslan tarafından kuruldu.

Gamze Alnıak Mimarlık Limited Şirketi kuruldu! 

Gamze Alnıak Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Alnıak tarafından kuruldu.

Megasan Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Megasan Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Güneş tarafından kuruldu. 

Atölye103 Mimarlık Şehircilik Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Atölye103 Mimarlık Şehircilik Mühendislik İnşaat Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ali Topçu ve Gamze Topçu ortaklığında kuruldu. 

Buzz Mimarlık İnşaat Danışmanlık Taahhüt Tüketim Malları Limited Şirketi kuruldu!

Buzz Mimarlık İnşaat Danışmanlık Taahhüt Tüketim Malları Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mahmut Sami Başak ve Sinan Cem Eryaşar ve Gamze Eryaşar imzasıyla kuruldu.

Gamze Özbal kimdir?

2010 yılında Mehmet Kütahneci ve Gökhan Kazancı ile birlikte İkon TPU'yu kuran Mimar Gamze Özbal kimdir? Mimar Gamze Özbal bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Gamze Özbal..

UGM Yapı Mimarlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

UGM Yapı Mimarlık ve Ticaret Limited Şirketi, Gamze Şenol, Mustafa Güngör, Ahmet Turgut Yavuz tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül 2014 tarihinde kuruldu.

UGM Yapı Mimarlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

UGM Yapı Mimarlık ve Ticaret Limited Şirketi, Gamze Şenol, Mustafa Güngör, Ahmet Turgut Yavuz tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de Kağıthane Merkez'de kuruldu.

Bina Mimarlık Mühendislik şirketi kuruldu!

Bina Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kurdu

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği işbirliğiyle VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi başlıyor!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen “VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi”nin ilk sergisi Mutluluk Fabrikaları, Mimar Saitali Köknar'ın küratörlüğü ve Pelin Derviş'in koordinatörlüğüyle, 7 Şubat'ta Galeri Işık Teşvikiye'de açı

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'yı Ömerler Mimarlık tasarladı!

Ömerler Mimarlık'ın İstanbul Ataşehir'de projesini tamamladığı “Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena”, NBA kalitesini Türkiye'ye taşıdı.

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

Gamze Özbal mimarlık Haberi

Gamze Özbal mimarlık

Gamze Özbal kimdir?

Gamze Özbal, 1977 yılında Kayseri'de doğdu. 2001 yılında Erciyes Üniversite Mimarlık Mühendislik Fakültesi Mimarlık bölümünden mezun oldu. 


2001-2003 yılları arasında İstikbal Firmasında sanat yönetmeni olarak çalıştı. 2005-2009 yılları arasında Dama Tasarım 'da ortak olarak görev aldı. 2010 yılında Mehmet Kütahneci ve Gökhan Kazancı ile birlikte İkon TPU'yu kurdu.


İkon TPU..

İkon TPU, 1994 yılından bu yana mimarlık faaliyetlerini sürdüren Mehmet Kütahneci, Gamze Özbal ve Gökhan Kazancı tarafından 2010 yılında Kayseri de kurulmuştur.


İkon TPU Mimarlık, Mühendislik, Kentsel Tasarım alanlarında projeler geliştirmekte aynı zamanda uygulama ve kontrollük yapmaktadır.


Her projeyi kendi içerisinde ele alan ve projeye değer katacak yenilikçi mimari çözümler üreten firmamız bir çok alanda ve farklı ölçeklerde projeleri hayata geçirmektedir. Konut, ticaret yapıları, kentsel tasarım, alışveriş merkezleri, otel, eğitim yapıları, idari...