03 / 05 / 2024

Gana enerji sektöründe yabancı yatırımcıları bekliyor

Gana enerji sektöründe yabancı yatırımcıları bekliyor

Dünyanın farklı ülkelerine düzenlediği ziyaretlerle iş dünyasına yol açan Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK), şimdi de Afrika atağı başlattı.

İnşaat ve altyapı sektöründe kadın oranı yüzde 16'da kaldı!

İstatistiklere göre, inşaat ve altyapı sektöründe kadın oranının yüzde 16'da kaldığını anımsatan Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, enerji sektöründeki kadın oranının ise yüzde 19 olduğunu anlattı.

İnşaat ve enerji sektöründe kredi krizi!

Bankalar ve şirketler inşaat ve enerji sektöründe 20 milyar dolara yakın sorunlu kredinin yeniden yapılandırılmasında ilerleme kaydetmekte zorlanıyor.

Elektrik Dağıtım Sektöründe İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi başlıyor!

Hefe Enerji, Kıvanç Group ve Etien sponsorluğunda gerçekleştirilecek kongrede, elektrik dağıtım sektöründe iş sağlığı ve güvenliği alanın farklı öncelikleri yerli ve yabancı uzmanların katılımında değerlendirilecek.

Kale Mantolama yalıtım sektöründe tasarruf ve konfor sağlıyor!

Isıtma ve soğutma amacıyla kullanıldığı yapılarda yarı yarıya enerji tasarrufu sağlayan ‘Kale Mantolama’, kaliteli ürün ve uygulamalarıyla yalıtım sektöründe fark yaratıyor.

Konya Şeker enerji sektöründe büyüyor!

hedefini dünyanın en büyük 5 gıda şirketi arasına girmek olarak belirleyen Konya Şeker, Kangal Termik santralinden sonra özelleştirme ihalesinde Soma Termik Santralini alarak enerji sektöründe de dev bir adım attı.

Enerji sektöründe iflaslar yaşanabilir!

Avrasya İşletme ve Ekonomi Birliği'nin 15. Konferansı'na katılan ekonomistlere göre; petrol fiyatlarındaki düşüş ve ECB'nin olası müdahalesi dünya ekonomisini olumlu etkiler ancak enerji sektöründe iflaslar yaşanabilir.

Elektrik dağıtım sektöründe Avrupa'dan gerideyiz!

Elektrik dağıtım sektöründe Avrupa'dan gerideyiz. Aksa Enerji Genel Müdürü Uygun, "Elektrik dağıtım sektöründe Avrupa'dan gerideyiz, açığı kapatmak için liberasyon ve regülasyonu bir arada yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Enerji sektörünün uluslararası karar alıcıları Ankara'da!

EIF – 7. Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı 24-25 Kasım 2014 tarihlerinde ATO Congresium’da dünyanın önde gelen enerji sektörü karar alıcılarını, uzmanlarını, özel sektör temsilcilerini bir araya getirecek.

Mustafa Yılmaz: Enerji sektöründe artık sadece gerçek yatırımcılar olacak!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, enerji sektöründe yatırımların önünü açmak istediklerini ve bu kapsamda kamudan lisans alarak lisansların üzerine yatan çantacılara göz açtırmayacaklarını vurguladı...

Trabzon'da kadınlar inşaat sektöründe söz sahibi!

Trabzon’da kadınlar artık inşaat sektöründe söz sahibi olmaya başladı. Kamyonlardan tuğla boşaltarak aile bütçesine katkıda bulunan 60 kadın, işlerinin hiç de zor olmadığını ifade ediyor...

Ağaoğlu Maslak 1453, Gayrimenkul Sektöründe Yılın En Başarılı Projesi seçildi!

Yılın Starları 2013 ödülleri kapsamında yurtdışı tanıtımları ile uluslararası platformda adından söz ettiren ve satış rekorları kıran Ağaoğlu Maslak 1453 projesi “Gayrimenkul Sektöründe Yılın En Başarılı Projesi” seçildi.

Nazım Yavuz: Her üç ölümlü iş kazasından biri inşaat sektöründe yaşanıyor!

Türkiye'de en fazla işçi ölümünün inşaat sektöründe yaşandığını ve iş kazalarının yüzde 98’inin insan hatasından kaynakladığını belirten ÇATIDER Başkanı Nazım Yavuz, "İş kazalarının azalması için eğitim hayati öneme sahip" dedi...

Mehmet Üstün: İnşaat sektöründe patronların sırtında yük var!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 5. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Kavi Yapı' dan Mehmet Üstün toplantıda inşaat sektöründe patronların sırtındaki yüklerden bahsetti...

Gana enerji sektöründe yabancı yatırımcıları bekliyor Haberi

Gana enerji sektöründe yabancı yatırımcıları bekliyor

Afrika'da Fildişi Sahili, Gana ve Nijerya'da iş forumları düzenlemeye hazırlanan kurul, katılımcılara üst düzey ilişkiler ve ikili iş görüşmeleri için imkân sağlayacak. DEİK Başkanı Ömer Cihad Vardan, "Sahra Altı Afrika'da Türk yatırımcılarımızı bekleyen büyük fırsatlar var. Nijerya, 200 milyonluk nüfusuyla Türk ürünlerine büyük ihtiyaç duyuyor. Fildişi Sahili 2016'da yüzde 10 büyüme hedefliyor. Gana, enerji sektöründe yabancı yatırımcıları bekliyor"...