02 / 05 / 2024

Gana Millet Camii inşaatı

Gana Millet Camii inşaatı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gana'nın başkenti Akra'da bulunan ve inşaatı devam eden Gana Millet Camii ve Külliyesi'ni ziyaret etti.

Çamlıca Camii inşaatında son durum!

Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM) Başkan Binali Yıldırım inşaatı devam eden Çamlıca Camii ve Çamlıca Televizyon Kulesi'ni inceledi.

Çamlıca Camii'nin ismi Recep Tayyip Erdoğan olsun!

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman, Çamlıca Camii’ne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın adının verilmesini önerdi.

Uludağ Üniversitesi Camii'nin temeli bu yıl atılacak!

Uludağ Üniversitesi’ne yapılması planlanan cami için toplantılar devam ediyor. Beştepe Millet Camii’nin mimarları tarafından hazırlanan proje, Uludağ Üniversitesi Camii Yaptırma Derneği tarafından beğenildi.

Recep Tayyip Erdoğan Gana Millet Camisi inşaatını gezdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gana'nın başkenti Akra'da bulunan ve inşaatı devam eden Gana Millet Camii ve Külliyesi'ni ziyaret etti.

Beştepe Millet Camii yoğun ilgi görüyor!

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi içinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen Beştepe Millet Camii yoğun ilgi görüyor.

Beştepe Millet Cami açıldı!

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi içinde yer alan Beştepe Millet Camii, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Camimiz, Beştepe Millet Camii ve Kongre Merkezi olarak açılışı yapılıyor. Milletimize hayırlı olsun" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki Beştepe Millet Camii açıldı!

Cami açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Camimizin Beştepe Millet Camii ve kongre merkezi olarak bugün açılışı yapılıyor. Adı Beştepe Millet Camii. Milletimize hayırlı olsun." dedi.

Hasan Tahsin Usta, Yıldıztabya Durak Camii'ni ibadete açtı!

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından yaptırılan Yıldıztabya Durak Camii’nin açılışı Cuma namazı sonrası yapıldı. Açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Camiden istifade eden millet ve devlet yükselir” diye konuştu.

Büyükçekmece Küba Camii'nin çevre düzenlemesi projesi başladı!

Büyükçekmece Belediyesi, Küba Camii'nin çevre düzenlemesi projesine başladı. Çalışalar kapsamında camiini ana giriş kapısına yapay şelale yapılıyor. Düzenleme çalışmalarının kısa bir süre içerisinde tamamlanması planlanıyor...

Süleymaniye Camii'nin havadan yeni görüntüleri!

Kanuni Sultan Süleyman adına Mimar Sinan tarafından hayata geçirilen Süleymaniye Camii 25 Temmuz 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi

Beyoğlu Ağa Camii restorasyonu 3 ay sonra tamamlanıyor!

İstanbul'un merkezi noktalarından İstiklal Caddesi üzerinde bulunan Hüseyin Ağa Camii'nin restorasyon çalışmalannda sona gelindi. Demirören Alışveriş Merkezi inşası sırasında zemini çöken cami yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kalmıştı...

Ortaköy Camii restorasyonu 3 yıldır sürüyor!

Ortaköy Camii’nde süren restorasyon 3 yıldır bitirilemiyor. Nedeni geçmişteki yanlış restorasyon teknikleri. Vakıflar Genel Müdürlüğü yetkilileri, “Eskiden çimento sıva kullanmışlar, bu yanlıştı. Biz bilimsel metotlarla çalışıyoruz.” diyor.

Tarihi Arasta Camii, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edildi!

Makedonya'nın başkenti Üsküp'te bütün izleri ortadan kaldırılan Gazi Baba Türbesi ile sadece bir duvarı günümüze ulaşan tarihi Arasta Camii, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarıyla ilk günkü ihtişamına yeniden kavuştu.

Gana Millet Camii inşaatı Haberi

Gana Millet Camii inşaatı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Akra'nın Müslümanların yoğun bulunduğu Kanda mahallesinde, Türkiye Diyanet Vakfı ve Aziz Mahmut Hüdayi Vakfı'nın desteğiyle yaptırılan Millet Camii ve Külliyesi'nin inşaatını gezdi.


Erdoğan'ın ziyareti sırasında Ganalı Müslümanlar ve bu ülkede yaşayan Türkler sevgi gösterisinde bulundu. 


Camii inşaatı hakkında yetkililerden bilgi alan Erdoğan, burada yaptığı konuşmada "Değerli kardeşlerim, her şeyden önce bugün burada caminin geldiği başarılı seviye bizi mutlu etti. Sayın Gana Devlet Başkanı Mahama, caminin adının Millet Camisi olduğunu söyledi. Caminin yapılması sadece Akra için değil tüm Gana için öneme haizdir. Diyanet ve Aziz Mahmut Hüdayi Vakfı'nın yaptığı camimizin tüm Müslümanlara hayırlı olmasını Allah'tan diliyorum" dedi.


Camii ve külliyetinin 40 dönümlük bir arazide meydana geleceğini belirten Erdoğan "İnşallah, Akra'daki bu camii-külliye bir ilim irfan yuvası olmasının yanı sıra, insan...