06 / 05 / 2024

GAP Arena ne zaman açılacak

GAP Arena ne zaman açılacak

Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un heyecanla beklediği stadı GAP Arena'da çim serme işlemi başladı. Çim serme çalışmalarının yaklaşık 1 hafta süreceği öğrenildi.

Yıkım kararı verilen Aspendos Arena'da son durum ne?

Anadolu Ateşi'nin gösterilerini gerçekleştirdiği Antalya Serik'teki 5 bin kişilik 'Aspendos Arena'nın yıkım kararına ve belediyenin mühür işlemine ilişkin yapılan itiraz onaylanmadı. 

Gap İnşaat ve Workindo'dan iş birliği!

Yapı-inşaat sektörüne özel kariyer sitesi olan Workindocom, Gap İnşaat’ın projelerine de insan kaynağı sağlıyor.

Seyrantepe Devlet Hastanesi'nde çalışmalar ne durumda?

Seyrantepe Türk Telekom Arena Stadı’nın yanı başında hayata geçirilen Seyrantepe Devlet Hastanesi'nin ne zaman açılacağı merakla bekleniyor. Peki, Seyrantepe Devlet Hastanesi'nde çalışmalar ne durumda?

Seyrantepe Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Toplam 935 daire ve 18 ticari üniteden meydana gelen Avangart İstanbul projesi Seyrantepe'de TT Arena Stadı'na komşu konumda hayata geçiriliyor. Peki Seyrantepe Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Yılın Stadyumu Ödülü'ne 3 yeni stat aday!

2016'nın en iyi stadyumu seçilecek. ‘Yılın Stadyumu’ ödülüne Sivas Arena, Yeni Eskişehir Stadyumu ve Irak’ta inşa edilen Kerbela Stadyumu aday.

Akyazı Arena'nın adı Şenol Güneş Stadı olacak!

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, 18 Aralık'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılacak Akyazı Arena'nın isminin Şenol Güneş Stadı olacağını açıkladı.

Garanti Koza, Barclays ATP World Tour Finalleri’ne sponsor oldu!

Dünyanın en prestijli tenis turnuvaları arasında gösterilen ve Londra’daki The O2 Arena’da düzenlenen Barclays ATP World Tour Finalleri’ne Garanti Koza, 1+3 sene olmak üzere turnuvanın gold sponsorluğuna imza attı.

Malatya Arena Stadı'nın inşaatı ne durumda?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, yapımı süren Malatya Arena Stadı'nda incelemelerde bulundu. Turan, stat inşaatını devralan firmanın çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

GAP Arena Stadı inşaatında son durum!

TFF 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un maçlarını yaptığı GAP Arena Stadı'ndaki çim iyileştirme çalışmalarının 15 gün içerisinde tamamlanacağı bildirildi.

Orta Anadolu Bölgesi'ne 35 milyar TL'lik dev proje!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Orta Anadolu Bölgesi'ne 35 milyar TL'lik 3 bin 306 tesisten oluşacak yeni bir proje üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Eroğlu, "Güneydoğu Anadolu'da GAP projesi var. Orta Anadolu'da da bu tesisleri tamamlayacağız" diye konuştu.

GAP Arena'da çim serme işlemi başladı!

Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un heyecanla beklediği stadı GAP Arena'da çim serme işlemi başladı. Çim serme çalışmalarının yaklaşık 1 hafta süreceği öğrenildi.

Vodafone Arena'da zemin çalışmaları hızlandı!

Teknik Direktör Şenol Güneş’in, Kasımpaşa maçı öncesi siyah-beyazlı takımı Vodafone Arena’da antrenmana çıkarmak istediği öğrenildi. Beşiktaş Yönetimi, Güneş’in bu talebi nedeniyle karşılaşmaya kadar zemini hazır hale getirmek için çalışmalara hız verdi.

Beşiktaş Vodafone Arena Stadı ne zaman açılacak?

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Vodafone Arena'nın ne zaman açılacağını önümüzdeki hafta açıklayacağız" dedi. Orman, kulübün mayıs ayında yapılacak seçimli olağan genel kurulunda başkanlığa yeniden aday olacağını açıkladı.

GAP Arena ne zaman açılacak Haberi

GAP Arena ne zaman açılacak

Kırmızı-siyahlı takımın yeni stadı GAP Arena'da beklenen an geldi. Camianın ve taraftarların heyecanla beklediği statta çim serme işlemine başlandı. Çim serme çalışmalarının yaklaşık 1 hafta süreceği öğrenildi. Statta sona doğru yaklaşılırken, çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.







Yeni...