17 / 05 / 2024

gap destekli projeler

gap destekli projeler

Mardin ve Şanlıurfa'da GAP destekli projelerin ve altyapı yatırımlarının artmasıyla bölge ticareti de canlanıyor.Kentsel dönüşüm de ekonominin kalkınmasına yardımcı oluyor..

24 İleri Projeler, Kağıthane, Basın Ekspres ve Halkalı'da 5 yeni proje yapacak!

24 İleri Projeler, Kağıthane, Basın Ekspres ve Halkalı'da yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor. 5 yeni projeyi hayata geçirmeyi planlayan firma toplam 300 milyon dolar yatırım bedeliyle projelerine başlayacak.

Aytuğ Balcıoğlu: Kısa sürede Dikili'yi kalkındıracak projeler inşa edeceğiz!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Daire başkanları, Dikili 'de toplantı düzenledi. Toplantıda konuşan daire başkanları, Dikili Belediyesi 'yle birlikte yaptıkları ortak çalışmalarla büyük projeler gerçekleştirileceğinin sözünü verdi.

Veryeriler İnşaat ahşap ile taşı buluşturan niş projeler üretiyor!

Türkiye'nin en popüler mekanlarından biri olan Alaçatı, taş evleri ile öne çıkıyor. Hatta Egeliler'in Ege özlemini gidermek üzere İstanbul'daki projeler bile bu taş evlerden esinleniyor...

Gap Tarlabaşı 360 projesinin metrekaresi 7 bin 800 dolardan başlıyor!

İstanbul Anadolu yakası Beyoğlu'nda hayata geçirilen Gap Tarlabaşı 360 projesinin metrekare birim fiyatı 7 bin 800 dolardan başlangıç gösteriyor. Proje Gap İnşaat ve Beyoğlu Belediyesi imzası taşıyor.

GAP ve DAP illerinin turizmine 26 milyon TL ödenek ayrıldı!

AK Parti Van Milletvekili Fatih Çiftçi, Türkiye genelinde 25 ili kapsayan GAP ve DAP illerinin turizm amaçlı proje ve altyapı uygulamalarına geçen yılsonuna kadar 123 milyon 500 bin TL harcamanın gerçekleştirildiğini belirtti...

Hüseyin Sözlü müteahhitlerden iddialı projeler istedi!

Sözlü müteahhitlerden iddialı projeler istedi ADANA Müteahhitler Birliği Başkanı Sedat Teoman Güneşli ve Yönetim Kurulu üyeleri Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Türkmenistan'da Türklerin yaptığı projeler 50 milyar dolara yaklaştı!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül " Türkmenistan' da Türklerin yaptığı projeler, 50 milyar dolara yaklaşmıştır ve Türkiye' nin en çok iş aldığı ülke Türkmenistan olmuştur " dedi.

Hüseyin Sözlü Adanalı müteahhitlerden iddialı projeler istedi!

Adana Müteahhitler Birliği Başkanı Sedat Teoman Güneşli ve Yönetim Kurulu üyeleri Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. Sözlü, Adanalı müteahhitlerden iddialı projeler istedi...

Gap İnşaat Tarlabaşı 360 projesinde metrekaresi 7 bin 500 dolardan başlayan fiyatlarla!

Gap İnşaat projesi olan Tarlabaşı 360'da yer alan ofislerin metrekare birim fiyatları 7 bin 500 dolardan başlıyor. Proje kapsamında ofislerin alanları 76 metrekareden başlangıç gösteriyor

Sandıklı, hayata geçirilecek projeler sayesinde 2048 yılına kadar su sorunu çekmeyecek!

DSİ 18. Bölge Müdürlüğü yetkilileri ise mevcut içme suyu, kuyu ve depolarda inceleme yaparak proje hazırladı. DSİ yetkilileri, Sandıklı'ya yapılacak projeler sayesinde ilçede 2048 yılına kadar su sorunu olmayacağını bildirdi.

GAP İnşaat Şehrizar Konakları açıklaması!

ŞEHRİZAR Konaklarıyla ilgili son dönemlerdeki gelişmelere yönelik GAP İnşaat açıklama yaptı. Gap İnşaat ' a, habere konu edilen mahkeme kararı ile ilgili bir bildirim ulaşmamıştır...

Mustafa Dündar: Osmangazi'yi yeniden imar edecek vizyon projeler geliştirdik!

Osmangazi'de faaliyet raporu onaylandı Osmangazi Belediyesi'nin 2013 yılı faaliyet raporu oy çokluğuyla kabul edildi. Mustafa Dündar, "Biz bu şehri yeniden ihya edecek, yeniden imar edecek vizyon projeler geliştirdik." dedi.

Gap Tarlabaşı 360 projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı 7 bin 500 dolar!

Gap Tarlabaşı 360 projesi kapsamında projenin toplam inşaat alanı 150 bin metrekare. Gap Tarlabaşı 360 projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı 7 bin 500 dolardan başlıyor.

gap destekli projeler Haberi

gap destekli projeler
Mardin ve Şanlıurfa başta olmak üzere altyapı yatırımlarında, ekonomik kalkınma ve sosyal gelişme alanlarında son derece önemli gelişmeler sağlanırken, GAP'ın tamamlanma aşamasına gelen enerji projeleriyle gelişmelere devam ediliyor. Mardin'in UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne 2014'te alınması için başlatılan çalışmalarla birlikte kentteki küçük esnaf ve sanatkarların da ticaretine katkı sağlanacak.  Bu kapsamda Sit alanı içerisinde yer alan sokaklar ve caddeler kazılırken, kanalizasyon şebekesi ve içme suları yenilenirken, şehirçi yolları genişletiliyor. Kazançlı ticaret yapılması için Valilik trafiği tek yön olarak belirleyecek. Böylece Mardin'i ziyarete gelen turistlerin her tarafı gezmesi ve dükkanların dikkatlerini çekmeleri...