06 / 05 / 2024

GAP İlleri Örnek İmar Uygulamaları Projesi

GAP İlleri Örnek İmar Uygulamaları Projesi

GAP Eylem Planı kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen GAP İlleri Örnek İmar Uygulamaları Projesi'nin açılış toplantısı gerçekleştirildi.

Gölbaşı'nda örnek imar uygulaması yapılacak!

GAP Eylem Planı kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen GAP İlleri Örnek İmar Uygulamaları Projesinin açılış toplantısı gerçekleştirildi.

37. DYO Sanat Ödülleri için başvurular başladı!

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından gerçekleştirilen DYO Sanat Ödülleri’nin 37’ncisi için düğmeye basıldı. Türk özel sektörünün sanata destek verdiği örnek projelerden biri olma özelliğini taşıyan yarışmada son başvuru tarihi ; 17 Eylül 2017.

Kırşehir'de Örnek İmar Uygulamaları toplantısı yapıldı!

Kırşehir'in de dahil olduğu KOP Bölgesi'nde Eylem Planı kapsamında yer alan "GAP ve KOP İlleri Örnek İmar Uygulamaları" projesinin toplantısı yapıldı.

Meram'da örnek imar uygulaması!

KOP eylem planı kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yürütülen “KOP İlleri Örnek İmar Uygulamaları Projesi”nin açılış toplantısı Konya’da yapıldı.

Gölbaşı'nda örnek imar uygulamaları!

GAP ve KOP bölgelerinde, örnek imar uygulamaları projesi kapsamında Gölbaşı ilçesine bağlı Akçaya köyü, Asfalt Mahallesi ve Yarbaşı köyünü kapsayan 112 hektarlık alanda parselasyon yapılacak.

Adıyaman Gölbaşı'nda örnek imar uygulaması yapılacak!

GAP Eylem Planı kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen GAP İlleri Örnek İmar Uygulamaları Projesi'nin açılış toplantısı gerçekleştirildi.

Gölbaşı'nda örnek imar uygulaması yapılacak!

GAP Eylem Planı kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen GAP İlleri Örnek İmar Uygulamaları Projesinin açılış toplantısı gerçekleştirildi.

Mehmet Ceylan, Karaman'da Örnek İmar Uygulamaları'nı anlattı!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Karaman Ermenek’te düzenlenen GAP ve KOP İllerinde Örnek İmar Uygulamalarının Yapılması Projesi’ne katıldı.

Jones Lang LaSalle 2013 Türkiye Etik Ödülleri'ne layık görüldü!

Jones Lang LaSalle, Etik Değerler Merkezi (EDMER) tarafından gençlere örnek olacak şirket ve yöneticileri ödüllendirmek ve etik bilincini yaygınlaştırmak amacıyla verilen ETİKA 2013 Türkiye Etik Ödülleri'ni almaya hak kazandı...

Şehrizar Konakları Üsküdar örnek daire!

Konum olarak Altunizade’de yer alan Şehrizar Konakları projesi Gap İnşaat tarafından yükseliyor. Şehrizar Konakları Üsküdar örnek daire fotoğrafları projeyi incelemek isteyenlere haberimizde sunuluyor

Metropol İstanbul örnek daire!

Varyap ve Gap İnşaat’ın hayata geçirdiği Metropol İstanbul projesinde satışlar devam ediyor. Metropol İstanbul örnek daire fiyatları 340 bin liradan başlıyor

KİPTAŞ Esenyurt 3. Etap Konutları Örnek Evler Sitesi'nde 110 bin TL'ye icradan!

Büyükçekmece 3. İcra Müdürlüğü, İstanbul ili Esenyurt ilçesi Esenyurt köyündeki KİPTAŞ Esenyurt 3. Etap Konutları Örnek Evler Sitesi'ndeki daireyi 110 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 07 Mayıs 2012 Pazartesi 10:00-10:10 saatleri arasında gerçekleştirilec

GAP BKİ Bölge Müdürü Mehmet Açıkgöz: GAP, Türkiye'nin marka değeri oldu!

GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (GAP BKİ) Bölge Müdürü Mehmet Açıkgöz, cumhuriyet tarihinin en büyük bölgesel kalkınma projelerinden biri olan GAP'ın uygulandığı bölgeyi hem Türkiye'de hem de uluslararası alanda marka haline getirdiğini belirtti

GAP'ta yapılan turizm araştırması sonucunda imaj sorunu ortaya çıktı!

Türkiye'nin en büyük kalkınma projesi olan GAP'ta yapılan turizm araştırmasında bölgedeki en büyük problemin “imaj sorunu” olduğu ortaya çıktı

GAP İlleri Örnek İmar Uygulamaları Projesi Haberi

GAP İlleri Örnek İmar Uygulamaları Projesi

ADIYAMAN'ın Gölbaşı ilçesinde gerçekleştirilecek olan örnek imar uygulamasıyla ilgili toplantı Grant Adıyaman Otelde gerçekleştirildi. Toplantıya Çevre ve Şehirçilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürü Yavuz Erdal Kayapınar, GAP İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil, Adıyaman Vali Yardımcısı Yunus Emri Altıner, Gölbaşı Kaymakamı Murat Zadaleroğlu, Adıyaman Belediye Başkanvekili Ahmet Vecihi Yüksek, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Onhan ile teknik personeller katıldı. 


Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasın ardından açılış konuşmasını yapan Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Doğu ve Güneydoğu'da bu projenin sadece Gölbaşı ilçesinde uygulanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 


Yusuf Özdemir, "GAP ve KOP Bölgesinde Örnek İmar Uygulamalarının Yapılması Projesi kapsamında ilçemizde toplamda 200 hektar alan üzerinde ki 112 hektar alanın ihalesi yapılarak çalışmalara başlamıştır. Bölgemizde sadece Gölbaşı ilçemiz...