04 / 05 / 2024

Jones Lang LaSalle 2013 Türkiye Etik Ödülleri'ne layık görüldü!

 Jones Lang LaSalle 2013 Türkiye Etik Ödülleri'ne layık görüldü!

Jones Lang LaSalle, Etik Değerler Merkezi (EDMER) tarafından gençlere örnek olacak şirket ve yöneticileri ödüllendirmek ve etik bilincini yaygınlaştırmak amacıyla verilen ETİKA 2013 Türkiye Etik Ödülleri'ni almaya hak kazandı...





Etik kurallarını yazılı hale getiren ve yerel pazara uyguladıkları etik kurallarıyla ETİKA 2013'e layık görülen Jones Lang LaSalle Türkiye Başkanı Avi Alkaş yaptığı açıklamada; “Jones Lang LaSalle Türkiye olarak benimsediğimiz değerler arasında şirket etiği bizim şirket kültürümüzün önemli bir parçasıdır. Görüşümüzce İş Etiğine önem vermek, pazarın ve müşterilerimizin yapılan işler konusunda güvenini kazanmamızı sağlarken şeffaflığımızın da bir göstergesi olarak algılanıyor ve firmamıza bağlılığın bu sayede arttığını gözlemliyoruz. Bunun yanı sıra, çalışanlarımıza işe ilk başladıkları gün itibariyle  şirketimizin İş Etiği kuralları hakkında bilgilendirme yapılıyor. Çalışanlarımızın iş etiğini tam olarak anlamalarını sağlamak ve tekrar bilgilendirme olması için iş etiği hakkındaki eğitimlerini her sene düzenli olarak tekrarlıyoruz. Bunun yanı sıra etik kurallarımızı hazırladığımız bir kitapçıkla hem şirket içi çalışanlarımızla hem de dışarıdan gelen misafirlerimizle paylaşıyoruz. Çünkü, herkesin şirket kurallarımızı tam olarak anlamasının başarımız ve topluma faydalı olmamız için şart olduğunu düşünüyoruz. Şirket olarak etik kurallarımızı şirketin diğer programlarına da entegre ediyoruz.


İş Etiği ödülleri ile şirketler her sene dünya çapında tekrar değerlendiriyor ve Jones Lang LaSalle olarak bizler üst üstte 4 sene bu ödüllerde Ethisphere Enstitüsü tarafından Etik Ödüllerinde “Dünyanın En Etik Şirketleri” arasında listendik. Böyle bir ödüllendirmenin Türkiye’de de yapılacağını öğrendiğimizde hemen katılıp global uygulamalarımız lokal platformda nasıl uyguladığımızı Türkiye - Etik Değerler Merkezi Derneği EDMER yoluyla vurgulamak ve globaldeki başarımızı Türkiye özelinde de göz önüne sermek istedik. Gerek Türkiye Yönetim Kurulumuz, gerekse Global Yürütme Komitemiz olarak, etik görevlilerinden oluşan dünya çapındaki ekibimizin çabalarını ve gayrimenkul pazarında kültürümüzü en iyi seviyelere getiren tüm meslektaşlarımızın işlerine bağlılıklarını yürekten alkışlıyoruz ve onlarla gurur duyduğumuzu bir kez daha vurgulamak istiyoruz.” dedi.



Geri Dön