18 / 05 / 2024

ETİKA 2013 Türkiye Etik Ödülleri

ETİKA 2013 Türkiye Etik Ödülleri

Jones Lang LaSalle, Etik Değerler Merkezi (EDMER) tarafından gençlere örnek olacak şirket ve yöneticileri ödüllendirmek ve etik bilincini yaygınlaştırmak amacıyla verilen ETİKA 2013 Türkiye Etik Ödülleri'ni almaya hak kazandı...

Emeklilerin hesabına anında 15 bin TL yatıyor! Türkiye Finans emekli promosyon 2024 kaç TL?

Emekli maaşlarına uygulanan Ocak zammının ardından özel bankalar müşteri kapmak amacıyla resmen yarışa başladı. Peki Türkiye Finans emekli promosyon 2024 kaç TL? İşte o rakam...

Celal Şengör açıkladı: Türkiye giderek o ülke ile birleşecek maalesef kaçış yok...

Yer bilimci Celal Şengör, katıldığı bir Youtube kanalında yaptığı açıklamalarda herkesi meraklandıran yorumlarda bulundu. Şengör, dünyada büyük değişimler yaşanacağını anlatarak, kaçışın olmadığını ifade etti. İşte, Şengör'ün, Türkiye ile bir ülkenin birleşeceğini açıklaması ve haberin ayrıntıları..

Türkiye'nin en zeki şehirleri açıklandı! Hangi şehir, kaçıncı sırada?

1 milyonun üzerinde katılımcıyla yapılan bir zeka testinde Türkiye'nin en zeki şehirleri açıklandı iddiası sosyal medyada da gündem oldu. Peki hangi şehir, kaçıncı sırada?

Konut satışlarında düşüş: Yabancılar Türkiye'den kaç adet konut aldı?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) kasım ayı konut satış istatistiklerini açıkladı. Konut satışları bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 20,6 azalarak 93 bin 514 oldu. Peki, Yabancılar Türkiye'den kaç adet konut aldı?

Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Birliği açıkladı! Halk ucuz ete ulaşamıyor...

Et fiyatlarında yaşanan yükselişe karşı bir uyarı da üretici birliğinden yapıldı. Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği Başkanı Bülent Tunç, ithalatı sınırlı sayıdaki büyük işletmelerin yaptığını kaydederek iç piyasada et fiyatlarının düşmediğini belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Yabancılar Türkiye'den hangi yılda kaç metrekare arazi aldı? Rakamlar her geçen gün katlanıyor!

Türkiye'de yabancılara yapılan arazi satışlarına ilişkin rakamlar her yıl açıklanıyor. Peki yabancılar hangi yılda kaç metrekare arazi aldı? En çok hangi ülke vatandaşları gayrimenkul alıyor? İşte o rakamlar...

Türkiye ve Avustralya gelecek 10 yılda dünya et ihracatına damgasını vuracak!

OECD ve FAO’nun iş birliği kapsamında hazırladığı “Tarımsal Görünüm 2023-2032” raporunda Türkiye’nin et, şeker ve tahıl piyasalarına önümüzdeki 10 yılda damgasını vuracağının altı çiziliyor. Raporda, dünya et ihracatında Türkiye ve Avustralya yükselen ülkeler olarak göze çarpıyor.

Fiat Egea’nın yeni kasası için geri sayım başladı: Türkiye'ye de geliyor! Yeni kasa Egea kaç TL olacak? 

Türkiye’de en çok satan otomobil modellerinin başında gelen Fiat Egea'nın yeni kasası Türkiye'ye geliyor. Peki yeni kasa Egea kaç TL olacak? İşte Yeni Fiat Egea ile ilgili detaylar...

Türkiye Kasaplar Federasyonu'ndan uyarı! Kaçak kıyma çekimine 60 bin TL ceza!

Türkiye Kasaplar Federasyonu’ndan ‘kaçak kıyma’ çekimi uyarısı geldi. Sadece uyarıyla kalmayan bu duruma 60 bin TL para cezası uygulanacak. Kasap unvanını taşımayan ve hijyenik olmayan koşullarda kasaplık yapan kimselere yasak geldi.

Türkiye Kasaplar Federasyonu anlaşma imzaladı! Artık et kasaplarda ucuza satılacak!

Et fiyatlarının düşürülmesine yönelik olarak Et ve Süt Kurumu ile Türkiye Kasaplar Federasyonu arasında bir protokol imzalandı. Bu protokol kapsamında, kasaplara uygun fiyatlı kırmızı et satışı yapılacak ve Erzurum'da et fiyatlarının yaklaşık %30 oranında düşmesi öngörülüyor.

Et ve Süt Kurumu ile Türkiye Kasaplar Federasyonu anlaştı! Uygun fiyatlı et satışı başlıyor!

Et ve Süt Kurumu (ESK) ile Türkiye Kasaplar Federasyonu arasında imzalanan protokolle, kasaplara artık uygun fiyatlı kırmızı et satışı yapılacak.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Başkanı Bayraktar açıkladı: Et ve süt fiyatlarına zam gelebilir!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, ramazan sonunda market fiyatlarında 39 ürünün 30'unda artış, 9'unda ise düşüşlerin olduğunu söyledi ve et ve süt fiyatlarında artışların görülebileceğini belirtti.

TÜSEDAD Başkanı Solakoğlu: 'Dünyada en pahalı et Türkiye’de'

Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD) Başkanı Sencer Solakoğlu, “Dünyada en pahalı et şu an Türkiye’de. Bunun tek nedeni Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın maliyetlerin yükselmesinin karşısında çiftçinin fiyatını sabit tutmak suretiyle üretimi azaltmak olmuştur” dedi.

ETİKA 2013 Türkiye Etik Ödülleri Haberi

ETİKA 2013 Türkiye Etik Ödülleri



Etik kurallarını yazılı hale getiren ve yerel pazara uyguladıkları etik kurallarıyla ETİKA 2013'e layık görülen Jones Lang LaSalle Türkiye Başkanı Avi Alkaş yaptığı açıklamada; “Jones Lang LaSalle Türkiye olarak benimsediğimiz değerler arasında şirket etiği bizim şirket kültürümüzün önemli bir parçasıdır. Görüşümüzce İş Etiğine önem vermek, pazarın ve müşterilerimizin yapılan işler konusunda güvenini kazanmamızı sağlarken şeffaflığımızın da bir göstergesi olarak algılanıyor ve firmamıza bağlılığın bu sayede arttığını gözlemliyoruz. Bunun yanı sıra, çalışanlarımıza işe ilk başladıkları gün itibariyle  şirketimizin İş Etiği kuralları hakkında bilgilendirme yapılıyor. Çalışanlarımızın iş etiğini tam olarak anlamalarını sağlamak ve tekrar bilgilendirme olması için iş etiği hakkındaki eğitimlerini her sene düzenli olarak tekrarlıyoruz. Bunun yanı sıra etik kurallarımızı hazırladığımız bir kitapçıkla hem şirket içi çalışanlarımızla hem de dışarıdan...