23 / 05 / 2024

Etik Değerler Merkezi

Etik Değerler Merkezi

Jones Lang LaSalle, Etik Değerler Merkezi (EDMER) tarafından gençlere örnek olacak şirket ve yöneticileri ödüllendirmek ve etik bilincini yaygınlaştırmak amacıyla verilen ETİKA 2013 Türkiye Etik Ödülleri'ni almaya hak kazandı...

Kandilli açıkladı: İstanbul'u büyük bir yıkım ve kaos bekliyor! Olası büyük depremde megakentte tsunami de olacak! 

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi Müdür Yardımcısı Dr. Musavver Didem Cambaz, olası İstanbul depreminde tsunami beklendiğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

İnternational Madeni Değerler İnşaat Reklam Nakliye Ve Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

İnternational Madeni Değerler İnşaat Reklam Nakliye Ve Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İnternational Madeni Değerler İnşaat Reklam Nakliye Ve Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkezi Güngören'de yapıldı.

Arsan Taşınmaz Değerler Anonim Şirketi Kuruldu!

Arsan Taşınmaz Değerler Anonim Şirketi Ümraniye’de Kamil Berat Öztimur, Serhat Palancıoğlu ve Mahmut Kılıç ortaklığında kuruldu.

Arsan Taşınmaz Değerler Anonim Şirketi kuruldu!

Arsan Taşınmaz Değerler Anonim Şirketi Ümraniye'de Kamil Berat Öztimur, Serhat Palancıoğlu ve Mahmur Kılıç ortaklığında kuruldu.

Kamu ihalelerinde parasal limitler ve eşik değerler yüzde 79,89 artırıldı!

KİK tarafından düzenlenen Kamu İhale Tebliği, Resmi Gazete'de yayımlandı. Tebliğ, 1 Şubat 2022 tarihinden sonra yürürlüğe girecek.

Ev sahipleri dikkat! Değerler 5 kat arttı!

Emlak vergisi ödemelerinde ikinci taksit dönemi Ağustos'ta başlıyor. Değeri 5 milyon 227 bin lirayı geçen evler için de yeni rayiç bedeller belirleniyor. 

TOKİ Eskişehir'de ticaret merkezi inşa edecek!

Yatırımlarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir'de 2 dükkanlı ticaret merkezi inşa edecek.

Sudan ve Nijer'de kiralanan arazilerdeki tarım faaliyetleri mecliste!

Sudan ve Nijer'de kiralanan arazilerdeki tarım faaliyetleri ile ticari faaliyetlerin ülke ekonomisine girdi olarak 2020 ve 2021 yıllarındaki mali değerler meclis gündemine taşındı. CHP'li Özcan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gaziantep Şahinbey'de ticaret merkezi inşa ediliyor!

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde 11 bin 171 metrekare alana ticaret merkezi inşa ediliyor. Merkezin 450 gün içerisinde tamamlanması bekleniyor. 

Vakıf GYO, Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile aracılık sözleşmesi imzaladı!

Vakıf GYO'nun bedelli sermaye artırımı işlemleriyle ilgili olarak aracılık hizmeti alınması amacıyla Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile sözleşme imzalandı.

Aydın Efeler'de tapu işlemleri hızlanacak! 

Efeler Belediyesi ile Efeler İlçe Tapu Müdürlüğü arasında; bina, arsa ve arazi rayiç değerler verilerinin ‘yönetim bilgi sitemi’ üzerinden paylaşılmasına yönelik imzalar atıldı. 

Reysaş GYO Gebze'de lojistik merkezi yaptıracak!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli İli Gebze İlçesi Balçık Mahallesi 379 Ada 7 Parsel üzerinde lojistik merkezi yaptıracak.

Niğde Kayak Merkezi Projesi'nin akıbeti TBMM gündeminde!

Niğde'ye yapılması planlanan Ketençimen Kayak Merkezi Projesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Etik Değerler Merkezi Haberi

Etik Değerler Merkezi



Etik kurallarını yazılı hale getiren ve yerel pazara uyguladıkları etik kurallarıyla ETİKA 2013'e layık görülen Jones Lang LaSalle Türkiye Başkanı Avi Alkaş yaptığı açıklamada; “Jones Lang LaSalle Türkiye olarak benimsediğimiz değerler arasında şirket etiği bizim şirket kültürümüzün önemli bir parçasıdır. Görüşümüzce İş Etiğine önem vermek, pazarın ve müşterilerimizin yapılan işler konusunda güvenini kazanmamızı sağlarken şeffaflığımızın da bir göstergesi olarak algılanıyor ve firmamıza bağlılığın bu sayede arttığını gözlemliyoruz. Bunun yanı sıra, çalışanlarımıza işe ilk başladıkları gün itibariyle  şirketimizin İş Etiği kuralları hakkında bilgilendirme yapılıyor. Çalışanlarımızın iş etiğini tam olarak anlamalarını sağlamak ve tekrar bilgilendirme olması için iş etiği hakkındaki eğitimlerini her sene düzenli olarak tekrarlıyoruz. Bunun yanı sıra etik kurallarımızı hazırladığımız bir kitapçıkla hem şirket içi çalışanlarımızla hem de dışarıdan...