30 / 04 / 2024

Garanti Bankası faiz oranları

Garanti Bankası faiz oranları

Garanti Bankası, 240 ay vadeye kadar sabit faizli ve istenilen tutarda ara ödeme yapabilme olanağı sunan Özel Ödemeli Konut Kredisi kullandırıyor. 

Ne para, ne faiz gereken moral!

Garanti Bankası Genel Müdürü Fuat Erbil, bankanın faiz indirimlerinde üzerine düşeni yaptığını ve dünden itibaren faiz indirimlerini işleme koyduklarını söyleyerek “İhtiyacımız olan tek şey moral ve motivasyon” dedi.

Garanti Bankası yüzde 2 indirimli konut kredisi oranlarını yükseltti!

KrediPazari.com’un edindiği bilgilere göre 27 Ocak 2014’te Garanti Bankası 120 ay vadeli oranını % 0.94’den % 0.95’e çıkarırken, oranlarda yapılan en yüksek artışın 3-12 ay vade aralığında olduğu görüldü...

Garanti Bankası'ndan kredi müjdesi... Faiz oranını görenler şaştı kaldı. Verecekler miktar da belli

Garanti Bankası'ndan kredi arayan vatandaşlara yönelik önemli bir adım geldi. Banka tarafından verilecek kredinin detayları da açıklandı.

Garanti Bankası herkese bu kadar parayı garanti verecek

Garanti Bankası'ndan müşterilerine yönelik önemli bir adım geldi. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre bankanın istediği şartları yerine getirenlere para ödemesi yapılacak. İşte detaylar...

Garanti Bankası'ndan milyonlarca müşterisine acil açıklama. Unutulmayacak bir fırsat açıkladılar

Özel bankalar arasında sık kampanya yapmaya özen gösteren bankalar arasında yer alan Garanti Bankası'ndan müşterilerin uzun süre unutamayacağı bir kampanyanın detayları açıklandı. İşte sıfır bilgisayar kazanmanıza neden olabilecek kampanyanın detayları...

Garanti Bankası'ndan anında 50 bin TL müjdesi geldi!

Bankalardan kredi kampanyaları konusunda açıklamalar peş peşe gelmeye devam ediyor. O bankalardan biri de Garanti Bankası oldu. Garanti Bankası'ndan anında 50 bin TL krediye ilişkin müjde geldi.

Merkez Bankası faiz kararı Haziran 2023 ne zaman açıklanacak? TCMB PPK toplantısı hangi gün? İşte TCMB toplantı tarihi

Hazira ayının gelmesiyle birlikte Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz kararı, gündemden düşmüyor. Piyasalar heyecanla Merkez Bnakası faiz kararını bekliyor. Merkez Bankası faiz kararı Haziran 2023 ne zaman açıklanacak? TCMB PPK toplantısı hangi gün? İşte TCMB toplantı tarihi...

Garanti Bankası'ndan müthiş müjde. Emekli promosyonları güncelleme

Garanti Bankası'ndan emekli promosyonları hakkında yeni açıklama geldi. Henüz promosyon ödemesi almayan vatandaşların mutlaka detaylara bakması gerektiği belirtildi.

Garanti Bankası’ndan Özel Fırsat!

Ev fiyatlarının çok ciddi şekilde yükselmesinin ardından ev almak isteyen vatandaşlar da bankalara gitmek zorunda kalıyor. Garanti Bankası'ndan da ev almak isteyen vatandaşlar için süper bir fırsat hazırlandı. İşte fırsatın detayları...

Garanti Bankası çıldırdı! Acil bakın

Bankalar tarafından hazırlanan kredi paketleri arasında Garanti Bankası tarafından hazırlanan kredi paketi bir hayli dikkat çekti. Banka, sıfır faiz ile kredi vereceğini duyurdu.

Emekliler dikkat! Hemen buraya bakın, Garanti Bankası'ndan müjde gibi müjde!

Garanti BBVA, emekli müşterilerine özel olarak düzenlediği promosyon kampanyasında bir güncelleme yaptı. Banka, 31 Mayıs 2023 tarihine kadar emekli maaşını Garanti Bankası'ndan almaya taahhüt eden müşterilere, toplamda 8.500 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapacağını duyurdu.

Garanti Bankası'ndan emeklilere yönelik büyük haber geldi

Temmuz ayındaki emekli maaş zammından önce bankalar emekli vatandaşlara yapacakları promosyon ödemelerini duyurmaya devam ediyor. Garanti Bankası'ndan da emekli vatandaşlara ödenecek promosyon miktarı hakkında açıklama geldi. 

Son dakika: Merkez Bankası faiz kararını açıkladı!

Piyasaların merakla beklediği Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı açıklandı. Banka, faiz oranını değiştirmeyerek yüzde 8,5'te bıraktı.

Merkez Bankası faiz kararı bugün açıklanıyor! Altın ve dolar yatırımcısının gözü bu kararda!

Merkez Bankası Mayıs faiz kararı bugün saat 14:00'da Şahap Kavcıoğlu başkanlığında  açıklanacak.  Altın ve dolar yatırımcısının gözü bu kararda! Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın ve dolar ne kadar?

Garanti Bankası'ndan nefes kesen son dakika: Emekliler kalbinize hakim olun! Bu rakamı duyunca inanamayacaksınız!

Emekli promosyonları konusunda bankalar sürekli güncellemeler yapmaya devam ediyor. Vatandaşlar, Garanti Bankası'nın promosyon miktarını da merak ediyordu. İşte Garanti Bankası'nın promosyon miktarıyla ilgili detaylar...

Garanti Bankası faiz oranları Haberi

Garanti Bankası faiz oranları

Garanti Bankası geliri yılın belirli dönemlerinde farklılık gösteren ya da vade boyunca belirli dönemlerde kendi belirleyeceği tutarlarda ara taksit ödemesi yapmak isteyen müşterilerine Özel Ödemeli Konut Kredisi kullandırıyor.

Garanti Bankası Faiz Oranları

Kredi Pazarı’nda yer alan habere göre; Garanti Bankası 150 bin TL ye kadar olan konut kredilerinde 120 ay vadeye kadar yüzde 2.28 faiz oranı uygularken 121-240 ay vade aralığında yüzde 2.35 faiz oranı kullandırıyor. 120-240 ay arası vadelerde ise 500 bin TL ye kadar yüzde 2.54 faiz oranı sunuyor.

Özel Ödemeli Konut Kredisi Özellikleri

1.    Konut kredinizi TL cinsinden kullanılabilir.

2.    Maksimum konut kredisi vadesi 240 aydır.

3.    Kredi kullanımı esnasında Garanti'de geçerli olan Sabit Faizli Mortgage faiz oranı uygulanır.

4.    Sadece mesken alımı amacıyla ve gerçek kişiler tarafından kullanılabilir.

5.    Teminat olarak, satın alınacak...