01 / 05 / 2024

garanti konut fiyatları

garanti konut fiyatları

Garanti Konut Kayseri Talas Evleri'nde fiyatlar 49 bin liradan başlıyor, projenin teslimlerinin 2014 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor

Yeni konut fiyatları Ağustos'ta yüzde 0,75 arttı!

Garanti'nin desteğiyle Reidin ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Ağustos raporu yayımlandı. Türkiye genelinde yeni konut fiyatları, ağustosta aylık yüzde 0,75 arttı.

Yeni konut fiyatları Ağustos'ta arttı!

Garanti'nin desteğiyle Reidin.com ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Ağustos raporu yayımlandı. Türkiye genelinde yeni konut fiyatları, ağustosta aylık yüzde 0,75 arttı.

Yeni konut fiyatları yüzde 0,39 oranında arttı!

GYODER ve Reidin tarafından Mortgage Uzmanı Garanti'nin desteğiyle hazırlanan Yeni Konut Fiyat Endeksi Şubat 2015 Raporu açıklandı. Rapora göre Şubat ayında bir önceki aya göre yüzde 0.39 oranında konut fiyatları arttı...

Satılık konut fiyatlarında en yüksek artış İstanbul'da!

Mortgage Uzmanı Garanti’nin desteğiyle Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2014 Aralık ayı raporu yayınlandı. Satılık konut fiyatlarında en yüksek artış İstanbul'da gerçekleşti.

Konut fiyatları Ekim'de yüzde 7.30 arttı!

Garanti açıklamasına göre, Reidin.com ve GYODER iş birliğiyle hazırlanan emlak endekslerinin 2014 Ekim ayı raporu yayımlandı. Yeni konut fiyatları ekim ayında bir önceki aya göre yüzde 1,33 , geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 7,30 arttı.

Antalya, Eylül 2014’te konut fiyatlarının en çok yükseldiği il oldu!

Garanti’nin desteğiyle REIDIN.com ve GYODER işbirliğiyle hazırlanan Eylül 2014 emlak endeksleri raporu açıklandı. Buna göre Antalya, Eylül 2014’te konut fiyatlarının en çok yükseldiği il oldu...

İzmir'de konut fiyatları yüzde 1.55 arttı!

Garanti Bankası'nın desteğiyle hazırlanan emlak endekslerinin 2014 Ağustos ayı raporu yayınlandı. Yeni Konut Fiyat Endeksi Raporu'na göre, yeni konut fiyatları bir önceki aya oranla yüzde 0.40 yükseldi

İstanbul'da konut fiyatları arttı!

Reidin.com ve GYODER taralından Garanti Bankası'nm desteğiyle hazırlanan emlak endekslerinin 2014 Ağustos ayı raporu yayınlandı. Yeni konut fiyatları bir önceki aya oranla yüzde 0.40 yükseldi.

İstanbul’da konut fiyatları yükseldi!

Reidin.com ve GYODER tarafından Garanti Bankası’nın desteğiyle hazırlanan emlak endekslerinin 2014 Ağustos ayı raporu yayınlandı. Yeni Konut Fiyat Endeksi Raporu’na göre, yeni konut fiyatları bir önceki aya oranla yüzde 0.40 yükseldi...

Satılık konut fiyatlarında en yüksek artış İstanbul’da gerçekleşti!

Mortgage Uzmanı Garanti’nin desteğiyle Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2014 Ağustos ayı raporu yayınlandı. Satılık konut fiyatlarında en yüksek artış İstanbul’da gerçekleşti.

Kocaeli'de konut fiyatları artıyor!

Kocaeli'de yeni konut fiyatları yüzde 0,57, kiralık konut fiyatları ise yüzde 0,75 arttı Garanti Mortgage, Reidin.com ve GYODER tarafından araya koyulan emlak endekslerinin 2014 Temmuz ayı raporu yayınlandı.

Yeni konut fiyatları yüzde 10,79 yükseldi!

Yeni konut fiyatları geçen yılın Temmuz ayına göre yüzde 10.79 yükseldi. Garanti Mortgage, Reidin.com ve GYODER tarafından ortaya koyulan emlak endekslerinin 2014 Temmuz ayı raporu yayınlandı.

Satılık konut fiyatlarında en yüksek artış İstanbul’da!

Mortgage Uzmanı Garanti’nin desteğiyle Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2014 Temmuz ayı raporu yayınlandı. Satılık konut fiyatlarında en yüksek artış İstanbul’da yaşandı.

garanti konut fiyatları Haberi

garanti konut fiyatları

Garanti Konut tarafından Kayseri'de yaşama geçirilen Talas Evleri'nde 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor. Proje kapsamında satışlar devam ediyor.


Garanti Konut Talas Evleri'nde;

1 oda 1 salon daireler 49 bin lira ile 55 bin lira arasında;

2 oda 1 salon daireler 58 bin lira ile 64 bin lira arasında;

3 oda 1 salon daireler ise 82 bin lira ile 98 bin lira arasında değişen fiyatlarla alıcılarını bekliyor.


Kayseri Garanti konut Talas bünyesinde konut sahibi olmak isteyenler firma bünyesinde tasarlanan ödeme planından yararlanabiliyor. Projenin teslimlerinin 2014 yılı içerisinde başlaması planlanıyor. 


Garanti Konut bünyesinde yer alan Talas Evleri konum olarak; üniversite bölgesinde yer alıyor. Proje Kayseri merkez'e 5 dakika mesafede yükseliyor. Garantikonut Talas'ın ortak kullanım alanları arasında; çevre düzenlemesi ve otopark bulunuyor.


http://www.garantikonut.com.tr

0352 221...