02 / 05 / 2024

garanti konut projeleri

garanti konut projeleri

Kayseri Garanti Konut Talas Evleri üniversiteler bölgesinde yer alıyor, projede fiyatlar 49 bin liradan başlıyor

Garanti Konut Kayseri Talas'ta 49 bin liraya!

Garanti Konut Kayseri Talas Evleri'nde fiyatlar 49 bin liradan başlıyor, projenin teslimlerinin 2014 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor

Aralık 2017'de satışa çıkacak konut projeleri!

Eylül'de başlayan lansman rüzgarı Aralık ayında da devam ediyor. İnşaat firmaları 4 yeni projeyi Aralık ayı içerisinde satışa çıkarıyor. İşte Aralık 2017'de satışa çıkacak konut projeleri...

Yüzde 5 peşinatlı konut projeleri 2017!

İnşaat firmaları, kış aylarına özel olarak düşük peşinatlı kampanyalar düzenledi. İşte yüzde 5 peşinatlı konut projeleri...

Black Friday kampanyalı konut projeleri 2017!

Mağazaların indirimli satışlar yaptığı Black Friday'den pay almak isteyen inşaat firmaları kampanyayı konut sektörüne taşıdı. İşte Black Friday kampanyalı konut projeleri 2017...

Gençoğlu Grubu'nun karma konseptli konut projeleri yolda!

AVM yatırımları ile adından söz ettiren Gençoğlu Grubu konut projeleri içinde çalışmalara başladı.Gençoğlu Grubu'nun karma konseptli konut projeleri yolda.

Lansman indirimli konut projeleri!

Yeni konut projeleri hayata geçiren inşaat firmaları kampanyalara da hız kesmeden devam ediyor. Satışa çıkan projelerde lansmana özel olarak yüzde 30'a varan indirim imkanı sağlanıyor.

35 soruda TOKİ emekli konut projeleri!

Türkiye’nin dört bir yanında dar, orta gelir ve emekli grubundaki vatandaşlara yönelik konut ve yaşam alanları inşa eden TOKİ projelerine hız kesmeden devam ediyor. İşte, 35 soruda TOKİ emekli konut projeleri..

Ankara'da lüks konut projeleri yoğunlaşmaya başladı!

Sürekli değişen ve gelişen Başkent Ankara’da, lüks konut projeleri kuzey aksında yoğunlaşmaya başladı. İntegra Yapı İnşaat AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Uslu yatırımları değerlendirdi.

Fer Yapı ucuz ve nitelikli konut projeleri geliştirecek!

Fer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Kumova, özellikle daha ucuz ve nitelikli konut projeleri geliştirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Mgn Yapı Konut Projeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mgn Yapı Konut Projeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ömer Gün tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Emlak Bankası'nın hedefi büyük konut projeleri!

2001 yılında bankacılık işlemleri yapma ve mevduat kabul etme yetkisi kaldırılarak tasfiyesine kararı verilen Emlak Bankası tasfiyeden çıkarılacak. Emlak Bankası'nın hedefi büyük konut projeleri...

2017 Mayıs'ta satışa çıkacak konut projeleri!

Lansman döneminin başladığı konut sektöründe, firmalar yeni projelerini satışa sunmaya hazırlanıyor. İşte Mayıs ayında satışa çıkacak olan konut projeleri...

Yeni konut projeleri lansmana özel fiyatlarla satışta!

Yeni konut projeleri görücüye çıkmaya başladı. Lansmana özel indirimli fiyatlarla satışa çıkan projeler her bütçeye uygun alternatif fırsatlar sunuyor.

Yöresel Mimari Özelliklere Uygun Konut Projeleri kitabının 2. çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan “Yöresel Mimari Özelliklere Uygun Konut Projeleri” kitabının ikincisi yayınlandı.

garanti konut projeleri Haberi

garanti konut projeleri

Garanti Konut'un Kayseri'de hayata geçirdiği Talas Evleri'nde; 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri bulunuyor. Proje Beğendik AVM'ye yakın konumda inşa ediliyor. 


Garanti Konut Talas Evleri'nde;

1+1 konutlar 49 bin lira ile 55 bin lira arasında;

2+1 konutlar 58 bin lira ile 64 bin lira arasında;

3+1 konutlar ise 82 bin lira ile 98 bin lira arasında değişen fiyatlarla alıcıları bekliyor. Garanti Konut Kayseri Talas'ın teslimlerinin 2014 Kasım'da gerçekleşmesi planlanıyor.


Garantikonut Talas Evleri; Anayurt son duraklarında yer alıyor. Kayseri merkeze 5 dakika mesafede olan Talas projesi üniversiteler bölgesinde, Beğendik AVM yakınında inşa ediliyor.


Talas Evleri'nde konut sahibi olmak isteyenler firma bünyesinde tasarlanan ödeme planından yararlanabiliyor ya da teslimde banka kredisi kullanabiliyor.


http://www.garantikonut.com.tr

 0352 221 03...