27 / 04 / 2024

garanti koza yönetim vekili

garanti koza yönetim vekili

Garanti Koza Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Murat Binark kendi gayrimenkul şirketini kurdu. BNRK Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile kuruldu.

Garanti Koza İnşaat iflas etti!

Garanti Koza İnşaat ile ilgili olarak geçen hafta mahkemeden önemli bir karar çıktı. 70 seneden fazla bir geçmişe sahip olan Garanti Koza, Bakırköy 3. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin kararıyla iflas etti.

Garanti Koza’dan iflas açıklaması!

2012 senesinde lansman öncesi olarak tanıttığı KozaPark projesiyle büyük yankı uyandıran Garanti Koza İnşaat iflas haberleri ile ilgili açıklama yaptı. İşte Garanti Koza tarafından yapılan o açıklama...

Garanti Koza'nın iflasına karar verildi!

2012 senesinde lansman öncesi olarak tanıttığı KozaPark projesiyle büyük yankı uyandıran Garanti Koza İnşaat'ın iflasına karar verildi. 

Garanti Koza mağdurları Akbank'a dava açtı!

Garanti Koza'nın İstanbul Esenyurt'ta yürüttüğü projesi Kozapark Evleri'nden konut alan yüzlerce kişi Akbank'a dava açtı. 5 bin kişinin mağdur edildiği iddia edildi...

Özge Özpirinçci Garanti Koza ile davalık oldu!

Güzel oyuncu Özge Özpirinçci, İstanbul’da beş yıl önce 302 bin TL’ye satın aldığı evi teslim etmediği etmediği nedeniyle Garanti Koza'ya dava açtı.

Garanti Koza Nitto ATP Finalleri’ne sponsor oldu!

Dünya çapında konut projeleri ile inşaat taahhüt ve gayrimenkul geliştirme konusunda sektörde projeler üreten Garanti Koza; tenis dünyasının büyük bir heyecanla beklediği Nitto ATP Finalleri’ne altın sponsor oldu.

Ahmet Murat Binark kendi şirketini kurdu!

Garanti Koza Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Murat Binark kendi gayrimenkul şirketini kurdu. BNRK Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile kuruldu.

Garanti Koza İnşaat, Dubai Cityscape'te 150 milyon dolarlık satış yaptı!

Garanti Koza İnşaat, bu yıl Dubai Cityscape Global'de 3 yeni projesini görücüye çıkardı. Bulgaristan ve İstanbul'da inşa ettiği projelerle Körfezli yatırımcıların ilgi odağı haline gelen şirket, 150 milyon $'lık satışla fuara damgasını vurdu.

Garanti Koza'nın projeleri Dubai'de yoğun ilgi gördü!

Garanti Koza, İstanbul Esenyurt ve Bulgaristan projelerini Dubai'de görücüye çıkardı. Garanti Koza Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Baykal, fuarın ilk gününde yoğun ilgi gördüklerini belirtti.

Serhan Baykal: 2014'te 4 bin konut sattık!

Esenyurt'ta 5 bin konutluk Kozapark projesini hayata geçiren Garanti Koza Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Baykal, "Bu yıl 4 bin konut sattık. İlk çeyreğe kadar bin konutu da satarız" dedi.

Serhan Baykal: Uygun fiyatlarla iyi projeler üretilmiyor!

Esenyurt'ta 5 bin konutluk Kozapark projesini hayata geçiren Garanti Koza Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Baykal, "Bu yıl 4 bin konut sattık. İlk çeyreğe kadar bin konutu da satarız" dedi...

Garanti Koza 2014'te 4 bin konut sattı!

Esenyurt'ta 5 bin konutluk Kozapark projesini hayata geçiren Garanti Koza Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Baykal, "Bu yıl 4 bin konut sattık. İlk çeyreğe kadar bin konutu da satarız" dedi

Koza'ya 2014 Uluslararası İnovasyon Yönetimi Ödülü!

Avrupa Komisyonu '2014 Uluslararası İnovasyon Yönetimi Ödülü'nü 2 binden fazla uluslararası firma arasından Garanti-Koza iştiraki olan, profesyonel bina ve tesis yönetim firması Koza Yönetim ve Servis kazandı.

garanti koza yönetim vekili Haberi

garanti koza yönetim vekili

Ahmet Murat Binark 1980 yılından itibaren, Garanti Koza'da çeşitli yöneticilik kademelerinde sorumlu olmuş ve uluslararası projelere imzasını atmıştır.


Garanti Koza'da ihale departmanını kuran Ahmet Murat Binark 1984-1986 Türk müteahhitleri tarafından yapılan ilk 5 yıldızlı otel olan Al Jubai Holiday Inn'de projenin Müdür Yardımcılığı'nı üstlendi.


Ahmet Murat Binark kendi şirketi olan BNRK Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi'ni 100 bin TL sermaye ile kurdu. Şirkette Ayşe Burcu Binark Öztürk Yönetim Kurulu Üyeliği görevini üstlendi.


BNRK Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi adres: Maltepe, Küçükyalı Mahallesi, Fevzi Çakmak Caddesi, Garanti Koza B Blok/33 


Tülay...