07 / 05 / 2024

Gard Yapı ileitşim

Gard Yapı ileitşim

Gard Yapı İnşaat Anonim Şirketi Çekmeköy’de  200 bin TL sermaye bedeli Muammer Nevruz Erzen ve Fırat Erzen tarafından kuruldu.

Gard Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Gard Yapı İnşaat Anonim Şirketi Çekmeköy’de  200 bin TL sermaye bedeli Muammer Nevruz Erzen ve Fırat Erzen tarafından kuruldu.

Azhal Yapı Bilişim Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azhal Yapı Bilişim Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bulut tarafından kuruldu.

Demirten Yapı İletişim Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirten Yapı İletişim Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hüseyin Demirten tarafından 20 bin TL sermaye ile 19 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

10ur Yapı Bilişim Gıda Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

10ur Yapı Bilişim Gıda Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Onur Zorbozan tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kordon İstanbul Ege Yapı iletişim!

Kordon İstanbul Ege Yapı iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Kağıthane Kordon İstanbul'da indirimli fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor...

Palace Yapı Bilişim Sistemleri Limited Şirketi İ kuruldu!

Palace Yapı Bilişim Sistemleri Limited Şirketi 60 bin TL sermaye ile bugün Tuncay Uğurlu imzasıyla kuruldu.

Sintel Yapı Bilişim Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sintel Yapı Bilişim Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 80 bin TL sermaye ile bugün Suat Kadıoğlu imzasıyla kuruldu.

İva Flats İva Yapı iletişim!

İva Flats İva Yapı iletişim ve satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor. İva Flats projesinde fiyatlar 249 bin TL'den başlıyor...

Ispartakule Sur Yapı iletişim!

Sur Yapı, Ispartakule bölgesinde başlayacağı 327 dairelik yeni projesi için ön talep alımlarına başladı...

Kurtköy Ana Yapı iletişim!

Ana Yapı Kurtköy'de başlayacağı yeni projesi için ön talep toplamaya başladı. Ana Yapı Kurtköy projesinde 224 konut olacak...

Mar Yapı iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek!

2006 yılından bu yana kaliteli inşaat projeleriyle fark yaratan Mar Yapı, Ağustos ayı itibarıyla iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek.

Bilise Grup İnşaat Yapı Bilişim Turizm Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilise Grup İnşaat Yapı Bilişim Turizm Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi, Abdülkadir Yıldırım tarafından 50 bin TL sermaye ile 11 Mart'ta Ümraniye, Saray Mahallesi, Küçüksu Caddesi'nde kuruldu.

Evora Denizli Teknik Yapı iletişim!

Evora Denizli Teknik Yapı iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 444 10 08 olarak belirtiliyor. Satışların 2016 yılının ilk çeyreğinde başlayacağı proje 600 milyon TL yatırımla inşa edilecek.

Gard Yapı ileitşim Haberi

Gard Yapı ileitşim

Gard Yapı İnşaat Anonim Şirketi Çekmeköy’de  200 bin TL sermaye bedeli Muammer Nevruz Erzen ve Fırat Erzen tarafından kuruldu.

Gard Yapı İnşaat Anonim Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müsavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar,danısmanlık, etüd, arastırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları olusturmak ve isletmek c. Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil...