05 / 05 / 2024

garden hills satılık

garden hills satılık

Geçtiğimiz günlerde ön talep sürecinin başladığı DAP YAPI Garden Hills'te konut satışı başladı. Proje dahilinde daire fiyatları 500 bin Euro'dan başlıyor.

Rams Garden satılık daire fiyatları Ekim 2022!

Rams Garden satılık daire fiyatları Ekim 2022 büyük bir merak ile araştırılıyor. Rams Garden satılık daire fiyatları Ekim 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Rams Garden satılık daire fiyatları Ekim 2022…

Royal Garden Yakacık satılık daire!

Yakında inşaatı başlayacak olan Royal Garden Yakacık projesi 10 bin metrekare alanda inşa edilecek. Royal Garden Yakacık satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Polonezköy Free Garden satılık villa!

Toplam 22 adet villadan meydana gelen Polonezköy Free Garden satılık villa fiyatları 1 milyon 600 bin TL'den başlıyor. Proje HE Gayrimenkul imzası taşıyor.

Royal Garden Kartal satılık daire fiyatları!

Royal Garden Kartal satılık daire fiyatları 435 bin TL'den başlıyor. Royal Garden Kartal projesinde 0,49 faizle 120 ay taksit imkanı sunuluyor...

Folkart Hills satılık ev fiyatları!

Folkart Hills satılık ev fiyatları 330 bin Euro'dan başlıyor. Folkart Hills'in teslimlerinin 31 Mayıs 2017'de gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Esenyurt Marmara Garden satılık daire!

Bayburtlu İnşaat tarafından yükselen projede 522 konut ve ticari alanlar yer alıyor. Esenyurt Marmara Garden satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Marmara Garden satılık daire!

3 blok şeklinde yükselecek olan projede ruhsat çalışmaları devam ediyor. Proje Bayburtlu İnşaat imzasıyla yükselecek. Marmara Garden satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Bayburtlu İnşaat Marmara Garden satılık!

3 blok şeklinde yükselecek olan proje Bayburtlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Bayburtlu İnşaat Marmara Garden satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Marmara Garden Esenyurt satılık!

Bayburtlu İnşaat tarafından inşa edilen proje 18 katlı 3 blok şeklinde inşa ediliyor. Marmara Garden Esenyurt satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Esenyurt Marmara Garden satılık!

Esenyurt Marmara Garden satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Proje Bayburtlu İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Antalya Hak Residence Garden satılık!

Katlarında kış bahçeleri bulunan proje Antalya Alanya' da hayata geçiriliyor. Antalya Hak Residence Garden satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Beykoz Riva Hills satılık villa!

Beykoz Riva Hills satılık villa fiyatları 849 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Eyfel Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 36 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Hak Residence Garden satılık!

Toplam 120 daireden meydana glen proje Antalya İl'i Alanya İlçe'sinde hayata geçiriliyor. Hak Residence Garden satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

garden hills satılık Haberi

garden hills satılık

DAP Yapı'nın Portekiz Lizbon'da hayata geçirdiği Lizbon Garden Hills projesinde daire satışları başladı. 

İstanbul Çekmeköy'de ormaniçi sağlıklı ev konsepti ile hayata geçirilen proje 8 bin metrekare arazi üzerinde yükseliyor. 5 katlı yatay mimari anlayışıyla hayata geçirilen projede 50 adet 2+1, 12 adet 1+1 olmak üzere toplamda 62 daire bulunuyor. Projede satışa sunulan dairelerin fiyatı 500 bin Euro'dan başlıyor. DAP Yapı’nın Avrupa’daki ilk yatırımı olan Garden Hills, proje alıcılarına Avrupa Birliği vatandaşı olma şansı da sunuyor.

Geçtiğimiz günlerde ön talep toplamaya başlayan projede daireler satışa çıkarıldı. 

Sağlıklı Ev Nedir?  

Sağlıklı Evler asansörlü olmasına rağmen merdivenle çıkılabilecek yükseklikte, az katlı binalardır.

İçerisinde bahçesi bulunuyor. Bahçesi yoksa terası, terası da yoksa kesinlikle geniş balkonu bulunuyor

Her dairenin havalandırma sistemi sağlık kriterlerine uygun olarak tasarlandı. Ortak havalandırma sistemi yer almıyor.

Projedeki daireler son deprem yönetmeliğine uygun...