08 / 05 / 2024

Garden Liva projesi

Garden Liva projesi

Gayrimenkul sektörünün gözde şirketlerinden biri olan Öz-Kon İnşaat, sadece Ayrancılar'ın değil Torbalı'nın en önemli projelerinden birini hayata geçirecek.

Hill Garden Hasköy konut projesi satışta! Yeni proje

Köksallar İnşaat tarafından Samsun'da inşa edilen Hill Garden Hasköy konut projesi satışa çıktı. Proje 5 blok 104 daireden oluşuyor. 

Çerkezköy Paradise Garden satışta! Hem daire hem villa projesi!

Urallar İnşaat imzasıyla Çerkezköy Tepe Bölgesinde hataya geçen Paradise Garden projesi satışa çıktı. Projede hem daire hem de villa inşa edilecek. 

Tiny House konseptli ilk villa projesi Go Garden satışta! Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı!

Türkiye'nin Tiny House konseptli ilk villa Projesi olan Go Garden satışa çıktı. Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sunulan Go Garden'da fiyatları belli oldu. Peki Go Garden villa fiyatları ne kadar? İşte Go Garden projesi ile ilgili ayrıntılar...

Kocaeli'de Ener Liva konut projesi mağdurları eylem yaptı!

İflas eden ve tamamlayan Enver Liva projesi mağdurları: ''biz cefa çekerken sizler sefa sürün diye bu projelere para yatırmadık'' dediler. 

Sinpaş Liva değerleme raporu 2018!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Sultanbeyli İlçesi, Liva Projesi'ne ilişkin hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Mia Garden Menderes 2019'da teslim! Yeni proje!

Mia Garden Menderes projesi Koç İnşaat tarafından İzmir Menderes'te inşa ediliyor.  0 peşinatla daire sahibi olunan projede teslimler 30 Mart 2019'da yapılacak. 

Royal Garden Kartal Nisan'da teslim!

Royal Group imzası ile hayata geçirilen Royal Garden Kartal projesi Nisan ayında teslim edilecek...

Siena Garden Ulukent fiyatları 280 bin TL'den başlıyor! Yeni Proje!

EKY ve Bayram Kılıçoğlu ortaklığında hayata geçirilen İzmir Siena Garden Ulukent projesi toplam 105 adet daireden meydana geliyor. Siena Garden Ulukent fiyatları 280 bin TL'den başlıyor.

Kar Yapı Edonia Garden projesi yolda! Yeni proje!

Kar Yapı imzası ile Pendik'te hayata geçirilen Edonia Garden projesi yakında satışa çıkacak. Henüz ön talebin bile toplanmadığı proje konumu ile dikkat çekiyor...

17 soruda İzmir Liva Home projesi!

Folkart Yapı imzasını taşıyan projede 169 konut ve 24 iş yeri bulunuyor. İşte 17 soruda İzmir Liva Home projesi....

Rose Garden Kavaklı Beylikdüzü fiyatları!

Rose Garden Kavaklı projesi, İstanbul'un Avrupa yakasında Beylikdüzü ilçesine bağlı Kavaklı'da Gül İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Kavaklı Rose Garden Evleri fiyatları!

2+1, 3+1, 4+1 dairelerin yer aldığı Rose Garden Kavaklı projesi, Gül İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Beylikdüzü Rose Garden ev fiyatları!

İstanbul'un Avrupa yakasında Beylikdüzü'ne bağlı Kavaklı'da yer alan Rose Garden Kavaklı projesi 126 adet daireden meydana geliyor.

Garden Liva projesi Haberi

Garden Liva projesi

Gayrimenkul sektörünün gözde şirketlerinden biri olan Öz-Kon İnşaat, sadece Ayrancılar'ın değil Torbalı'nın en önemli projelerinden birini hayata geçirecek. Ayrancılar Yeni Pancar yolu üzerinde 32 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilecek olan Garden Liva'da çalışmalar başladı. 


Bölgenin en önemli yaşam alanı olacak olan, sosyal alanları ve mimarisiyle, diğer projelerden farkını hemen ortaya koyan Garden Liva, 20 farklı tip daireye sahip. Toplamda 204 dairenin inşa edileceği proje büyük ilgi görüyor. Torbalı'nın yanı sıra İzmir'den de yoğun talep alan proje. Ayrancılar'ın çehresini değiştireceği gibi marka değerini de arttıracak. 


MARKALI KONUTLAR 

Son yıllarda Öz-Kon İnşaat markası ve projeleriyle ön plana çıkan Ayrancılar büyük bir değişim gösteriyor. Markalı konut projelerinin üstü haline gelen bölgede birbiri ardına yatırımlar yapılıyor. Gelişen altyapısı, merkezi konumu, hava alanına ve toplu ulaşıma...