11 / 05 / 2024

Gate 2 Gate gayrimenkul adres

Gate 2 Gate gayrimenkul adres

Gate 2 Gate Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Malek Nsouli tarafından kuruldu.

Gate 2 Gate Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Gate 2 Gate Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Malek Nsouli tarafından kuruldu.

World Trust Gate Enerji Taşımacılık Kuyumculuk Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

World Trust Gate Enerji Taşımacılık Kuyumculuk Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Hossei Ardestani, Mohammad Taheri, Seyed Mohsen Moraveji ve Seyedmahdi Mousavinaeini ortaklığıyla kuruldu... 

Gate of Anatolia Sancaktepe'de 214 bin TL'ye 1+1!

ACK Grup imzası ile Sancaktepe’de hayata geçirilmekte olan Gate of Anatolia projesinde 2 bin 850 lira olarak belirlenen metrekare birim fiyatları 30 Temmuz 2015 tarihinde güncellenecek.

ACK Gate of Anatolia'da faizsiz taksitlerle! Metrekaresi 2.600 TL'ye!

ACK Gate of Anatolia projesi kapsamında yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 2 bin 600 TL 'den başlıyor. Projede faiz uygulanmadan vadelendirme seçeneği de yapılıyor.

Gate of Anatolia Sancaktepe'de faizsiz ödeme seçenekleriyle!

Gate of Anatolia Sancaktepe projesi kapsamında yer alan daireler için faiz uygulanmadan ödemeler yapılıyor. Yüzde 1 KDV uygulanan projede dairelerin metrekare birim fiyatları 2.600 TL'den başlıyor.

ACK Gate of Anatolia'da 0 faizle! Metrekaresi 2.600 TL'ye!

ACK Gate of Anatolia projesinde yer alan dairelerin için fiyatlar metrekare birim bazında 2 bin 600 TL'den başlıyor. Teslimlerin 2015'te yapılacağı projede faizsiz vadelendirme yapılıyor.

Sancaktepe Gate of Anatolia'da metrekaresi 2 bin 600 liraya! 0 faizle!

Sancaktepe Gate of Anatolia projesinde yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 2 bin 600 TL'den başlıyor. Teslimlerin 2015'te yapılacağı projenin ödemelerinde faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor.

Sancaktepe Gate of Anatolia'da metrekaresi 2.600 TL'ye! 0 faizle!

Sancaktepe Gate of Anatolia projesi kapsamında yer alan dairelerin fiyatları metrekare birim bazında 2 bin 600 TL 'den başlıyor. Proje kapsamında faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor.

Sancaktepe Gate of Anatolia'da 0 faizle! Metrekaresi 2.600 TL'ye!

Sancaktepe Gate of Anatolia projesinde yer alan konutlar için metrekare birim fiyatları 2 bin 600 TL olarak belirlendi. Projede yer alan daireler için faizsiz vadelendirme yapılıyor.

Gate of Anatolia dairelerinden faiz uygulamadan vadelendirme seçeneği!

Gate of Anatolia İstanbul'un Anadolu yakasında ve metrekare birim fiyatı 2.600 liradan başlıyor. Projede ödeme seçenekleri olarak faiz uygulamadan vadelendirme ve yüzde 1 KDV yer alıyor.

Gate of Anatolia Sancaktepe'de metrekaresi 2.600 TL'ye! 0 faizle!

Gate of Anatolia Sancaktepe projesinde yer alan daire seçeneklerinin metrekare birim fiyatları 2 bin 600 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede müşterilere faiz uygulanmadan vadelendirme seçenekleri sunuluyor.

ACK Gate of Anatolia'da metrekaresi 2.600 TL'ye! 0 faizle!

ACK Gate of Anatolia projesi kapsamında yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 2 bin 600 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan daireler için faizsiz vadelendirme uygulanıyor.

Gate of Anatolia Sancaktepe'de 0 faizle! Metrekaresi 2.600 TL'ye!

Gate of Anatolia Sancaktepe projesinde yer alan daireler için faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor. Yüzde 1 KDV'li satışların yapıldığı projede metrekare birim fiyatları 2.600 TL'den başlıyor.

Gate 2 Gate gayrimenkul adres Haberi

Gate 2 Gate gayrimenkul adres

Gate 2 Gate Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Malek Nsouli tarafından kuruldu.

Gate 2 Gate Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
AMAÇ VE KONU EMLAK, EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ 1. Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3. Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkân, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 4. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 5. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 6. Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her...