25 / 08 / 2024

gavur deliği kanyonu

gavur deliği kanyonu

Denizli Çameli ilçesinde, çobanların tarifiyle keşfedilen 14 kilometre uzunluğundaki kanyon, içinde barındırdığı biri 18 metre yüksekliğindeki yüzlerce şelalesi ve de eşsiz doğal güzellikleriyle turizme kazandırılacak.

Migros'ta yüzde 50 indirim başladı! Sıvı yağ, tuvalet kağıdı, tavuk, peynir... İşte Migros 10 Nisan 2022 kataloğu…

Üst üste gelen zamlar vatandaşın cüzdanındaki deliği büyüttü. Vatandaşlar da bu süreç içinde bütçelerine uygun alışveriş yapmak indirim fırsatlarını kolluyor. Migros marketlerinde de kaçırılmayacak bir indirim var. İşte Migros 10 Nisan 2022 aktüel kataloğu…

Karaleylek Kanyonu turizme kazandırılıyor!

Elazığ Belediyesi ve YUFKAD tarafından, Keban ve Karakaya baraj göllerinin bağlantı noktasında bulunan Karaleylek Kanyonu'nun turizme kazandırılması için ortak bir çalışma başlatıldı.

Uşak Ulubey Kanyonu'nda ters ev kurulacak! 

Uşak Ulubey Kanyonu'na 100 metrekarelik alanda ters ev inşa edilecek. İnşa edilecek evin 2 ay içinde ziyarete açılması planlanıyor. 

Kaliforniya'daki yerleşim yerleri için tahliye kararı!

1968'de inşa edilen Oroville Baraj Gölü'ndeki deliğin yerleşim yerleri için tehlike oluşturması üzerine tahliye kararı çıkartıldı.

Manisa Deliçoban'a arıtma tesisi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelindeki içme suyu kalitesini arttırma çalışmaları kapsamında Gördes’in Deliçoban Mahallesi’ne içme suyu arıtma tesisi inşa edecek.

İğdeli Mimarlık Danışmanlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İğdeli Mimarlık Danışmanlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün İlker İğdeli ve Ceyda Gökoğlu İldeli tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta kuruldu.

İncek Loft'ta Alışveriş Kanyonu kiraya açıldı!

Ankara Incek'te Akfen inşaat tarafından gerçekleştirilen incek Loft projesinde yaşam 30 Haziran'da başlıyor. incek Loft projesinin içinde yer alan Alışveriş Kanyonu'nda bulunan mağazalar kira tekliflerine de açıldı.

Sazlı Otel Turizm İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sazlı Otel Turizm İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Zehra Zeynep Dereli Batu ve Ayşe Nazlı Deli Oba tarafından kuruldu.

Samsun'daki tabiat parklarının geleceği masaya yatırıldı!

Şahikaya Kanyonu, Amazon ve Bayraktepe Tabiat Parklarının Samsun Büyükşehir Belediyesi’nce 5 yıl süre için devralınmasının ardından ilk toplantı gerçekleştirilerek parkların geleceği masaya yatırıldı.

Kastamonu Hacıveli Kanyonu turizme kazandırılacak!

Kaymakam İsa Karaaslan, Hacıveli Kanyonu'nu turizme kazandırmak için çalışma yapacaklarını söyledi. Karaaslan, kent merkezine iki kilometre uzaklıktaki kanyonda yürüyüş parkurlarının ve geçişlerin düzenlenerek hizmetine sunulacağını belirtti.

Bursa Deliçay Köprüsü'nün temeli atıldı!

Bursa Değirmenönü ile Karapınar mahallelerinin birbirine bağlanması için Deliçay üzerine yapılan köprünün temeli İçişleri eski Bakanı Efkan Ala’nın da katıldığı törenle atıldı.

Saklıkent Kanyonu'nu 10 bin kişi ziyaret etti!

Muğla 'nın Seydikemer ilçesindeki Saklıkent Kanyonu 'nu Ramazan Bayramı tatilinin iki gününde yaklaşık 10 bin kişi ziyaret etti.

İlker İğdeli kimdir?

Yüksek Mimar İlker İğdeli kimdir? Yüksek Mimar İlker İğdeli, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İlker İğdeli, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte İlker İğdeli...

gavur deliği kanyonu Haberi

gavur deliği kanyonu

Denizli'nin ormanlarla kaplı yapısıyla doğaseverlerin uğrak noktalarından Çameli ilçesinde, eşsiz bir güzellik daha keşfedildi. Denizli Doğa Sevenler Derneği (DOSEV) üyelerinin, çobanların tarifiyle Emecik ile Cevizli mahalleleri arasındaki dağlık bölgede gerçekleştirdiği yürüyüşle keşfedilen 14 kilometre uzunuluğundaki kanyon, Denizli'nin doğa turizmindeki yeni potansiyeli oldu. 


DOSEV Başkanı Ümit Şıracı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yöre halkı haricinde yeri bilinmeyen ve derinliği nedeniyle bugüne kadar hemen kimsenin tam olarak girmediği kanyona, çobanların tavsiyesi üzerine düzenledikleri keşif yürüyüşüyle ortaya çıkardıklarını söyledi. 


Çobanların ve köylülerin derin oluşu nedeniyle "gavur deliği" adını verdikleri kanyona 2 metrelik bir ağızdan girildiğini dile getiren Şıracı, şunları anlattı: 


"Çobanların ve köylülerin "gavur deliği" adını verdikleri kanyona girdiğimizde çok heyecanlandık. 14 kilometre uzunluktaki kanyonda ilerleyişimiz sürdürdükçe kanyonun derinliği içimizi ürpertti. Biri 18 metre yüksekliğinde büyük...