27 / 04 / 2024

gayrimenkıl sektörü izmir

gayrimenkıl sektörü izmir

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, İzmir'in gayrimenkul sektörünün yükselen yıldızı olacağını belirtti...

Konut sektöründe yap-sat dönemi başlayacak!

Türk vatandaşı olmak için gereken gayrimenkul satın alım miktarının 250 bin dolara düşmesinin ardından yabancıya satışta vatandaşlık ofisi de kuran Özyurtlar Holding’in patronu Tamer Özyurt “2019 yılı sektörümüzün toparlanma yılı olacaktır” dedi.

Çatı kaplamaları sektör büyüklüğü 166 milyon metrekareye ulaştı!

Çatılarda Kullanılan Nihai Çatı Kaplama Malzemelerinin 2017 Yılı Sektör Büyüklüğü araştırmasına göre, düz ve eğimli çatı kaplamaları sektör büyüklüğü 166 milyon metrekareye ulaştı.

İnşaat sektörü yeni yıldan umutlu!

Kentsel dönüşümün inşaat sektörüne kazandırdığı ivmenin, yeni düzenlemeler ile birlikte 2018’de artarak devam edeceği görüşünde birleşen inşaat sektörü temsilcileri, önümüzdeki yıl sektörün göstereceği performanstan umutlular. 

İnşaat sektörü yurt dışındaki açığı Rusya ile kapatacak!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Başkanı Tahir Tellioğlu, bu yıl sektörün yurt dışı müteahhitlik hizmetlerinden aldığı payın yarı yarıya azaldığını belirterek, Rusya ile ilişkilerde kaydedilen son gelişmelerin etkisiyle kaybı kısa sürede telafi edebileceklerini bildirdi.

Osman Avcıl: Elazığ'da inşaat sektörünün önü açılmalı!

Elazığ Müteahhitler Derneği (ELMÜTDER) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Avcıl, ülke ve Elazığ ekonomisinin lokomotifi inşaat sektörü olduğunu belirtti. Avcıl, sektörün önünü daha fazla açılmasının önemli olduğunu söyledi.

İnşaat sektörü İzmir'in 2030 vizyonu için bir araya geldi!

İnşaat ve gayrimenkul sektörü temsilcileri, TÜGİAD'ın düzenlediği panelde bir araya geldi. Panelde, neden İzmir'e yatırım yapmayı tercih ettikleri ve İzmir'in 2030 vizyonu masaya yatırıldı.

Konya Nil Sitesi satışa çıktı!

Konya'nın tanınmış İnşaat sektöründen Mimsa İnşaat ve tanınmış Gayrimenkül sektöründen Neomas Gayrimenkul'ün ortaklaşa yaptırdığı Nil Sitesi tamamlandı ve satışa sunuldu.

Nazmi Durbakayım: 2015 yılı sektör için dönüm noktası olacak!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, 2015’in ilk yarısındaki senaryoya bağlı olarak inşaat sektöründeki büyümenin yüzde 15’in üzerine çıkmasını ve 20’lere dayanmasını bekliyor.

Deniz Karataş: İnşaat sektörü 2014 yılını zararla kapattı!

300 sektör zararda İnşaat sektörü tahmin ettiği yükselişi yakalamanın yanında dönemi kötü kapatmasıyla birlikte mermer, fayans üreticileri, çimento fabrikaları, tesisat malzemeleri gibi mesleğe bağlı 300 sektör de 2014'ü zararla kapattı.

Bankacılık sektörü mevduatları yüzde 0,32 azaldı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Haftalık Para ve Banka İstatistikleri'ne göre, Bankacılık sektöründeki toplam mevduat, 31 Ekim ile biten haftada yüzde 0,32 azalarak 1 trilyon 25 milyar 834 milyon 203 bin liraya geriledi.

İnşaat sektöründe 2015 yılı ılımlı büyüme dönemi olacak!

Türk inşaat ve müteahhitlik sektörü artık dünyada marka haline geldi. Yurtdışındaki müteahhitlik hizmetlerimiz inşaat sektörünün gurur tablosu olarak yansıyor. Türk inşaat ve müteahhitlik sektörü başarılı işlere imza atmaya devam ediyor.

Memduh Büyükkılıç: İnşaat sektörüne önem veriyoruz!

Melikgazi Belediye Başkanı Büyükkılıç; "Melikgazi Belediyesi olarak inşaat sektörüne büyük önem veriyoruz. Özelikle her sektörde olduğunu gibi inşaat işçiliğinde de kalifiyeli eleman yetişmesini istiyoruz." dedi...

Bankacılık sektörü bir yılda yüzde 17 büyüdü!

BDDK verilerine göre, Türkiye bankacılık sektörünün aktif toplamı Eylül sonu itibarıyla, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 17.0 artışla 1 trilyon 930 milyar liraya yükseldi.

gayrimenkıl sektörü izmir Haberi

gayrimenkıl sektörü izmir

Yatırımcılarına cazip imkanlar sunan İzmir'de kentsel dönüşüm çalışmaları ile birlikte gayrimenkul sektöründe canlılık yaşanması planlanıyor. İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, İzmir'in İstanbul ve Ankara'ya göre yeni yeni yapılaştığını belirtti. Güleroğlu, İzmir'in gayrimenkul sektörünün yükselen yıldızı olacağını...