17 / 06 / 2024

gayrimenku geliştirme projeleri riskli mi

gayrimenku geliştirme projeleri riskli mi

24 Gayrimenkul Portföy Yönetimi'nin Genel Müdürü Erdem Güler, sektörün 10 yıl sonra 20-25 milyar TL'lik portföy büyüklüğüne ulaşacağını söylüyor.

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi Baycılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Taşkan tarafından kuruldu.

Halk Yapı Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Halk Yapı Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 15 milyon TL sermaye bedeli ile Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Aşçıoğlu'na Gayrimenkul Geliştirme Ödülü!

İstanbul ve Dubai’de önemli projelere imza atan Aşçıoğlu, birbirinden başarılı projeleri ve iş modelleri ile Sektörü Geliştirme Ödülü'nü kazandı.

Tekfen Emlak Geliştirme kentsel dönüşüme yöneliyor!

Hep İstanbul projesiyle orta ve orta üstü gelir grubuna konut üretmeye başlayan Tekfen'in odağında, kentsel dönüşüm projeleri de bulunuyor. Tekfen Emlak Geliştirme orta gelirliler için konut üretmeye devam edecek.

EA Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Kartal Şubesi açıldı!

EA Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Kartal Şubesi, Kamil Ekim Alptekin tarafından 2 milyon 700 bin TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta Kartal, Esentepe'de kuruldu.

Zea Gayrimenkul Geliştirme ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Zea Gayrimenkul Geliştirme ve Danışmanlık Limited Şirketi, Zeynep Algan tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Mayıs 'ta Beşiktaş, Akatlar, 5. Gazeteciler Sitesi'nde kuruldu

Yirmi Dört Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Yirmi Dört Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Aziz Yeniay, Ahmethan Yılmaz, Mehmet Çelik tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta Mall Of İstanbul Ofis Bloğu'nda kuruldu.

Diyarbakır'da İş Geliştirme Merkezi kuruluyor!

Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB), Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ve Karacadağ Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanan projeyle Diyarbakır’da İş Geliştirme Merkezi kuruyor...

Ala Proje Geliştirme ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ala Proje Geliştirme ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Murat Yağan, Muhammed Salih Çıkman tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Mayıs tarihinde kuruldu.

Proact Gayrimenkul Geliştirme ve Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proact Gayrimenkul Geliştirme ve Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi, MHD Nawar AL Azem, Ammar Almalki tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Mayıs'ta kuruldu.

Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım Anonim Şirketi Beykoz Şubesi açıldı!

Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım Anonim Şirketi Beykoz Şubesi, Timur Holding ve Timur Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve NEF marka kurucusu olan Erden Timur'un Şube Müdürlüğü'nde açıldı...

Orsa Tasarım Ürün Geliştirme ve İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orsa Tasarım Ürün Geliştirme ve İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cansu Nuras tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Mayıs'ta Ümraniye, Esenkent Mahallesi'nde kuruldu.

Zios Proje ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Zios Proje ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Kadir Kurtuluş tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Nisan tarihinde Esentepe, Büyükdere Caddesi, Onur İşhanı'nda kuruldu.

gayrimenku geliştirme projeleri riskli mi Haberi

gayrimenku geliştirme projeleri riskli mi

Sermaye Piyasası Kurulu'ndan lisans alan 24 Gayrimenkul Portföy Yönetimi (24 GPY) Primo adını verdiği Türkiye'nin ilk gayrimenkul yatırım fonunu kurdu. Sektörde 10 yıl sonra 20-25 milyar TL'lik portföy büyüklüğü rakamlarının konuşulabileceğini ve Primo'da ilk aşamada 100 milyon TL portföy büyüklüğüne ulaşmayı hedeflediklerini belirten 24 GPY Genel Müdürü Erdem Güler, "Bu sistemde yatırımcılar fon üzerinden arsa, konut, alışveriş merkezi, otel, hastane, lojistik merkezi gibi farklı segmentlerdeki gayri menkullere yatırım yapma olanağı bulabilecek diyor. Güler gayrimenkul sektörüyle ilgili Para dergisinin sorularını cevapladı...

-Sektördeki ilk gayrimenkul yatırım fonunu kurdunuz. Bu fonla ilgili bilgi verir misiniz?

-Sermaye Piyasası Kurulu'ndan (SPK) kuruluş ve faaliyet izni aldıktan sonra hızlı bir şekilde gayrimenkul yatırım fonu kurma işine soyunduk. Primo adını verdiğimiz gayrimenkul yatırım fonumuz SPK'dan kuruluş izni alan...