03 / 05 / 2024

Gayrimenkul avukatı büroları

Gayrimenkul avukatı büroları

Profesyonel bir süreç kapsamında ele alınması gereken hukuk bünyesindeki gayrimenkul çalışmaları, büyük öneme sahiptir. Peki çalışmalarla ilgilenmesi gereken kişi kimdir? Gayrimenkul avukatı ne iş yapar?

Uluslararası gayrimenkul şirketinden büyük hamle! 3 ayda 2 büyük AVM'yi sattı!

Uluslararası ticari gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman & Wakefield | TR International, Ankara ve Konya'da yer alan AVM'lerin paylarını 3 aylık süreçte satışını gerçekleştirdi. 

Ticari gayrimenkulün çöküşü bankalara 160 milyar dolar yük getirecek!

ABD’nin 4 büyük üniversitesi tarafından hazırlanan rapora göre ticari gayrimenkul, 2008 Büyük Mali Krizi’nden bu yana en büyük çöküşünü yaşayabilir. Bu gelişme 160 milyar dolarlık ek zararla karşılaşabilecek ABD bankaları için de kötü haber...

Karayolları, Yalova'da 113.5 milyon TL'ye gayrimenkul satıyor! 

Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü, Yalova Altınova'daki gayrimenkulü satıyor. Peki Yalova Altınova'da yer alan gayrimenkulün büyüklüğü ne kadar? İşte ayrıntılar...

İçişleri Bakanlığı 355 sözleşmeli personel alımı yapacak! Avukat, Büro Personeli, Psikolog, Mühendis…

İçişleri Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 355 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Merkez ve Taşra Teşkilatında görevlendirilmek üzere farklı kadrolarda personel alımı gerçekleştirilecek. Peki, adaylarda aranan şartlar nelerdir?

Rakamı duyanlar döviz bürolarını arşınladı! Selçuk Geçer dolar tahmini ile uykuları kaçıracak!

Döviz kurunda meydana gelen her hareketlilik vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Dolar 19 TL sınırına dayandığı şu sıralarda ünlü ekonomist Selçuk Geçer, birtakım değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar!

Dolarda korkutan hareketlilik! Peş peşe açıklanan rakamlar sonrası herkes döviz bürolarına akın etti!

Bir süredir 18,90 lira seviyelerinde yatay hareket eden kur 13 Mart sabahı 19,17 lira seviyesine kadar yükseldi. Ekonomistler mayıstaki seçim yaklaştıkça kur üzerindeki hareketliliğin artacağına işaret etti.

Dünyaca ünlü bankadan çıldırtan dolar tahmini! Dolar adeta dibi görecek! Doları olanlar hemen döviz bürolarına koştu!

Wells Fargo adlı finansal hizmetler firmasının stratejistleri, Türkiye'deki muhalefet bloğunun bir seçim zaferi kazanması durumunda Türk Lirası’nın yüzde 20 değer kazarak 15 TL’ye düşeceğini söyledi.

Depremden sonra müteahhit avı başladı! Şehir şehir gözaltı ve tutuklamalar yapılıyor! 

Adalet Bakanlığı, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen şehirlerde Deprem Suçları Soruşturma Büroları kurulması kararını vermişti. Depremden sonra müteahhit avı başladı! Şehir şehir gözaltı ve tutuklamalar yapılıyor! 

10 şehirde 'Deprem Suçları Soruşturma Bürosu' kurulacak!

Adalet Bakanlığı tarafından depremden etkilenen şehirlerde Cumhuriyet başsavcılıklarına yazı gönderilerek, yıkılan binalarla ilgili Deprem Suçları Soruşturma Büroları kurulması ve sorumlularla ilgili bazı tedbirlerin alınması istendi.

Selçuk Geçer'in dolar tahminin duyan döviz bürolarına koştu!

Dolar kahini Selçuk Geçer'in döviz kurlarıyla ilgili yaptığı değerlendirmeleri duyan yatırımcılar soluğu döviz bürosunda aldı.

Selçuk Geçer'in dolar yorumunu duyan döviz bürolarına koştu!

Döviz kurunu en iyi yorumlayan ekonomistler arasında yer alan Selçuk Geçer, doların göreceği seviyeyi açıkladı ve birçok yatırımcı soluğu döviz bürosunda aldı.

Dolar alım satımında kimlik sorma limiti artırıldı! İşte yeni tutar

Döviz bürolarında dolar alım satımlarında vergi kimlik numarası sormayı gerektiren üst limit artırıldı. Yeni tutara ilişkin alınan karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Yönetmeliğinde Değişiklik 2022!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Harita ve Kadastro Mühendisleri  Odası Serbest Mühendislik Müşavirlik Büroları Tescil Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmlik bugünkü 31780 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gayrimenkul avukatı büroları Haberi

Gayrimenkul avukatı büroları

Gayrimenkul avukatı, gayrimenkul ve inşaat hukukundan doğan işlem ve uyuşmazlıklara bakar. Avukatlar çoğunlukla mülk sahiplerine, gayrimenkul yatırımcılarına, müteahhitlere, mimarlara, finansörlere, inşaat firmaların avukatı olur. Silivri Haber Ajansı'nda yer alan habere göre; mutlaka doğru çalışma altında gayrimenkul avukatı üzerinden süreci yönlendirecek ve takip edecek uzmandan destek alınması gerekiyor. Bu alanda yaşanan anlaşmazlıklar ya da haklı tarafların ortaya çıkarılması için, konuyu iyi bilen ve tecrübe sahibi gayrimenkul avukatlarının devreye girmesi gerekiyor.

Avukatlar hangi alanlarda hizmet verir?

1- Tapu iptali ve tescil  
2- İpotek işlemleri  
3- Gayrimenkuller üzerinde bulunan aynı haklara sahip işlemler  
4- Kira sözleşmeleri  
5- Miras paylaşım noktasında ortaya çıkan ihtilaflar

Yaşanabilecek olası anlaşmazlıklar ya da meydana gelen haksızlıklar, tecrübe sahibi olan gayrimenkul avukatlarıyla düzeltilebilir. Aynı zamanda gayrimenkul mülkiyeti,...