04 / 05 / 2024

gayrimenkul bahar kampanyaları

gayrimenkul bahar kampanyaları

Konutta bahar kampanyaları başladı. Mayısın gelişi ile birlikte konut projelerinde başlayan kampanya kapsamında indirimler, ödeme planları ve kişiye özel seçenekler konut sahibi olmak isteyenleri sevindiriyor.

Bahar House Gayrimenkul Danışmanlık Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahar House Gayrimenkul Danışmanlık Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Niyazkılıç Niyaz tarafından kuruldu.

By Anka Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Anka Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  1 milyon  bin TL sermaye bedeli ile Bahar Özden tarafından kuruldu.

Sahte gayrimenkul ilanlarıyla yabancıya vatandaşlık hakkı vaadi!

Türkiye'de bazı uyanık emlakçılar yabancıya 250 bin dolarlık gayrimenkul satışı karşılığı Türk vatandaşlığı vaadinde bulundu. Öyle ki emlakçılar çeşitli ülkelerde Türk vatandaşlığı için reklam kampanyaları başlattı.

Anzen Gayrimenkul Yatırım Pazarlama Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Anzen Gayrimenkul Yatırım Pazarlama Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bahar Erce tarafından kuruldu.

Kredi kampanyaları konut stokunu eritti!

Konut sektörü, kamu bankalarınca düzenlenen kampanya ile stoklarını eritti. Eva Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, kampanyalar sayesinde yılın 1,4 milyon adetlik konut satışı ile kapanabileceğini söylüyor.

Gayrimenkul sektöründeki kampanyalar çok sayıda sektörü olumlu etkiliyor!

Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, Kovid-19 döneminde "Özellikle gayrimenkul alanında son dönemde başlatılan kampanyalar çok sayıda sektör için büyük fayda sağlamakta" dedi.

Gayrimenkul alımında nakit cepte kaldı!

Gayrimenkul sektörü uzun vadeli ve düşük faizli kampanyalar ile canlandı. Uygun ödeme koşullarını görenler Türkiye genelinde mevduatını bozmadan krediyle ev almayı seçti. 3 büyük şehirde ise vatandaş, sıfır konutta nakit ve senetli alımı tercih etti, ikinci el konutta kredi kullandı.

Gayrimenkul sektörü pandemi sürecini ilk atlatan sektör oldu!

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecini ilk atlatan sektörü gayrimenkul oldu. Bankaların uyguladığı tarihi kampanyalar, ertelenen alımları harekete geçirirken, yeni yatırımların da devreye girmenin önünü açtı.

Murat Kurum: Pandemi sonrası inşaat sektörü için yeni bir bahar olacak!

Gayrimenkul sektörünün temsilcileriyle bir araya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yaptığı açıklamada,''İnşallah pandemi sonrası inşaat sektörü için yeni bir bahar olacak, firmalarımızın ulusal ve uluslararası alanda hızlı yükselişi devam edecek'' ifadelerini kullandı.

Konutta yaz kampanyaları başladı!

Gayrimenkul sektörü, yaz dönemi kampanyalarına start verdi. Konut projelerine ilgiyi artırmak isteyen konut üreticileri alıcılar için özel kampanyalar sunuyor.

Konut kredisi faiz oranlarına bahar yeni geldi!

Konut kredisi faiz oranlarına bahar Haziran ayında geldi. Yaklaşık üç ay sonra düşüşe geçen konut kredisi faiz oranlarında kampanyalar ve faiz indirimleri arka arkaya geliyor...

Business Volley Cup Şampiyonu EVA Gayrimenkul Değerleme oldu!

Business Volley Cup‘ta İzmir Bahar Sezonu Şampiyonluğunu EVA Gayrimenkul Değerleme kazandı. EVA GYD Takım Kaptanı Ufuk Genç ise en fazla sayı yapan oyuncu ödülünün sahibi oldu.

Kampanyalar yatırımcıların gayrimenkule ilgisini artırdı!

Halk GYO Genel Müdürü Feyzullah Yetgin, "Gayrimenkul sektöründe, kamu ve özel sektör işbirliğiyle yıl boyunca hayata geçirilen kampanyaların, yerli ve yabancı yatırımcıların gayrimenkule olan ilgisini artırdığını gördük." dedi...

gayrimenkul bahar kampanyaları Haberi

gayrimenkul bahar kampanyaları

Konutta bahar kampanyaları başladı. Mayısın gelişi ile birlikte konut projelerinde başlayan kampanya kapsamında indirimler, ödeme planları ve kişiye özel seçenekler konut sahibi olmak isteyenleri sevindiriyor.  İnşaat firmaları, yıl içinde en fazla satışı gerçekleştirdikleri bahar dönemine, kampanyalarla hızlı bir giriş yaptı. Sektörü 7 Haziran'da yapılacak genel seçim öncesinde canlı tutmak isteyen firmalar, bu nedenle fırsatları da çeşitlendirdi. Bu hareketli günleri kampanyalarla satışa dönüştürmek isteyen firmalar birbiri ardına lansman yaparken, yeni konutlarda da kampanya sezonu bahar rüzgarıyla başlamış oldu. Bazı firmalar kişiye özel avantajlar sunarken, "kira öder gibi" sistemini de etkin kullanıyor. 



Irmak Grup, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı'nın yatırımlarıyla Başakşehir'de hayata geçirilen Vadişehir'e yoğun ilgi devam ediyor. Alternatifli ödeme planlarının yer aldığı Vadişehir projesinde yatırımcıya yarısı peşin, faizsiz 60...