16 / 05 / 2024

Gayrimenkul Bölge Raporu

Gayrimenkul Bölge Raporu

REIDIN, 7 şehir, 71 ilçe ve 481 mahallesi için detaylı Emlak Kiralık ve Satılık Fiyat Trendleri, Yatırım Geri Dönüş Süresi, Ayrıntılı Demografik Bilgiler gibi emlak yatırım kararlarını destekleyecek Gayrimenkul Bölge Raporu servisini devreye aldı

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü 44 adet gayrimenkulü kiraya verecek!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü 7 ilçesindeki 44 adet gayrimenkulü kiraya vereceğini ilan etti. İhale açık teklif usulü ile 17 Ocak 2024 Çarşamba günü yapılacak.

Vakıflar Bölge Müdürlüğü İzmir'in göbeğindeki gayrimenkulü 35 yıllığına kiraya verecek!

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, İzmir Konak, Ahmetağa Mahallesinde yer alan gayrimenkulü restorasyon veya onarım karşılığı kiraya verecek. Söz konusu ihale 15 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ve Kocaeli'de 99 gayrimenkulü kiraya veriyor! Vergi ve harçtan muaf yatırım imkanı

Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ve Kocaeli'de 99 gayrimenkulü kiraya veriyor. Gayrimenkullerin aylık kira bedelleri 20 lira ile 60 bin lira arasında değişiklik gösteriyor....

Artı Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Avrupa Bölge Şubesi açıldı!

Artı Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Avrupa Bölge Şubesi Kağıthane’de  1 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile Suphi Akan Yucesu tarafından açıldı.

Emlak Konut GYO Sarphan Finanspark gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun Sarphan Finanspark projesinde konumlu 2 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO Avrupark gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun Avrupark projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Platform Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Marmara Bölge Müdürlüğü İstanbul Şubesi açıldı!

Platform Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Marmara Bölge Müdürlüğü İstanbul Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aykuş tarafından açıldı.

Pandemiyle konut satışında bu yıl hangi bölge yükselişe geçti?

GABORAS Gayrimenkul Borsası verilerine göre, Ocak ayında gerçekleşen 70 bin 587 adetlik konut satışı, son 5 senenin aynı dönemine göre gerçekleşen konut satış ortalamasının yüzde 24 gerisinde kaldı. Pandemiyle konut satışında bu yıl hangi yükselişe bölge geçti?

Maslak 1453 gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun Maslak 1453 projesinde konumlu 1 bağımsız bölümün kira değeri için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü'nden kiralık 30 adet gayrimenkul!

Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü tarafından Beyoğlu, Beşiktaş, Sarıyer, Şişli, Başakşehir ve Fatih'te bulunan 30 gayrimenkul açık teklif usulü ile kiraya çıkıyor.

Emlak Konut GYO İstmarina gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstmarina projesi bünyesinde bulunan 1 adet bağımsız bölüm için gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Evora İstanbul 2. Bölge 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Evora İstanbul 2. Bölge projesi kapsamında 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Büyükyalı İstanbul 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Büyükyalı İstanbul projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Gayrimenkul Bölge Raporu Haberi

Gayrimenkul Bölge Raporu

REIDIN, Türkiye’nin Yedi Şehir (İstanbul, Ankara, İzmir, İzmit, Bursa, Adana, Antalya), 71 İlçe ve 481 Mahallesi için detaylı Emlak Kiralık ve Satılık Fiyat Trendleri, Yatırım Geri Dönüş Süresi, Ayrıntılı Demografik Bilgiler gibi emlak yatırım, kiralama, geliştirme ve finansman kararlarını destekleyecek oldukça yararlı bilgiler içeren Gayrimenkul Bölge Raporu servisini devreye aldı.


Şimdilik sadece üyelerinin yararlanabileceği servis Geliştiriciler, Değerleme Şirketleri, Yatırımcılar, Danışmanlar, Finansal Kurumlar, Emlak Aracıları ve Düzenleyici Kurumlar gibi gayrimenkul sektörünün tüm profesyonel paydaşlarının doğru kararlar almasına yardımcı olacak şekilde tasarlandı:


- Kiralık ve Satılık Fiyat Trendleri,

- Yatırım Geri Dönüş Süresi,

- Ayrıntılı Demografik Bilgiler, (Toplam Nüfus, Yaş Dağılımı, Medeni Durum, Eğitim Seviyesi, Hane  Halkı),

- REIDIN SED (Sosyo-ekonomik Derece) Dereceleri,

- Aktif Satılık ve Kiralık İlanlar,

- Yeni Projelerin Listesi,

- Harita Üzerinde Önemli Noktalar (Projeler,...