29 / 04 / 2024

REIDIN Türkiye Gayrimenkul Bölge Raporu yayında!

REIDIN Türkiye Gayrimenkul Bölge Raporu yayında!

REIDIN, 7 şehir, 71 ilçe ve 481 mahallesi için detaylı Emlak Kiralık ve Satılık Fiyat Trendleri, Yatırım Geri Dönüş Süresi, Ayrıntılı Demografik Bilgiler gibi emlak yatırım kararlarını destekleyecek Gayrimenkul Bölge Raporu servisini devreye aldı



REIDIN, Türkiye’nin Yedi Şehir (İstanbul, Ankara, İzmir, İzmit, Bursa, Adana, Antalya), 71 İlçe ve 481 Mahallesi için detaylı Emlak Kiralık ve Satılık Fiyat Trendleri, Yatırım Geri Dönüş Süresi, Ayrıntılı Demografik Bilgiler gibi emlak yatırım, kiralama, geliştirme ve finansman kararlarını destekleyecek oldukça yararlı bilgiler içeren Gayrimenkul Bölge Raporu servisini devreye aldı.


Şimdilik sadece üyelerinin yararlanabileceği servis Geliştiriciler, Değerleme Şirketleri, Yatırımcılar, Danışmanlar, Finansal Kurumlar, Emlak Aracıları ve Düzenleyici Kurumlar gibi gayrimenkul sektörünün tüm profesyonel paydaşlarının doğru kararlar almasına yardımcı olacak şekilde tasarlandı:


- Kiralık ve Satılık Fiyat Trendleri,

- Yatırım Geri Dönüş Süresi,

- Ayrıntılı Demografik Bilgiler, (Toplam Nüfus, Yaş Dağılımı, Medeni Durum, Eğitim Seviyesi, Hane  Halkı),

- REIDIN SED (Sosyo-ekonomik Derece) Dereceleri,

- Aktif Satılık ve Kiralık İlanlar,

- Yeni Projelerin Listesi,

- Harita Üzerinde Önemli Noktalar (Projeler, Restaurant, Ulaşım, İbadethane, Turizm, Okul, Spor Tesisi, Sağlık Merkezi, Alışveriş, Devlet Kurumları) verilerini karşılaştırabilir şekilde rapor olarak sunuyor.


- REIDIN Gayrimenkul Bölge Raporu’nun basılı ortamlarda da kullanılacağı düşünüldüğünden kaydetme ve çıktı alma özelliği de bulunuyor.  


Konuyla ilgili olarak REIDIN CIO’su Mehmet Erkek şu açıklamayı yaptı: 


“Gelişmiş ülkelerde örneklerini gördüğümüz raporların bir benzerini, ilk defa Türkiye’de REIDIN platformu üzerinden sunmaktan mutluluk duyuyoruz. 5 seneyi geçen endeks zaman serilerimizden oluşan fiyat trendleri ve REIDIN SED-SosyoEkonomik dereceleri gibi bilgileri kapsıyor. İlgilenilen bölgenin anlık resmini göstermesi açısından ihtiyaca dönük ve oldukça işlevsel bir servis. Üyelerimiz platformumuz üzerinde daha çok otomatik raporlar talep ediyordu. REIDIN Gayrimenkul Bölge Raporu’nun en çok kullanılacak bölümlerden biri olacağını şimdiden görüyoruz”.


REIDIN


REIDIN, Türkiye’de ve diğer birçok gelişmekte olan ülkede gayrimenkul sektörü ile ilgili derinlikli ve analitik bilgiler sunan bir bilgi şirketidir. REIDIN.com Gayrimenkul Bilgi Servisinde

- Emlak Sektörü Fiyat Zaman Serileri ve Endeksler,

- Alım/Satım İşlemleri ve İlanlar,

- Detaylı Proje ve Bina Bilgileri,

- 1200+ Projeye Ait Karşılaştırmalı Satış Fiyatları,

- Pazar Trend Analizleri,

- Gelişmiş Coğrafi Bilgi Sistemi Araçları,

- Arz-Talep Verileri,

- Araştırma Raporları,

- Şirket Profilleri,

- Sektör haberleri, Makroekonomik Veriler dâhil birçok veri setleri bulunmaktadır.


REIDIN Gayrimenkul Bölge Raporu’nu test etmek için tıklayın!

www.REIDIN.com

[email protected]


0 212 347 59 60


Geri Dön