05 / 05 / 2024

Gayrimenkul danışmanlığı bayiliği

Gayrimenkul danışmanlığı bayiliği

İnşaat sektöründeki büyüme ile gayrimenkul danışmanı olarak zincirleşen şirketleri de büyütüyor. Sektöre yön veren 7 şirket yıl sonuna kadar 183 bayi için girişimci arıyor..

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Sarvin Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarvin Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mazıar B. Moghaddam Khameneh tarafından kuruldu.

Utkayca Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Utkayca Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayça Cangel Aybar ve Utku Aybar ortaklığında kuruldu.

Sino Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sino Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikri Sinan ve T.Stephane Charles Rıvaux ortaklığında kuruldu.

Tarabıchı Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarabıchı Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Hibe Tarabıchı tarafından kuruldu. 

Ei Alfa Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Emlak Müşavirliği Limited Şirketi kuruldu!

Ei Alfa Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Emlak Müşavirliği Limited Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Çelik İşeri tarafından kuruldu.

Ei Alfa Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Emlak Müşavirliği Limited Şirketi kuruldu!

Ei Alfa Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Emlak Müşavirliği Limited Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Çelik İşeri tarafından kuruldu.

Explorers Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Explorers Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Ömer Biseli, Mohammad A. Sıyam ve Mohammad Ataya ortaklığında kuruldu.

Cubicm Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli’de kuruldu!

Cubicm Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli’de Kubilay Turhan tarafından kuruldu.

Bk Operasyonel Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Restoran İşletmeleri Ticaret Limited kuruldu!

Bk Operasyonel Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Restoran İşletmeleri Ticaret Limited bugün Şişli'de Burak Katırcı tarafından kuruldu.

Elmadağ Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmadağ Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile  Osman Arıtürk ve Ramazan Arıtürk tarafından kuruldu.

Sultan Han Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Han Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  10  bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emir Çelik  ve Osman Bingöl tarafından kuruldu.

Drn Deniz Reklam Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Drn Deniz Reklam Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  203 bin 600 TL sermaye bedeli ile Ali Murat Tuzcu, Tuğba Oskay Eda Tuzcu ve  Fırat Burak Tuzcu tarafından kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlığı bayiliği Haberi

Gayrimenkul danışmanlığı bayiliği

İnşaat sektöründeki büyüme, emlakçılığı dönüştürdü. Gayrimenkul danışmanı olarak zincirleşen şirketler yeni girişimciler arıyor.


İnşaat sektörü geliştikçe kendi işini kurmak isteyen girişimcilere de fırsat yaratıyor. Düşük maliyetle açılabilen gayrimenkul ofisleri yüksek kar getiriyor. Son yıllarda köşe başı emlakçılıktan sıyrılıp kurumsallaşan sektör gelecek vaat ediyor. Sektöre yön veren 7 şirket yıl sonuna kadar 183 bayi için girişimci arıyor.


Markalı projeler

2016'da Türkiye'de 1.4 milyon ikinci el ve yeni konut satışı gerçekleşti. Bir yıl önceki verilere göre sektörde yüzde 6'lık büyüme sağlandı. Bu yıl da büyüme bekleniyor. Sektörün büyüklüğü 6 milyar TL'ye ulaştı. Özellikle markalı konut sayısında artış var. Bu da kurumsal danışman ihtiyacını artırıyor.


183 bayi açılacak

1. Turyap 35 adet

2. Realty Worl 35 adet

3. Coldwell Banker 48 adet

4. Altın Emlak 20 adet

5. ERA Türkiye 12...