29 / 04 / 2024

Gayrimenkul danışmanlığında iki şirket güçlerini birleştirecek

Gayrimenkul danışmanlığında iki şirket güçlerini birleştirecek

Gayrimenkul danışmanlığı alanında uluslararası iki dev şirketin Cushman & Wakefield çatısı altında birleşmesi ile marka, dünyanın en büyük ticari gayrimenkul hizmetleri şirketleri arasına girdi.

Göksem Gayrimenkul Danışmanlık Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göksem Gayrimenkul Danışmanlık Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Berkay Zaloğlu, Göknil Altay Acar ve Semayil Acar ortaklığında kuruldu.

Emlak danışmanlığında başarının 20 kuralı!

Gayrimenkul Danışmanı Mehmet Adak, bugünkü yazısında ''Emlak danışmanlığında başarının 20 kuralı'' konusunu kaleme aldı....

Lal Grup Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lal Grup Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Fuat Özdemir ve Enis Ebru Erol ortaklığında kuruldu.

Resold Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Resold Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Sakallı, Ömer Bütün ve Ramazan Aydın ortaklığında kuruldu.

Aysu Group Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Aysu Group Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hosseın G.khanı Nahr Soldouz ve Sıma Rajebı ortaklığında kuruldu.

Müjde Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Müjde Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy Şubesi Kadıköy'de 140 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Sungur ve Ayça Aral ortaklığında açıldı.

Gayrimenkul danışmanlığı yüzde 40 kar ettirir!

Kristal Türkiye’nin Ülke Başkanı Mustafa Emrah Özdemir, “Gayrimenkul Danışmanlığı’ hizmeti alınarak elde edilen yatırımlarınız en az yüzde 25-40 bandında artı düzeyde değer kazanır” dedi ve uzman yardımı alınarak yapılacak gayrimenkul yatırımlarında elde edilecek karlılığı vurguladı.

Sunshıne Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sunshıne Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Zhang Huı tarafından kuruldu.

Dba Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dba Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Damla Atakan ve Doğan Bora Atakan ortaklığında kurudu.

Trust Tradıng Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Tradıng Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hamit Süleymanoğlu ve Nageb Ahmad Ism Al-Saeedy ortaklığında kuruldu.

Etk Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Etk Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Kılavuz ve Tolga Kılavuz ortaklığında kuruldu.

Suida Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suida Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Guangzu Lıu ve Lın Chen ortaklığında kuruldu.

Zmk Mimari Tasarım Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Zmk Mimari Tasarım Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Veli Kalkan ve Servet Gül ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlığında iki şirket güçlerini birleştirecek Haberi

Gayrimenkul danışmanlığında iki şirket güçlerini birleştirecek

İki organizasyonun da en güçlü yönlerinin birleşmesiyle ortaya, 372 milyon m2’yi aşkın alanın mülk yönetiminden sorumlu, 60’tan fazla ülkede 43 bin çalışanı, 5 milyar Dolarlık geliri ve 191 milyar Dolar değerinde gayrimenkul satış ve satın almabulunan dev bir şirket çıktı.


"Heyecan verici bir dönem"


İki şirketin birleşmesini Londra’da duyuran Cushman & Wakefield, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesini kapsayan EMEA’da yeni yönetim ekibini duyurarak, yeni görsel kimlik ile logosunu da tanıttı.


Şirket birleşmesinin dünyanın her yerinde ölçek büyüterek müşteri hizmetinin artırılması hedefini hızlandıracağını belirten EMEA CEO’su John Forrester, “Bunu tek başına başaramazdık. Bu sayede daha geniş bir yelpazede ticari gayrimenkul çözümü sunabileceğiz. Dünyanın en önemli şehirlerin tamamında lider konumda olmanın yanı sıra, bütün global ana pazarlarda da hizmet sağlayabileceğiz.” diye konuştu.


Birleşme ile...