17 / 05 / 2024

Gayrimenkul Danışmanlık Hizmet Alımı İhalesi ön yeterlilik

Gayrimenkul Danışmanlık Hizmet Alımı İhalesi ön yeterlilik

OİB Gayrimenkul Danışmanlık Hizmet Alımı İhalesi'nde ön yeterlilik için son başvuru tarihi 7 Mayıs 2013...

RE/MAX Deha Gayrimenkul Danışmanlık sözleşmesini yeniledi!

30 civarında Profesyonel Gayrimenkul Danışmanıyla hizmet veren RE/MAX Deha Gayrimenkul Danışmanlık, 7 yıl boyunca RE/MAX'le olan sözleşmesini 2 yıl erken yeniledi.

Cemal Ammari Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemal Ammari Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Cemal Ammari tarafından 1 milyon TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Beylikdüzü, Pınartepe Mahallesi, Avrupa Caddesi 'nde kuruldu.

Garden Hıll Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Garden Hıll Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Derya Yılmaz ve Orhan Balcıoğlu ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 12 Ağustos 'ta Başakşehir 'de kuruldu.

Türker Proje, Gayrimenkul Danışmanlık Firmasından hizmet alınması açıklamasını güncelledi!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda Gayrimenkul Danışmanlık Firmasından hizmet alınması açıklamasını güncelledi.

Ch Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ch Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Can Ünalan ve Halil Emecen tarafından 1 milyon 350 bin TL sermaye ile 20 Temmuz 2015 tarihinde Kağıthane'de kuruldu.

Alsa Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alsa Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Didem Ensari Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 15 Temmuz'da Kağıthane, 4.Levent'te kuruldu.

Taç Gayrimenkul Danışmanlık Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taç Gayrimenkul Danışmanlık Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Baraa Alsasa ve Samah Alsasa ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 15 Temmuz'da Esenyurt, Yeşilkent Mahallesi'nde kuruldu.

İmar İstanbul Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İmar İstanbul Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi, Nesim Can tarafından 60 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi 'nde kuruldu.

TG Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

TG Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm Limited Şirketi, Jason Linden Tahincioğlu ve Veysel Oktay Gökyıldırım ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 2 Temmuz'da Ataşehir'de kuruldu.

Kınaş İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kınaş İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Recep Kınaş ve Rıdvan Kınaş tarafından 600 bin TL sermaye ile 1 Temmuz 2015 tarihinde Sultanbeyli'de kuruldu.

İnsa Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnsa Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ali Ferhat İpekgil ve Kılıç Ali Negüzel tarafından 50 bin TL sermaye ile 30 Haziran 2015 tarihinde Şişli'de kuruldu.

5a Group Yönetim Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5a Group Yönetim Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Emine Kansız, Hasan Keskin ve Orhan Günver tarafından 100 bin TL sermaye ile 29 Haziran 2015 tarihinde kuruldu.

Smart Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Guanwoo Jung, Geumbı Lım ve Taha Sezi Şahin tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Haziran 2015 tarihinde Eyüp'te kuruldu.

Gayrimenkul Danışmanlık Hizmet Alımı İhalesi ön yeterlilik Haberi

Gayrimenkul Danışmanlık Hizmet Alımı İhalesi ön yeterlilik

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı gayrimenkul işlemlerine ilişkin danışmanlık hizmet alımı ihalesi ön yeterlilik için son başvuru tarihi 7 Mayıs 2013 Salı günü. 


ÖN YETERLİK ŞARTNAMESİ tıklayın


İŞ TANIMI