05 / 05 / 2024

Gayrimenkul dünya kupası

Gayrimenkul dünya kupası

Avrupa gayrimenkul ödüllerinden 8 projede 15 ödülle dönen DAP Yapı, İstmarina projesi ile Avrupa birincisi olarak katıldığı dünya finalinden de birincilikle döndü. DAPYapı, gayrimenkulün dünya kupasını kaldırmış oldu.

İtalyan gazeteciden çarpıcı açıklama! Dünya'da parayla satılan vatandaşlığın yarısından fazlası Türkiye'de!

Yabancılara en az 400 bin dolar değerinde gayrimenkul satın alarak verilen Türk vatandaşlığı dünya basınına da yansıdı. İtalyan gazeteci ve sosyolog Marco D'Eramo Dünya'da parayla satılan vatandaşlığın yarısından fazlasını Türkiye'nin yaptığını açıkladı.

Dünya Şehir Cadde Ticari Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Dünya Şehir Cadde Ticari Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yum ve Şevkat Bilal Irmak ortaklığında kuruldu.

İngiltere ekonomisi şaşırttı! Ülke, dünya piyasalarına sürpriz yaptı. Düşüş bekleniyordu, beklentilerin aksine büyüdü

Dünya ekonomisinin içinde olduğu küçülme trendine karşın İngiltere ekonomisi beklenenin aksine büyüme gösterdi. “Dünya Kupası etkisi” olduğu düşünülen İngiliz ekonomisindeki bu durum kalıcı olur mu, dünyadaki dengeleri nasıl etkiler? İşte yanıtı…

FIFA Dünya Kupası  resmi akıllı telefonu olmuştu! Vivo V25 Kaç TL? 30 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Vivo V25 cep telefonuna ilgi Dünya Kupası’nın resmi akıllı telefonu olmasının ardından patlama gerçekleşirdi. Peki Vivo V25’in özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? İşte o detaylar…

A101’den Coca-Cola Zero alan Dünya Kupası’na gidiyor! O bilet cebinize nasıl gelir?

Katar’da düzenlenecek FIFA Dünya Kupası’nı stadyumda izlemek ister misiniz? Özellikle sporseverlerin ilgisini çekecek bir kampanya haberi geldi A101’den…  A101 mağazalarından Coca-Cola Zero Sugar 4x1L ürün alan 60 şanslı kişi, Katar'da düzenlenecek FIFA Dünya Kupası’na gidip maç izleyecek.

A101’den Coca-Cola Zero Sugar al, Dünya Kupası’nı Katar’da tribünden izle! Detaylar haberde!

A101 zincir mağazalarından Coca-Cola Zero Sugar 4x1L alan şanslı 60 kişi Katar’da düzenlenecek Fifa Dünya Kupası’na katılma hakkı elde edecek. İşte kampanya detayları!

Dünya Şehir Maltepe 12 soruda tüm detaylarıyla! 

Dünya Şehir Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş., Dünya Şehir Maltepe projesi için düğmeye bastı. Peki Dünya Şehir Maltepe'de fiyatlar ne kadar? İşte Dünya Şehir Maltepe 12 soruda tüm detaylarıyla...

Euromoney Gayrimenkul Ödülleri’nin birincisi: Cushman & Wakefield Türkiye!

Dünya'nın önde gelen bankacılık ve finans dergilerinden Euromoney’nin her yıl düzenlediği ve gayrimenkul sektörünün en iyilerini seçtiği 2020 anketinin kazananları belirlendi.

İnşaat ve emlak sektöründe yeni dünya düzeni!

İnşaat firmalarının ve emlak ofislerinin seri ilan sitelerine bağımlı olarak devam ettiği pazarlama şekilleri yeni dünya düzeninde yetersiz kalacağından bahseden Ekonomist Ahmet Yılmaz ‘alternatif satış kanalları yaratan Gayrimenkul PR gibi çözümlere yönelilmeli’ önerisinde bulundu.

Katar'da FIFA Dünya Kupası'na özel '2022' şeklinde bina inşa edildi!

Katar, 2022'de FIFA Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak. Katar'da 2022 Dünya Kupası'na özel inşa edilen '2022' şeklinde bina hizmete açıldı...

Körfez Dünya Gayrimenkul Turizm Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!    

Körfez Dünya Gayrimenkul Turizm Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Levent Lezgin Kılınç tarafından kuruldu.

2022 Dünya Kupası hazırlıklarının yüzde 75'ini tamamlayan Katar'da kutlama!

2022 FIFA Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak olan Katar'da, inşaat çalışmalarının yüzde 75'lik kısmının tamamlanması nedeniyle işçilerin katıldığı bir kutlama gerçekleştirildi...

Dünya Gülü Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dünya Gülü Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Mohammad tarafından kuruldu. 

Gayrimenkul dünya kupası Haberi

Gayrimenkul dünya kupası

TEK PROJE OLDU 

DAP Yapı'nın İstMarina projesi, dünyanın en önemli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen 'International Property Awards'da, '2014-2015 Yapı Geliştirme' kategorisinde 'Dünyanın En İyi Projesi' seçildi. DAP Yapı'nın, TOKÎ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. işbirliği ile Kartal sahilinde gerçekleştirdiği îstMarina, Türkiye ve komşu ülkelerden ödüle layık görülen tek proje oldu. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkam Ziya Yılmaz, ödülle ilgili bir açıklamada bulundu. 


'DEĞER KATTIK' 

Türkiye'yi uluslararası arenada bu şekilde temsil etmenin gurur verici olduğunu söyleyen Ziya Yılmaz, "ÎstMarina için yıllarca çalıştık, araştırma yaptık. Çalışmalarımızın karşılığım önce Londra'dan akabinde Dubai'den aldığımız uluslararası ödüllerle taçlandırdık. Türkiye'den ödüle layık görülen tek proje İstMarina oldu. Bu ödülü aynı zamanda ülkemiz adma aldık. İstanbul'un en gözde ve yükselen bölgelerinde hem iş hem de konut projelerimizle ülkemize değer...