04 / 08 / 2024

Gayrimenkul Fonları ve Türkiye Gayrimenkul Sektöründeki Yatırım Fırsatları

Gayrimenkul Fonları ve Türkiye Gayrimenkul Sektöründeki Yatırım Fırsatları

Lüksemburg Ticaret Odası Genel Direktörü Thelen: "Lüksemburg şirketleri Türkiye ile daha üst düzeylerde ticari ve ekonomik ilişkiler kurarsa karlı çıkacaklardır" dedi.

İngiliz yatırımcılar gayrimenkul fonlarından çıkmaya devam etti!

Calastone tarafından derlenen verilere göre İngiliz yatırımcılar bu ay da gayrimenkul fonlarından ikinci ay üst üste para çekti, fakat hisse senedi ve sabit gelirli fonlara yönelik duyarlılığın arttığı belirtildi.

FİKKO toplantısında gayrimenkul fonlarına ilişkin son durum konuşuldu!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, "Finansal İstikrar ve Kalkınma Komitesi toplantısında, küresel finans piyasalarındaki gelişmeleri ve ülkemize olası etkilerini, enerji ve gayrimenkul fonlarına ilişkin son durumu ele aldık" dedi...

Berat Albayrak: Gayrimenkul fonlarındaki son durumu ele aldık!

Finansal İstikrar ve Kalkınma Komitesi (FİKKO) bugün toplandı. Toplantıda enerji ve gayrimenkul fonlarına ilişkin son durum ele alındı.

Gayrimenkul fonları daha da büyüyecek!

Albaraka Gayrimenkul Portföy Genel Müdür Yardımcısı Sungurlu: "Gayrimenkul fonlarının büyüklüğü 800 milyon dolar civarında ve bunun yarısını da bankamız bünyesinde faaliyet gösteren Albaraka Portföy yönetiyor" dedi.

10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 23-24 Nisan'da!

10. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 23 - 24 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek. JNR Fuarcılık ve Suudi Arabistan’dan Daleel Group tarafından 10 yıldan bu yana düzenlenen fuara 52’nin üzerinde yerli - yabancı firma katılıyor.

BGSNEST Yaşam Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

BGSNEST Yaşam Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cemalettin Kıratlı Müdürlüğünde 150 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Akzambak Sokak, Uphıll Towers'ta kuruldu.

Evta İnşaat ve Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evta İnşaat ve Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Gündoğan tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Mart 2016 tarihinde kuruldu...

İtibar E Ticaret Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İtibar E Ticaret Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Elif Karabuğa ve Mustafa Dönmez ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 18 Mart'ta Pendik, Yeşilbağlar Mahallesi'nde kuruldu.

Sebam Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sebam Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Güder Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Üsküdar, Altunizade Mahallesi, Mahir İz Caddesi'nde kuruldu.

Platin 21 Gayrimenkul Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Platin 21 Gayrimenkul Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi, Emir Sohtorik Yönetim Kurulu Başkanlığı, Fatma Sohtorik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Şişli'de kuruldu.

Kefeliköy Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kefeliköy Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Faruk Malhan Yönetim Kurulu Başkan ve Doruk Malhan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 2 milyon 479 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Sarıyer'de kuruldu.

Nötrino Tesisat Havalandırma Proje Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nötrino Tesisat Havalandırma Proje Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi , Behice Alagöz tarafından 50 bin TL sermaye ile 14 Mart'ta Sancaktepe, Osmangazi Mahallesi'nde kuruldu.

Tekbir Danışmanlık Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekbir Danışmanlık Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erkan Sünnetcioğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta Arnavutköy, Mustafa Kemal Mahallesi'nde kuruldu.

Gayrimenkul Fonları ve Türkiye Gayrimenkul Sektöründeki Yatırım Fırsatları Haberi

Gayrimenkul Fonları ve Türkiye Gayrimenkul Sektöründeki Yatırım Fırsatları

Türkiye'nin gayrimenkul sektörünün tanıtılması, genel ekonomik ve yatırım ortamı hakkında bilgi verilmesi ve Lüksemburg fonlarının gayrimenkul projeleri için Türkiye'ye çekilmesi amacıyla Lüksemburg'da "Gayrimenkul Fonları ve Türkiye Gayrimenkul Sektöründeki Yatırım Fırsatları" başlıklı toplantı gerçekleştirildi. 


Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) ile DEİK Türkiye-Lüksemburg İş Konseyi ortaklığında düzenlenen toplantı için avro bölgesinin en büyük yatırım fonu merkezi olan Lüksemburg seçildi. 


Lüksemburg Ticaret Odası ile Lüksemburg'daki Türkiye Büyükelçiliği'nin de desteklediği toplantı ile ülkeler arası ticaret ve yatırım hacminin arttırılması, iş dünyaları arasında köprü oluşturulması da amaçlandı. 


Toplantıda, Lüksemburg yatırım fonlarına gayrimenkul sektörü tanıtıldı, ülkenin genel ekonomik ve yatırım ortamı hakkında bilgi verildi. Toplantı ile Lüksemburg yatırım fonlarının gayrimenkul projeleri için Türkiye'ye çekilmesi hedeflendi. 


Etkinliğin açılışında konuşan Lüksemburg Ticaret Odası Genel...