02 / 05 / 2024

gayrimenkul kampanyası 2017

gayrimenkul kampanyası 2017

Gyoder'in sektöre ve ekonomik büyümeye katkı sağlamak için katıldığı kampanya ile satış ofislerine gelen kişi sayısı 3’e katlandı.

Babacan Premium'dan 'Uygun koşullarla gayrimenkul' kampanyasına destek!

'Uygun koşullarla gayrimenkul' kampanyasına Babacan Holding’in Beylikdüzü E-5 üzerinde inşa ettiği Babacan Premium destek verdi. 

AND Pastel'den büyük gayrimenkul kampanyasına destek!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren firması AND Gayrimenkul, gayrimenkul sektöründe başlayan büyük kampanyaya AND Pastel projesi ile dahil oluyor.

Ufuk Gayrimenkul'ün 2017 olağan genel kurul toplantısı tescil edildi!

Ufuk Yatırım Yönetim ve Gayrimenkul A.Ş.'nin 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti. Şirketin toplantı sonuçları KAP'ta yayınlandı.

Servet GYO 6 gayrimenkulün 2017 değerleme raporlarını yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Servet GYO 6 gayrimenkulünün 2017 değerleme raporlarını yayınladı. 

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün 2017 genel kurul toplantısı 28 Mart'ta!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın 2017 Olağan Genel Kurul Toplantısı 28 Mart 2018 Çarşamba günü yapılacak...

2017'nin 3'ncü çeyreğinde 6 yeni AVM açıldı!

Pamir & Soyuer Gayrimenkul Haberleri 2017 yılı 3. çeyrek raporu yayınlandı. Pamir & Soyuer Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporunda Türkiye Perakende Pazarı incelemesi de yer aldı. 

Kağıthane Cendere Bölgesi, ofis pazarında büyüdü!

Pamir & Soyuer Gayrimenkul Haberleri 2017 yılı 3. çeyrek raporu yayınlandı. Pamir & Soyuer Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporunda İstanbul ofis pazarı tüm yönü ile ele alındı. 

Avasya GYO Samsun'daki 4 gayrimenkulün değerleme raporunu yayınladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Samsun'daki 4 gayrimenkulün 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Servet GYO 6 gayrimenkulün değerleme raporunu yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde bulunan 6 gayrimenkulün 2017 yıl sonu güncel değerleme raporlarını yayınladı.

Reysaş GYO 3 gayrimenkulün 2017 değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ve Antalya'da yer alan toplam 3 adet 2017 yıl sonu değerlemelerini yayınladı. 

Reysaş GYO 7 ildeki gayrimenkullerin 2017 değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Düzce, Giresun, Sakarya, Samsun, Kocaeli, Ordu ve Adana'da yer alan toplam 10 adet gayrimenkulün 2017 yıl sonu değerlemelerini yayınladı. 

Reysaş 5 ildeki gayrimenkullerin 2017 değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya, Ankara, İzmir, Düzce ve Adana yer alan toplam 9 adet gayrimenkulün 2017 yıl sonu değerlemelerini yayınladı. 

Reysaş GYO 9 gayrimenkulün 2017 değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ve Kocaeli'de yer alan toplam 9 adet gayrimenkulün 2017 yıl sonu değerlemelerini yayınladı. 

gayrimenkul kampanyası 2017 Haberi

gayrimenkul kampanyası 2017

Gyoder'in sektöre ve ekonomik büyümeye katkı sağlamak için güç birliğine gittiği kampanya, konut satışlarına doping etkisi yaptı. Vatandaşlar '20 yıl vade ve düşük faizli konut kredisi' kampanyasıyla satış ofislerine akın etti. GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, satış ofislerine giren kişi sayısının 3 katına çıktığını belirterek, "Satışlar da belli oranda arttı. Bu kampanya ile alıcı adaylarına yeni bir imkân sunduk. Kendi şirketimden ve sektörün diğer önde gelen oyuncularından edindiğim bilgiye göre, rakamlar memnun edici. Rakamlardan hepimiz memnunuz" diye konuştu.


2.6 MİLYAR LİRA CİRO ELDE EDİLMİŞTİ

Torun, insanların satış ofislerine gelmek istemediği bir sezonda satış ofislerinde ciddi bir hareket yaşandığını ifade ederek, "Bu...