06 / 05 / 2024

gayrimenkul kiralama rakamları

gayrimenkul kiralama rakamları

TÜİK tarafından önceki günlerde açıklanan aylık ve yıllık enflasyon rakamları Ocak ayı için yüzde 19,60 oldu. Ev sahipleri ise kira artışlarında bu rakamdan fazlasını talep ediyor. 

Esenler ve Ataşehir'de 6 adet gayrimenkul kiraya veriliyor: Konut ve iş yerleri de var!

Esenler Belediyesi ve Ataşehir Belediyesi gayrimenkul kiralama ihaleleri düzenliyor. Kiraya verilecek gayrimenkuller ile ilgili detaylar tek tek açıklandı. İşte o bilgiler...

Halk GYO, Paye Sakarya projesinden 23,5 milyon TL'lik, Evora İzmir'den 252,9 milyon TL'lik gayrimenkul sattı! 

Halk GYO 2023 yılında yapılan satış ve kiralama rakamlarını açıkladı. Peki Halk GYO kaç TL'lik satış ve kiralama işlemi gerçekleştirdi? İşte o son dakika rakamlar...

Sinpaş GYO'dan 2023'te 1.3 milyar TL'lik satış, 43.9 milyon TL'lik kiralama!

Sinpaş GYO tarafından 1 Ocak - 31 Aralık 2023 döneminde yapılan satış ve kiralama rakamları açıklandı. İşte o rakamlar...

İş GYO'dan, 2023'te 951,4 milyon TL'lik gayrimenkul satışı!

İş GYO tarafından, 2023 yılında yapılan satış ve kiralama rakamları tek tek açıklandı. İşte ayrıntılar...

Altınsoy Gayrimenkul Emlak Ve Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınsoy Gayrimenkul Emlak Ve Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Altınsoy tarafından kuruldu.

Avaks Gayrimenkul Danışmanlık Araç Kiralama Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Avaks Gayrimenkul Danışmanlık Araç Kiralama Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Sami Eryanni tarafından kuruldu.

Yeni Levent'te 1.3 milyar TL'lik satış! DAP Gayrimenkul rakamları tek tek açıkladı! 

DAP Gayrimenkul, Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımı yöntemiyle geliştirilmekte olan projelerdeki son durumu açıkladı. İşte DAP Gayrimenkul'un açıkladığı satış rakamları...

Nükte Ofisonline İnşaat Gayrimenkul Kiralama Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nükte Ofisonline İnşaat Gayrimenkul Kiralama Danışmanlık Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çaybaşı tarafından kuruldu.

Pretium Gayrimenkul Kiralama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pretium Gayrimenkul Kiralama Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Kervancıoğlu tarafından kuruldu.

Gayrimenkulünü kiraya verecekler dikkat! Dövizle kiralama yapılabilir mi? Tek tek açıklandı, cezası var!

Dövizle gayrimenkul kiralama işlemlerine ilişkin detaylar merak ediliyor. Peki dövizle kiralama yapılabilir mi? Yabancı uyruklu kişilerle kiralama nasıl yapılır? İşte detaylar...

Marmara Forum Gayrimenkul Kiralama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marmara Forum Gayrimenkul Kiralama Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Kervancıoğlu tarafından kuruldu.

Rentwinn Gayrimenkul Ve Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Rentwinn Gayrimenkul Ve Kiralama Anonim Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hulusi Emre Dündar tarafından kuruldu.

Rentwinn Gayrimenkul Ve Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Rentwinn Gayrimenkul Ve Kiralama Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hulusi Emre Dündar tarafından kuruldu.

gayrimenkul kiralama rakamları Haberi

gayrimenkul kiralama rakamları

TÜİK tarafından önceki günlerde açıklanan aylık ve yıllık enflasyon rakamları özellikle kiracılar ve evsahipleri için büyük öneme sahip. Tüketici Fiyat Endeksi'nin( TÜFE) oniki aylık ortalaması baz alınarak belirlenen kira artış oranı Ocak ayı için yüzde 19,60 oldu. Ev sahiplerinin bu rakamların çok üzerinde yükselişler talep ettiğine dikkat çeken Broker Sezgi Bilge gayrimenkulde asıl belirleyici faktörün arz talep dengesizliği olduğunu dile getirdi. 

TÜFE, kira artışlarında kilit role sahip 

TUİK tarafından açıklanan enflasyon rakamlarıyla beraber kiraların resmi anlamda artış oranı ortaya çıktı. TÜFE'de 2021 yılı Aralık ayında bir önceki aya oranla yüzde 13,58, bir önceki yılın Aralık ayına göre yüzde 36,08 arttı. Oniki aylık ortalamalara göre ise yüzde 19,60'lık bir artış gerçekleşti. Ancak sokaktaki veriler incelendiğinde evsahiplerinin kiralar konusunda çok daha yüksek artışlar...