23 / 07 / 2024

Gayrimenkul profesyonelleri uzmanlık alanları

Gayrimenkul profesyonelleri uzmanlık alanları

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortaklığı, çalışanlarına yönelik eğitim seminerlerini, hukuk ve sosyal medya ile sürdürdü. Bu kapsamda uzmanları tarafından ekibe, sosyal medya ve temel hukuk konularında seminerler verildi.

Ferhat İşçimen Grup Gayrimenkul Danışmanlık ve Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ferhat İşçimen Grup Gayrimenkul Danışmanlık ve Hizmetleri Limited Şirketi, Ferhat İşçimen tarafından 60 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Bahçelievler, Hürriyet Mahallesi, Ahmet Yesevi Caddesi'nde kuruldu.

Vıp Guıde İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Vıp Guıde İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Barış Kavuk tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Beyoğlu, Kılıç Ali Paşa Mahallesi 'nde kuruldu.

Kıng Style Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıng Style Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Tanya İşeri ve Ayne Sahetdurdyyeva ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Küçükbakkalköy, Dudullu Cadesi'nde kuruldu.

Türker Proje Gayrimenkul danışmanlık şirketi ile sözleşme imzaladı!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Türker Proje Gayrimenkul gayrimenkul danışmanlık şirketi ile sözleşme imzaladı.

F Plus İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

F Plus İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Dere tarafından 100 bin TL sermaye ile 1 Ekim'de Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, 1982 Sokak'ta kuruldu.

EVA, En İyi Gayrimenkul Danışmanlık Kuruluşu ödülünü aldı!

2015 European Property Awards danışmanlık kategorisinde "Türkiye'nin En İyi Gayrimenkul Danışmanlık Kuruluşu" ödülüne layık görülen EVA Gayrimenkul Değerleme, uluslararası ödüllerinin sayısını dokuza çıkardı.

DA Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

DA Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi, Deniz Alptekin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 29 Eylül'de Büyükçekmece, Pınartepe Mahallesi, Y.S.Selim Bulvarı, Keleşoğlu Ginza Residence'ta kuruldu.

Türk gayrimenkul sektörü, Körfez yatırımcıları ile buluşuyor!

KONUTDER'in Türk gayrimenkul sektörüne yeni bir ivme kazandırmak için sektörümüzün değerli temsilcilerini yeni yatırımcılarla bir araya getireceği, Türk gayrimenkul sektörü Körfez yatırımcıları ile buluşması 12-14 Ekim'de.

Tinge İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Tinge İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Tahir Abı ve Erhan Abı ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Fatih, Mollafenari Mahallesi, Gazi Sinan Paşa Sokak'ta kuruldu.

Mihra Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mihra Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yalçın Sercan Akarsu ve Muhittin Bağcan Akarsu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 17 Eylül'de Kadıköy'de kuruldu.

GLR Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GLR Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Cevdet Güler tarafından 400 bin TL sermaye ile 15 Eylül'de Sarıyer, Maden Mahallesi, Sarıyer KNK 1.Etap Garden Citynde kuruldu.

İskon Turizm ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İskon Turizm ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Adem Durna tarafından 40 bin TL sermaye ile, 8 Eylül'de İstanbul'un Şişli ilçesinde kuruldu.

EA Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EA Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Aşkın Aşam ve Elhan Shadravan ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 4 Eylül'de Beyoğlu, Kadı Mehmet Mahallesi'nde kuruldu.

Gayrimenkul profesyonelleri uzmanlık alanları Haberi

Gayrimenkul profesyonelleri uzmanlık alanları

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortaklığı, çalışanlarının farklı alanlardaki bilgi düzeyini geliştirmek amacıyla yürüttüğü eğitim faaliyetlerine, sosyal medya kullanımı ve hukuk eğitimini de ekledi. 

Bu kapsamda uzmanları tarafından ekibe, sosyal medya ve temel hukuk konularında seminerler verildi. Sosyal medya seminerinde, iş dünyasında facebook, twitter ve instagram gibi mecraların kullanımının önemi ve gerekliliği anlatıldı.  Sosyal medyanın doğru bir şekilde, doğru hedef kitlesiyle kullanıldığında verimi artırdığının altı çizilen eğitimde, çalışanlara instagram, facebook ve twitter sayfası oluşturma, reklam verme ve bu sayfaları aktif olarak kullanma gibi sosyal medyaya ilişkin temel pratik bilgiler yanında teknik bilgiler de aktarıldı.


Uzman avukatlarca verilen hukuk seminerinde ise gayrimenkul sektörüne ilişkin hukuki mevzuat, hukukun temel kavramları ve sözleşme hukuku konularında bilgi verildi.. Ekibin tamamının katıldığı seminerde sektörde dikkat edilmesi...