16 / 05 / 2024

gayrimenkul sektörü ankara

gayrimenkul sektörü ankara

Döviz, altın, faizdeki belirsizlik, riskten uzak durmak isteyen yatırımcıları gayrimenkule çekiyor. Son yıllarda birbiri ardına yükselen konut kuleleri ve plazalarla kent silueti değişen Ankara'da da, yatırımcılar her zamankinden fazla kazanıyor...

Ankara gayrimenkul sektörünü 2022'de neler bekliyor?

Remax Borsa Brokeri Özer Alkan, Ankara gayrimenkul sektörünü 2022'de neler beklediğini açıkladı. İşte Alkan'ın o açıklamaları...

Kovid-19'la gayrimenkul sektöründe neler değişti?

Ankara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı ve Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Harun Tanrıvermiş, koronavirüs salgınının gayrimenkul sektörü, satış ve kira fiyatları ve gelecekte sektörde yaşanabilecek değişikliklerle ilgili bir yazı kaleme aldı. 

Korona virüsün gayrimenkul sektörüne etkileri!

Prokule Türkiye Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gürlek, korona virüsün gayrimenkul sektörüne etkilerini anlattı. Gürlek, ''Ankara’da, hali hazırda müşteri bekleyen çok sayıda sıfır ve ikinci el konutlar değil alıcı, bakmak isteyen bile bulunamıyor'' diye konuştu.

Gayrimenkul sektöründe pazarlamanın geleceği konuşuldu!

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu Ankara Şubesi tarafından Yıldırım Kule’de gerçekleşen ‘Gayrimenkul Sektöründe Dijital Fırsatlar’’ konulu Yuvarlak Masa toplantısı gerçekleşti.

Gayrimenkul sektörü 2020 ve sonrasında çok daha iyi olacak!

Merkez Ankara projesinin tanıtım toplantısında konuşan Emlak Konut GYO AŞ Genel Müdürü Hakan Gedikli, "Gayrimenkul sektörü 2020 ve sonrasında çok daha iyi olacak" dedi.

Gayrimenkul sektörü yeni düzenlemelerle hareketlenecek!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, hükümetin vergi düzenlemelerine ilişkin yazılı açıklama yaparak ekonominin lokomotifi konumundaki inşaat ve gayrimenkul sektörünü hareketlendireceğini söyledi..

YDA Group gayrimenkul sektöründe büyümeyi hedefliyor!

YDA Group Ankara’da yatırıma devam edecek. Başarılı projelerde talep sorunu olmadığını belirten YDA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, gayrimenkul sektöründeki projelerini anlattı.

İşsiz üniversiteliler gayrimenkul sektöründe istihdam edilmeli!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, işsiz üniversitelilerin kısa süreli eğitimlerle gayrimenkul sektöründe istihdamına yönelik düzenlemeye gidilmesini istedi.

Gayrimenkul sektörü seçim sonrası canlanacak!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Koksal Ünal, emlak ve gayrimenkul sektörün de 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerin ardından çok daha güçlü bir canlanma yaşanacağını bildirdi.

Gayrimenkul sektörü seçimden sonra hareketlenecek!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerin ardından gayrimenkul sektöründe çok daha güçlü bir hareket öngörüyor.

Bina tamamlama sigortası gayrimenkul sektörüne olumlu etki edecek!

Özser Group Sigorta Başkanı Üze, 11 Mart'ta yürürlüğe giren zorunlu Bina Tamamlama Sigortası'nın gerek sigorta sektörü gerekse gayrimenkul sektörü için olumlu yansımaları beraberinde getirebileceğini söyledi.

Gayrimenkul sektöründe hareketlenme bekleniyor!

REIDIN Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi & REIDIN Gayrimenkul Sektörü Fiyat Beklenti Endeksi 2015 2. Çeyrek Dönem sonuçları açıklandı. Rapora göre gayrimenkul sektöründe hareketlenme bekleniyor..

Gayrimenkul sektörüne yabancıların ilgisi artıyor!

Uzun yıllardan beri emlak gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Nova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş, Türkiye’de gayrimenkul sektörünün son günlerdeki yükselen çıtasıyla ilgili değerlendirmeler yaptı.

gayrimenkul sektörü ankara Haberi

gayrimenkul sektörü ankara

Son yıllarda birbiri ardına yükselen konut kuleleri ve plazalarla kent silueti değişen Ankara'da da, kentin gelişim noktalarındaki başarılı projeler, yatırımcılarına her zamankinden daha fazla kazandırıyor. 


Ankara'nın gözde konut ve iş merkezi projelerine imza atan İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik, Ankara'daki değişim nedeniyle gayrimenkulün her zamankinden fazla kazandırdığını kaydetti.


Özellikle İncek ve Oran gibi merkezlerde kentin karmaşasından uzaklaşmak isteyen ancak yaşamı kolaylaştıran konforlu konut sahibi olmak isteyenlerin yükselen projelere ilgi gösterdiğinin altını çizen Özçelik, "Bizim de 'Başkentin Zirvesi' olarak bilinen 48 katlı One Tower Konut Kule ve AVM Projemiz sadece Ankaralı değil, yurt genelinden de yatırımcıların takibinde. Bir yatırımcı henüz temel aşamasında yüzde 20 satış rakamına ulaşan One Tower'dan 17 daire birden aldı. Tek seferde toplam 1904 metrekarelik satış 306 daireli projenin...