03 / 07 / 2024

gayrimenkulde doğru fiyatlandırma

gayrimenkulde doğru fiyatlandırma

Ödüllü Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş, referandumun gayrimenkul piyasasına etkilerini değerlendirirken, “Gayrimenkul sektörünün durgun olduğu doğru. Fakat fiyatlandırma doğru olduğu sürece bu sektörde satılamayacak gayrimenkul yoktur” diyor.

Türkiye'deki ev fiyatları ile yurt dışını karşılaştırmak doğru mu? İstanbul'da emlak gerçekten pahalı mı?

Türkiye'deki ev fiyatları ile yurt dışında çeşitli yerlerdeki ev fiyatları sosyal medyada sık sık gündem oluyor. Peki bu karşılaştırma doğru mu? İşte konuyla ilgili gelen açıklama ve vatandaşların yorumları...

İnşaat maliyetlerinde artış hız kesmiyor! İşte son rakamlar

Enflasyon nedeniyle inşaat sektöründe maliyetlerin artışı ve doğru fiyatlandırma konusunda kafa karışıklığı yaşandığı belirtiliyor. sektör yetkililerine göre sektörün genelinde bir durgunluk söz konusu. TÜİK, inşaat, malzeme ve işçilik maliyet endekslerini açıkladı. İşte o rakamlar

Kale Alarm'la eviniz de cebiniz de güvende! TL üzerinden 24 ay sabit fiyatlandırma!

Kaliteli ürünleri ve doğru fiyatlandırma politikası ile dikkat çeken Kale Alarm; TL üzerinden fiyatlandırdığı ürünleriyle kullanıcılarının kur dalgalanmalarından etkilenmesini önlüyor.

Konut kredisini yapılandırmak için doğru zaman mı?

Bankaların konut kredisi faiz oranları son bir senenin en düşük seviyesine indi. Peki konut kredisi yapılandırma yapmak için doğru zaman mı? Konut kredisi yapılandırma hangi durumlarda karlı oluyor?

Gayrimenkulde bilgiyi doğru yönetme devrindeyiz!

Finans piyasalarının daralmasıyla birlikte, tasarrufların yönlendirildiği gayrimenkul gibi alanlarda doğru karar almak daha fazla önem kazandı. İmpomes İş Geliştirme Müdürü Katrancı, Gayrimenkulün bilgiye dayalı yatırım yapılan bir alan olduğunu söyledi...

Fiyatlandırma doğru olduğu sürece satılamayacak gayrimenkul yoktur!

Ödüllü Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş, referandumun gayrimenkul piyasasına etkilerini değerlendirirken, “Gayrimenkul sektörünün durgun olduğu doğru. Fakat fiyatlandırma doğru olduğu sürece bu sektörde satılamayacak gayrimenkul yoktur” diyor.

Konutta doğru kampanyalar satışları artırıyor!

İnşaat sektöründe durgunluğu gidermek için son 7 aydan beri birbiri ardına kampanyalar düzenleniyor. Doğru kurgulanan kampanyalar, satışları ciddi oranda artırıyor.

Selçuk Akat: Azerbaycan'da yatırım yapmak için doğru zaman!

DEİK Türk-Azerbaycan İş Konseyi Yürütme Kurulu Başkanı Selçuk Akat Azerbaycan'da yatırım yapmak için doğru zaman olduğunu söyledi.

Topkapı Sarayı Sarayburnu’na doğru kayıyor!

Topkapı Sarayı’nın zemininde Sarayburnu yönüne doğru sıvılaşma tespit edildi. Kültür ve Turizm Bakanlığı bunun üzerine çalışmalara başladı.

İşte enerji tasarrufunda doğru bilinen 10 yanlış!

ETADER, 10 milyon hanenin yüzde 72’sinin kombisini yanlış kullanması nedeniyle fazla doğalgaz tükettiğini belirtti. Dernek, enerji tasarrufunda doğru bilinen yanlışları 10 maddede sıraladı.

Faruk Özlü: Türkiye yatırım için doğru tercih!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, "Türkiye bu güçlü yapısıyla üretmek ve ürettiğinden para kazanmak için çok ciddi bir potansiyel taşımaktadır. Bu nedenle, Türkiye yatırım yapmak için doğru tercihtir." dedi.

2017'de emlakta doğru yatırım şekli nedir?

2017'de emlakta doğru yatırım şekli nedir? Bir okurun sorduğu soruya yanıt veren www.emlakkulisi.com editörü Tebernüş Kireçci konuyla ilgili şunları söyledi...

Kentsel dönüşüm doğru fikir ama rezalet çıkarılmamalı!

Bakan Özhaseki: "Kentsel dönüşüm doğru bir fikir, bu kötü yapıların, çürük yapıların yıkılması doğru bir fikir ama yerine yapılacak olanın da akıllı, mantıklı, şehircilik ilkelerine uygun yapılması esas. Hızlandıralım derken bir taraftan da yeni şehir rezaletleri çıkarmamamız lazım" dedi.

gayrimenkulde doğru fiyatlandırma Haberi

gayrimenkulde doğru fiyatlandırma

Las Vegas’ta düzenlenen Uluslararası RE/MAX Kongresi’nde, 120 bin danışman arasından dünya birincisi olan Evrim Kırmızıtaş, özellikle İstanbul’da son 10 yılda çok sayıda yapılan konut ve ofis projesinin olumsuz seyreden gidişattan elbette ki etkilendiğini ancak bununla ilgili söylenti ve düşüncelerin yanlış olduğunu dile getirdi:


Referandumun etkisi tartışılır

“Devam eden konut ve ofis projelerini satın alacak kişilerin ekonomik iniş ve çıkışlardan ya da terör gibi ülkemizi ilgilendiren diğer konulardan bağımsız hareket edebileceğini düşünmek yanlış olur. Ve ne yazık ki, gayrimenkul sektöründeki durgunluk konuşmaları doğrudur. Fakat, bu piyasada fiyatlandırmanız doğru olduğu sürece satılamayacak bir gayrimenkul yoktur.”

Referandum sürecinin gayrimenkul ve inşaat piyasasındaki mevcut durumu çok fazla etkilemediğini söyleyen Kırmızıtaş, sektörü en çok etkileyen konunun ekonomik istikrar olduğunu belirtti.


Bahar ayları hareketli geçecek

Geçen aylarda tüm sektörlerde yaşanan...