03 / 05 / 2024

Kale Alarm'la eviniz de cebiniz de güvende! TL üzerinden 24 ay sabit fiyatlandırma!

Kale Alarm'la eviniz de cebiniz de güvende! TL üzerinden 24 ay sabit fiyatlandırma!

Kaliteli ürünleri ve doğru fiyatlandırma politikası ile dikkat çeken Kale Alarm; TL üzerinden fiyatlandırdığı ürünleriyle kullanıcılarının kur dalgalanmalarından etkilenmesini önlüyor.



Konutlar ve iş yerlerindeki güvenlik ihtiyacı çoğu zaman ekonomik nedenlerle geri plana atılıyor. Fakat hırsızlık, gaz kaçağı, yangın gibi durumlar insanları hep hazırlıksız zamanlarda yakalıyor ve büyük kayıplar yaşatıyor. Yaşam alanlarında alacağınız bazı güvenlik tedbirleri zarar görmenizin önüne geçiyor.

TL üzerinden fiyatlandırma, 24 ay sabit fiyat garantisi sunuyor

Doğru fiyatlandırma politikası, kaliteli ürünleri, yaygın, hızlı ve profesyonel teknik  ekipleriyle müşteri memnuniyeti odaklı hizmet sunan Kale Alarm, yeni kampanyası ile gönülleti fethetti. Söz konusu ürünlerin fiyatlandırmasını TL üzerinden belirleyen ve kullanıcıların ani kur artışlarından etkilenmemesini sağlayan Kale Alarm, şimdi de kiralamalarda 24 ay sabit fiyat garantisi sunuyor.

Kale Alarm la eviniz de cebiniz de güvende! TL üzerinden 24 ay sabit fiyatlandırma!

Evinizin güvenliğinizi Kale Alarm’a bırakın

“Siz yoksanız biz varız” sloganıyla tanıtılan Kale Alarm, su baskını, soygun, hırsızlık,  yangın, gaz kaçağı, acil sağlık sorunları gibi durumlarda alarm sinyalinin iletişim modülleri üzerinden merkezdeki alıcılara gönderilmesi ile çalışıyor. Yine Kale Alarm, dünya ortalaması 38 saniye olan aboneye dönüş süresini sadece 10 saniyeye indiriyor.

Evi ve arabası olanlara kötü haber! Sigorta fiyatları fırladı!

Sigorta şirketlerinden alacağı olanlar dikkat! Paranız zaman aşımına uğrayarak yanabilir! 

Konut kredisinde kritik sigorta kararı!


Geri Dön