30 / 04 / 2024

kale alarm fiyatları

kale alarm fiyatları

Kaliteli ürünleri ve doğru fiyatlandırma politikası ile dikkat çeken Kale Alarm; TL üzerinden fiyatlandırdığı ürünleriyle kullanıcılarının kur dalgalanmalarından etkilenmesini önlüyor.

Kale Alarm daha çok işyeri ve evde büyümeyi hedefliyor!

Kale Endüstri Holding bünyesinde elektronik güvenlik ve alarm izleme hizmeti sunan Kale Alarm, ulaştığı binlerce abone sayısıyla hızla büyümeye devam ediyor.

Kale Alarm hızla büyümeye devam ediyor!

Tam 62 yıldır özellikle kilit ve çelik kapının tartışmasız lider firması Kale Endüstri Holding bünyesinde elektronik güvenlik ve alarm izleme hizmeti sunan Kale Alarm, çok kısa sürede ulaştığı binlerce abone sayısıyla hızla büyümeye devam ediyor.

Çanakkale Teras Kale Haziran 2024'te teslim! Teras Kale fiyatları ne kadar? 

Teras Kale Çanakkale projesinde yer alan villaların teslimlerinin 2024 yılının Haziran ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Proje kapsamındaki villaların fiyatları 4 milyon 250 bin TL'den başlıyor...

Hurda piyasasında ipler koptu! Zam üstüne zam gelen hurda fiyatları alarm veriyor! Güncel hurda fiyat listesi

Hurda piyasası, diğer bölgelerdeki arz sıkıntısı ve güçlü hurda talebi nedeniyle çığırından çıktı. Zam üstüne zam gelen hurda fiyatları alarm veriyor. Hurda fiyatları ne kadar? İşte güncel hurda fiyat listesi.

Ayçiçek yağında kırmızı alarm! Fiyatları yeniden çıkabilir!

Geçtiğimiz sene ve bu senenin başlarında fiyat rekoru kıran ayçiçek yağı tekrar gündeme geldi. Son zamanlarda etikette düşüş yaşayan ayçiçek yağı yüzde 30 seviyesinde gerileme yaşadı.

Ucuz konut kredisi ev fiyatlarını nasıl etkileyecek? Türkiye'de konut krizi alarmı! 

Ucuz konut kredisi ev almak isteyen binlerce kişi tarafından merakla bekleniyor. Peki ucuz konut kredisi ev fiyatlarını nasıl etkileyecek? Türkiye'de konut krizi alarmı!

Samanda kırmızı alarm! Fiyatlar 3 katına çıktı, artış sürecek! Yılbaşı öncesi stoklarınızı tamamlayın

Ekonomik çıkmaza giren hayvancılık sektörü, yükselen maliyetlerden dolayı ortaya çıkan sorunlarla mücadele ediyor. Şimdi ise saman krizi ile mücadele eden sektör yıl sonunu nasıl getirecekleri endişesi taşıyor.

Altın fiyatları resmen dibi boyladı! Elinde 1 gram bile altını olanlar kırmızı alarm! 19 Ekim 2022 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde de aşağı yönlü hareketine devam ediyor. Ons altın bugün 1647 dolar seviyesine kadar geriledi. Altın fiyatları resmen dibi boyladı. Elinde 1 gram bile altını olanlar kırmızı alarm! İşte 19 Ekim 2022 canlı altın fiyatları…

Altın için çarşamba ve perşembe alarmı! Altında dananın kuyruğu kopacak! Hiç yanıltmadı! O günlerde altın fiyatları

Altın yatırımcıları, altın fiyatlarının ne olacağını araştırırken uzmanlar çarşamba ve perşembe günleri için alarm verdi. Altın fiyatlarında dananın kuyruğu kopacak. Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Hiç yanıltmayan altın fiyatları o günlerde böyle olacak. İşte ayrıntılar...

Tahıl koridorunda bomba alarmı Fiyatlar yine tavan mı yapacak?

Türkiye’nin başı çektiği Ukrayna ile tahıl koridoru projesinde Ukrayna tahılının ihraç edileceği Odessa Limanı’na yönelik füze saldırısında askeri hedefleri vurduğunu iddia edildi. Ukrayna’dan gelecek 20 milyon ton ihracat beklentisi ile gerileyen global tahıl fiyatları ise yeniden hareketlenmeye ba

Kale Alarm, hırsızı eve ayak basmadan kapıda durduruyor!

“Siz yoksanız biz varız” anlayışını rehber kabul eden Kale Alarm, uzaktan erişimli entegre ev güvenlik sistemleri sayesinde evleri koruyor ve kullanıcıların tatillerini gönül rahatlığıyla geçirmelerine olanak sağlıyor.

Gümüş fiyatlarında kırmızı alarm:12 lirayı geçti, yükseliyor!

Gümüş fiyatları dolar kurunun yükselişi ile birlikte artmaya başladı. Dolar/TL bugün 16,34 lira seviyesinden işlem görürken gümüşün ons fiyatı 21,12 dolara yükseldi. Gümüşün fiyatı ise 12 lira seviyesine ulaştı, kırmızı alarm veriyor. İşte 28 Mayıs 2022 gümüş fiyatları...

Kale Alarm'la eviniz de cebiniz de güvende! TL üzerinden 24 ay sabit fiyatlandırma!

Kaliteli ürünleri ve doğru fiyatlandırma politikası ile dikkat çeken Kale Alarm; TL üzerinden fiyatlandırdığı ürünleriyle kullanıcılarının kur dalgalanmalarından etkilenmesini önlüyor.

Kale Beytepe daire fiyatları ne kadar?

Kale Beytepe projesi Ankara Çankaya'da Kocamanlar Alüminyum A.Ş. tarafından hayata geçirildi. Kale Beytepe daire fiyatları ne kadar?

Kale Beytepe fiyatları 810 bin TL'den başlıyor!

25 katlı tek blok şeklinde yükselen Kale Beytepe projesi Kocamanlar Alüminyum A.Ş tarafından hayata geçiriliyor. Kale Beytepe fiyatları 810 bin TL'den başlıyor.

kale alarm fiyatları Haberi

kale alarm fiyatları

Konutlar ve iş yerlerindeki güvenlik ihtiyacı çoğu zaman ekonomik nedenlerle geri plana atılıyor. Fakat hırsızlık, gaz kaçağı, yangın gibi durumlar insanları hep hazırlıksız zamanlarda yakalıyor ve büyük kayıplar yaşatıyor. Yaşam alanlarında alacağınız bazı güvenlik tedbirleri zarar görmenizin önüne geçiyor.

TL üzerinden fiyatlandırma, 24 ay sabit fiyat garantisi sunuyor

Doğru fiyatlandırma politikası, kaliteli ürünleri, yaygın, hızlı ve profesyonel teknik  ekipleriyle müşteri memnuniyeti odaklı hizmet sunan Kale Alarm, yeni kampanyası ile gönülleti fethetti. Söz konusu ürünlerin fiyatlandırmasını TL üzerinden belirleyen ve kullanıcıların ani kur artışlarından etkilenmemesini sağlayan Kale Alarm, şimdi de kiralamalarda 24 ay sabit fiyat garantisi sunuyor.

Evinizin güvenliğinizi Kale Alarm’a bırakın

“Siz yoksanız biz varız” sloganıyla tanıtılan Kale Alarm, su baskını, soygun, hırsızlık,  yangın, gaz kaçağı, acil sağlık sorunları gibi durumlarda alarm...