28 / 04 / 2024

Kale Alarm, hırsızı eve ayak basmadan kapıda durduruyor!

Kale Alarm, hırsızı eve ayak basmadan kapıda durduruyor!

“Siz yoksanız biz varız” anlayışını rehber kabul eden Kale Alarm, uzaktan erişimli entegre ev güvenlik sistemleri sayesinde evleri koruyor ve kullanıcıların tatillerini gönül rahatlığıyla geçirmelerine olanak sağlıyor.



Yeni yılın yaz dönemi beraberinde tatil temposunu da getirdi. Kimileri yaz tatilinde dinlendirici bir an geçirmeyi isterken, kimileri de maceradan maceraya atılacağı tatilin hayalini kuruyor. Tüm bu planların kabusa dönüşmemesi için güçlü bir güvenlik sistemleri tasarlayan Kale Alarm, konutların kötü niyetli kişilerden korunmasını sağlayarak güvenliği maksimum seviyelere çıkarıyor.

Kale Alarm, hırsızı eve ayak basmadan kapıda durduruyor!

Dışarıdayken de bir gözünüz de evinizde olsun

Kale Alarm’ın ev kamera sistemleri yaşanan güvenlik kaygısını önemli ölçüde azaltıyor. Kullanıcılar, konutlarından çıkarken kameraların akıllı hareket takip özelliğini ve bu konuda özel olarak üretilen hareket dedektörlerini aktifleştirerek bilgileri dışındaki girişlerin de önüne geçmiş oluyor. Ayrıca Kale Alarm'ın kameram uygulamasıyla kullanıcılar evlerini her an cep telefonlarıyla kontrol etme imkanına sahip oluyor. App Store ve Google Play üzerinden indirilen Kameram uygulamasında kullanıcılar kameralarının Wi-Fi ile entegrasyonunu sağlayarak evlerini her an cep telefonlarıyla izliyor.
 


Geri Dön