06 / 05 / 2024

şžebnem Özinal ve şžefik Öztek 'in evine hırsız girdi!

şžebnem Özinal ve şžefik Öztek 'in evine hırsız girdi!

Giriş kattaki daireye, salon penceresinden giren hırsız ya da hırsızlar bir dizüstü bilgisayar ile çiftin otomobilinin anahtarını çaldı. Hırsız binanın karşısında park halindeki 2004 model BMW"yi de evden çaldığı anahtarla çalıştırarak götürdü



Oyuncu şžebnem Özinal ile işletmeci eşi şžefik Öztek"in Taksim Gümüşsuyu"ndaki evleri önceki gece soyuldu. Giriş kattaki daireye, salon penceresinden giren hırsız ya da hırsızlar bir dizüstü bilgisayar ile çiftin otomobilinin anahtarını çaldı. Hırsız binanın karşısında park halindeki 2004 model BMW"yi de evden çaldığı anahtarla çalıştırarak götürdü.

Olay sırasında evde çift ile birlikte 2 yaşındaki kızları Ayşe ve çocuk bakıcılarının bulunduğu belirtildi. Sabah oturma odasına giren şžebnem Özinal, pencerenin açık olduğunu gördü ve hemen polisi arayarak yardım istedi.

Salonun camından girmişler
Olay yeri inceleme uzmanları, hırsızın girdiği pencere ve salonda parmak izi incelemesi yaptı. çevredeki binaların güvenlik kameraları da incelenmeye başlandı. Polislerin parmak izi incelemesi yaptığı sırada, pencereye çıkan şžefik Öztek, œSabah şžebnem fark etti. Gece evdeydik. Alarm sistemi yok dedi. İfade vermek üzere evinden çıkan Özinal da œGece salonun camını zorlayarak girmişler diye konuştu.
Milliyet


Geri Dön