13 / 05 / 2024

Kale Alarm, hırsızı eve ayak basmadan kapıda durduruyor!

Kale Alarm, hırsızı eve ayak basmadan kapıda durduruyor!

“Siz yoksanız biz varız” anlayışını rehber kabul eden Kale Alarm, uzaktan erişimli entegre ev güvenlik sistemleri sayesinde evleri koruyor ve kullanıcıların tatillerini gönül rahatlığıyla geçirmelerine olanak sağlıyor.



Bu sistem hırsızı eve ayak basmadan kapıda durduruyor

Eve kötü niyetli kişilerin girmesini önleyen Kale Alarm, daha kapı açılmadan uyarı sistemini devreye alan eşsiz ürünü Extra Defans ile de dikkatleri üzerine çejiyor. Diğer tüm sistemlerden farklı olarak alarmın kapı açıldıktan sonra değil, kapı henüz açılmadan silindirin tuzak kısmından kırılmasından sonra çalmasını sağlayan sistem, hırsızı eve ayak basmadan kapıda durdurmayı planlıyor.

Kale Alarm, hırsızı eve ayak basmadan kapıda durduruyor!

Söz konusu bu sistemde, Kale Alarm’ın içerisinde bulunan devre, silindirle bağlantı kurarak entegre bir biçimde çalışıyor. Bu sayede hırsız silindiri kırmayı başarırsa sistem bunu algılayıp 110 desibel ses seviyesindeki kendi alarmını devreye sokuyor. Ayrıca sistem, eş zamanlı olarak Kale Alarm İzleme Merkezi’ne de sinyal göndererek silindirin kırıldığını bildiriyor ve önce kullanıcılara gerekirse de kolluk kuvvetlerine anında haber veriliyor.

Kale Alarm'la eviniz de cebiniz de güvende! TL üzerinden 24 ay sabit fiyatlandırma!

Milli Piyango 10 bin liralık alışveriş çeki ve otomobil çekilişi yapacak! Detaylar belli oldu

Tatilin ucuz hali: kamp! Bim, A101, Decathlon ve Teknosa'da çadır fiyatları ne kadar? 30 Mayıs 2022 fiyat listesi!


Geri Dön