06 / 05 / 2024

gayrimenkulde hareketlilik

gayrimenkulde hareketlilik

Van Emlakçılar Dayanışma Derneği Başkanlığı, siyasi belirsizliklerden dolayı satışları düşen emlak sektöründe yavaş yavaş bir hareketlenmenin söz konusu olduğunu belirterek, bunun net bir şekilde görüldüğünü söyledi.

Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2022 etkinliği 13 Aralık'ta!

PwC ve ULI iş birliği ile hazırlanan Emerging Trends in Real Estate Europe (Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa) raporu 13 Aralık 2021 tarihinde açıklanacak.

9. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi 9 Aralık'ta!

2012 yılından bu yana Management Plus Danışmanlık ve Eğitim tarafından her yıl organize edilen “Gayrimenkulde Liderler Zirvesi” 9 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

Yabancıların gayrimenkulde Türkiye sevdası tam gaz!

Yabancıların gayrimenkulde Türkiye sevdası tam gaz devam ediyor. 2021'in Ocak-Ekim döneminde yabancılara 43 bin 372 konut satıldı. Yabancıya konut satışı 10 ayda 2020 yılının rakamlarını geçti.

GYODER Gayrimenkulde Değer Kavramı ve Değerin Vergisel Sonuçları Semineri yarın!

Gayrimenkulde Değer Kavramı ve Değerin Vergisel Sonuçları semineri yarın saat 14:00-16:00 saatleri arasında düzenlenecek.

Gayrimenkulde Değer Kavramı ve Değerin Vergisel Sonuçları Semineri 25 Ağustos'ta!

Gayrimenkulde Değer Kavramı ve Değerin Vergisel Sonuçları semineri 25 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek. 

Gayrimenkulde önyargısız pazarlık hayati önem taşıyor!

Milliyet Gazetesi yazarı Nilüfer Kas, bugünkü köşe yazısında gayrimenkulde pazarlığın nasıl yapılacağını kaleme aldı.

İnşaat sektöründe hareketlilik başlıyor!

Koronavirüs salgınına rağmen konut satışları hız kesmiyor. Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya,normalleşme ile birlikte konut satışlarında hareketlilik yaşanacağını dile getirdi.

Gayrimenkulde Küresel Gelişen Trendler: 2021 raporunun lansmanı yarın!

Urban Land Institute (ULI) ve PwC'nin her yıl ortak yayınladığı, gayrimenkul yatırımcılarının eğilimlerini değerlendiren Gayrimenkulde Gelişen Trendler 2021 raporunun lansmanı yarın saat 14:00'te yapılacak. 

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu Başkanı Didem Hiçyorulmazlar oldu!

Gayrimenkul sektöründe kadın varlığını güçlendirmek için faaliyet gösteren Gayrimenkulde Kadın Liderler (GKL) Platformu’nda bayrak değişimi yaşandı. GKL İcra ve Danışma Kurulu başkanlık görevini iki yıldır sürdüren Neşecan Çekici, yeni görevini Didem Hiçyorulmazlar'a devretti. 

Gayrimenkulde Yapay Zekâ ve Veri Bilimi Uzaktan Sertifika Programı gerçekleşti! 

GYODER-YTÜ Teknopark iş birliği ile Türkiye’de ilk kez hayata geçirilen ‘Gayrimenkulde Yapay Zekâ ve Veri Bilimi Uzaktan Sertifika Programı’ GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu’nun da katıldığı webinar’la sona erdi. 

Gayrimenkulde 21. Yüzyılın trendi yeşil binalar oldu!

Gayrimenkul Danışmanı Mecit Osmanlı, 'Gayrimenkulde 21. Yüzyılın Trendi: Yeşil Binalar'ı kaleme aldı. İşte Mecit Osmanlı'nın o yazısı...

Ticari gayrimenkulde Kovid-19 sonrası neler olacak?

Gayrimenkul Danışmanı Mecit Osmanlı, ticari gayrimenkulde pandemi süreci sonrası beklentileri ile ilgili bir yazı kaleme aldı. İşte Mecit Osmanlı'nın o yazısı...

Mehmet Kutman: Ticari gayrimenkulde ciddi düşüş bekleniyor! 

Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Üst Yöneticisi Mehmet Kutman, pandemi sonrasında ticari gayrimenkulde ciddi düşüş beklendiğini dile getirdi. 

gayrimenkulde hareketlilik Haberi

gayrimenkulde hareketlilik


Van Emlakçılar Dayanışma Derneği Başkanlığı, siyasi belirsizliklerden dolayı satışları düşen emlak sektöründe yavaş yavaş bir hareketlenmenin söz konusu olduğunu belirterek, bunun net bir şekilde görüldüğünü söyledi. Siyasi belirsizlik döneminde satışları düşen, projelerine ara veren inşaat sektöründe hareketliliğin başladığı bildirildi.  Yaşananlardan dolayı emlak sektörünün kentte iyice aşağılara çekildiği belirtilen açıklamada. "Hiç kimsenin bu konuda ne emlak alma ne de yatırım yapmaya yanaştığını, 7 Haziran seçimlerinin ardından siyasi belirsizliğe bağlı olarak artan kredi faizleri, doların rekora koşması sonrası inşaat maliyetlerinin artmasından dolayı sektör zor günler geçiriyordu. Ancak I Kasım seçimlerinden sonra sektörümüzde hareketlilik başladı.  Ertelenen satışlar gerçekleşmeye başladı. Sokakta insanlarımız artık yatırım yapmak veya emlak alma konusu ile ilgili konuşmalar yapmaktadırlar. Bir canlılık var ama şuan istenilen düzeyde değil.  İlerleyen günlerde...