03 / 05 / 2024

gayrimenkulde Kur dalgalanması

gayrimenkulde Kur dalgalanması

“Türkiye Gayrimenkul Pazarı Görünümü Şubat 2014” raporu, Ülke Başkanı Avi Alkaş, Yönetici Direktörü Nilgün Dil Erman ve Danışmanlık Hizmetleri Yardımcı Direktörü Burçin Sezen tarafından açıklandı.

Dolarda adeta 7 şiddetinde deprem! Bu rakamı duyanın resmen aklı gitti! Dolar kahini tarih vererek uyardı

Dolar kurunda yaşanan ve bir türlü önüne geçilemeyen kur dalgalanmasına ilişkin vatandaşın aklına 'Dolar yükselecek mi, düşecek mi?' soruları geldi. Konu ile alakalı açıklama yapan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Dolar, O tarihte 27 TL olacak açıklamasını yaptı.

Gayrimenkulde kur korumalı yatırım dönemi başladı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen gayrimenkul sektöründe kur korumalı yatırım dönemi başladı. 

4. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi İstanbul'da gerçekleşti!

Coldwell Banker Türkiye'nin Platin sponsorluğunda düzenlenen "4. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi” İstanbul'da gerçekleştirildi. Coldwell Banker Commercial Türkiye Genel Müdürü Adnan Bozbay konuşma yaptı.

Gayrimenkulde amortisman oranı!

Taşınmaz üzerindeki iktisadi kıymetin değerinde meydana gelen azalmaya amortisman deniyor. Amortisman devlet tarafından her yıl belirleniyor. İşte, gayrimenkulde amortisman oranı!

Mehmet Ergün Turan: Kur seviyesi konut fiyatlarına yansıyacaktır!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan; " Kur, 2,70-2,75 seviyelerinde dengelenirse bunun yüzde 2-3 mertebesinde konut fiyatlarına yansıması olacaktır " dedi.

Kur artışı mağaza kiralarını nasıl etkiledi?

Bazı AVM'lerde yönetimlerle anlaşıp dolar kurunu sabitleyen markalar, sokaklarda aynı toleransı görmüyor. 1 yılda kur yüzde 27 yükselince, dükkanlârın yüzde 80'inin dolarla kiralandığı meşhur caddelerde boşluk oranı artıyor.

Denizli İşkur İl Müdürlüğü Hizmet Binası inşaatı Haziran'da bitecek!

Yapımına geçen yıl temmuz ayında başlanan Denizli İşkur İl Müdürlüğü Hizmet Binası projesinin inşaatı bu yıl haziran ayı sonunda tamamlanacak. İnşaat şu anda yüzde 70 seviyesinde...

Çankaya Tohumlar'da 240 kişilik Kur'an kursu inşa ediliyor!

Çankaya Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Çankaya Şubesi, Tohumlar Mahallesi’ne 240 kişinin hafızlık eğitimi alabileceği yatılı erkek Kur’an kursunun temelini attı.

Recep Sönmez Yatılı Kız Kur’an Kursu inşaatı inceledi!

Kutlu Doğum Konferansı sebebiyle Düzce’de bulunan Diyanet İşleri Başkanlığı Atama Daire Başkanı Recep Sönmez, İl Müftüsü Selami Emen ile birlikte yapımı devam eden Konuralp Yatılı Kız Kur’an Kursu inşaatını ziyaret ederek çalışmaları yerinde izledi.

AVM’cilere yeni başkan Zafer Kurşun

Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu’nun (TAMPF) yeni başkanı Zafer Kurşun oldu. İkinci seçimli Olağan Genel Kurulda TAMPF'da kurucu başkan Vahap Küçük, görevini Kurşun’a devretti.

TAMPF Başkanı Vahap Küçük görevi Zafer Kurşun'a devretti!

110 milyar dolarlık modern perakendenin çatı kuruluşu Tüm Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu'nun ilk başkanı Vahap Küçük, bugün koltuğu Başkanvekili Zafer Kurşun'a devrediyor.

4. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi 30 Nisan'da!

Management Plus Danışmanlık Eğitim tarafından düzenlenen bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan “4. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi” 30 Nisan Perşembe günü Dedeman İstanbul’da yapılacak.

Kur artışı turist sayısını yüzde 20 artırdı!

Türkiye'deki kur artışı yabancı turistin işine yaradı. Özellikle saç ekimi, liposuction ve kanser tedavisi için Türkiye'ye gelen turist sayısında yüzde 20 artış oldu.

gayrimenkulde Kur dalgalanması Haberi

gayrimenkulde Kur dalgalanması

Jones Lang LaSalle Araştırma Departmanı tarafından hazırlanan ve Türkiye’de perakende, ofis, lojistik ve otel sektörünün değerlendirildiği “Türkiye Gayrimenkul Pazarı Görünümü Şubat 2014” raporu, Ülke Başkanı Avi Alkaş, Yönetici Direktörü Nilgün Dil Erman ve Danışmanlık Hizmetleri Yardımcı Direktörü Burçin Sezen tarafından açıklandı.

“Türkiye Gayrimenkul Pazarı Görünümü” raporunda, Türkiye'de döviz piyasalarında son dönemde meydan gelen hareketliliğin gayrimenkul pazarını 2014 yılında fiyatlanma anlamında yeni bir dengeye yönlendireceği öngörülüyor. Mevcut politik kargaşanın ekonomi ve TL üzerindeki olası etkileri, yatırımcılar için endişe yaratmakla birlikte orta ve uzun vadede Türk pazarına olan yatırımcı algısının, Türkiye’nin güçlü ekonomik büyümesi ve demografik gücü sayesinde pozitif seyredeceği vurgulanıyor. 

Raporda, ülkemizin e-ticaretteki gelişiminin perakende ile ilişkili lojistik pazarını harekete geçirdiği, Türkiye gibi önemli büyüme potansiyeli olan pazarlarda lojistik ve...