29 / 04 / 2024

Gayrimenkulde Teknoloji paneli

Gayrimenkulde Teknoloji paneli

Gayrimenkulde Teknoloji ve İnovasyon Paneli 12 Mayıs Cuma günü gerçekleşti. Panelden önce, panele ev sahipliği yapan Joint Idea Kanyon Şubesi katılımcılara tanıtıldı.

Gayrimenkulde Türkiye'nin en değerli ilçeleri belli oldu! 

Teknoloji Odaklı Gayrimenkul Değerleme Platformu Endeksacom tarafından yapılan çalışma ile gayrimenkulde Türkiye'nin en değerli ilçeleri belli oldu. İşte Türkiye'nin en değerli ilçeleri...

Gayrimenkulde Teknoloji ve İnovasyon Paneli gerçekleşti!

Gayrimenkulde Teknoloji ve İnovasyon Paneli 12 Mayıs Cuma günü gerçekleşti. Panelden önce, panele ev sahipliği yapan Joint Idea Kanyon Şubesi katılımcılara tanıtıldı.

Gayrimenkulde Kadın Girişimi Paneli 2 Mayıs'ta!

Gayrimenkul sektöründe kadın görünürlülüğünü artırmayı amaçlayan Gayrimenkulde Kadın Girişimi Paneli , Yapı Endüstri Merkezi Fulya Tesisinde, 2 Mayıs 2016 Pazartesi günü saat 16.00’da gerçekleşecektir. Panel, ULI Türkiye tarafından düzenleniyor.

Manisa OSB Çevre Paneli düzenledi!

Manisa OSB Dünya Çevre Günü ve Haftası etkinlikleri kapsamında Çevre Paneli düzenledi. OSB Konferans Salonu’nda düzenlenen panele Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Mehmet Cem Çöllü’de katıldı.

Manisa OSB'de Teknoloji Geliştirme Merkezi kurulacak!

Manisa Organize Sanayi Bölgesi (MOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek, Teknoloji Geliştirme Merkezi kuracaklarını açıkladı. İleri teknoloji üreten bir sanayi bölgesi haline gelmeyi hedeflediklerini dile getirdi...

Abdulhakim Coşkun: Teknoloji Transfer Ofisleri Türkiye'nin çehresini değiştirecek!

Erciyes Teknopark A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Coşkun, Teknoloji Transfer Ofisleri'nin Türkiye'nin çehresini değiştireceğini, yaptığı çalışmalarla ülkeyi dışa bağımlılıktan kurtarmayı hedeflediğini söyledi...

İnan Teknoloji İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnan Teknoloji İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Şirin İnan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Mayıs'ta Küçükçekmece, Söğütlü Çeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Aziz Torun: Gayrimenkulde yapmadan satma dönemi bitebilir!

İstanbul Ticaret Odası' nda yapılan, "yapı malzemeleri" konulu toplantıda konuşan Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Başkanı Aziz Torun, ' Gayrimenkulde yapmadan satma dönemi bitebilir ' dedi...

Hyundai Assan Hanil Plastik Tampon Boyahanesi açılışına Fikir Işık katıldı!

76 milyon Dolar a mal olan Hyundai Assan Hanil Plastik Tampon Boyahanesi Plastik enjeksiyon, kapı paneli, boyalı tampon ve koltuk üretim hatları yatırımlarının resmi açılış töreni Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın katılımlarıyla gerçekleşti.

Başakşehir İnovasyon ve Teknoloji Merkezi açıldı!

Başakşehir İnovasyon ve Teknoloji Merkezi, düzenlenen törenle açıldı. Mevlüt Çavuşoğlu, törende yaptığı konuşmada, merkezin, Türkiye'deki bilişim ve Ar-Ge çalışmalarına önemli katkı sağlayacağına ve örnek olacağına inandığını belirtti.

Mitsubishi Electric’in son teknoloji hamlesi Yeni Hybrid Sistemleri SODEX'de!

Doğaya dost, gelişmiş teknoloji ürünü Yeni Hybrid Sistemlerin lansmanında Mitsubishi Electric Türkiye Başkanı Masahiro Fujisawa ve de Klima Plus Genel Müdürü Yenal Altaç yer alacak.

Gayrimenkulde malik ne demektir?

Malik ne demek? Malik kimdir? Gayrimenkulde malik kime denir? Medeni Kanun'a göre malik sıfatı nasıl kazanılır? Malik kelimesinin sözlük anlamı nedir? Emlak sektöründe malik ne anlama gelir? İşte cevaplar...

BDT Bilgi ve Denetim Teknoloji Akademisi Limited Şirketi kuruldu!

BDT Bilgi ve Denetim Teknoloji Akademisi Limited Şirketi, Niyazi Koçak, G. Karl Johann Schmiech tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Nisan'da Tuzla'da kuruldu.

Gayrimenkulde Teknoloji paneli Haberi

Gayrimenkulde Teknoloji paneli


ULI Young Leaders ekibi tarafından düzenlenen panel 12 Mayıs Cuma günü gerçekleşti. Panel öncesinde, gayrimenkul geliştiriciler için kıymetli bir örnek olan ve panele ev sahipliği yapan Joint Idea Kanyon Şubesi katılımcılara tanıtıldı. 

Panelde; günümüzde her alanda karşımıza çıkan “inovasyon” ve “teknoloji” konularının gayrimenkul sektörü çerçevesinde tartışıldı. Ülkemizde ve Dünya’da karşılaşılan yeni fikirler üzerinde duruldu ve yeni gelişmelerin ürettiği çalışma alanları konuşuldu. 

Yeni dönemde tek hedef kar yaratmak değil 

Panelde öne çıkan başlıklarda çoğunlukla, teknolojinin öncelikli etkilerinin ‘süreçlerin iyileştirilmesi’ ve ‘ürünün iyileştirilmesi’ olduğu belirtildi. 

4. Sanayi Devrimi ile birlikte özel yaşam – iş yaşamı dengesinin de değişmesi ve değişikliğin yarattığı problemler için aranan çözümler üzerinde duruldu. Ekranların mekanlardan daha önemli hale geldiği, mekanların tekrardan canlandırılarak ekranlarla yarışır hale gelmesinin önemli olduğu belirtildi. Ayrıca yeni...