02 / 05 / 2024

Gazeteciler ve Basın Bayramı

Gazeteciler ve Basın Bayramı

Kuyaş Gayrimenkul Genel Müdürü Salih Sağında, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, tüm basın mensuplarının basın bayramını kutladı.

Karmar Sakura projesiyle Basın Ekspres'e 241 konut ve 57 ticari ünite geliyor!

Başakşehir’in aileleri hedef alan konsepti, Karmar tarafından, İstanbul'un yıldız bölgelerinden Basın Ekspres Yolu’na taşınıyor. Karmar Sakura adıyla yükselecek olan projede 241 konut ve 57 ticari ünite yer alıyor. 

Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Basın Evi açıldı!

Avrupa Birliği fonlarıyla desteklenen Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Basın Evi'nin açıldı. AB Türkiye Delegasyonu Başkan Yardımcısı Eleftheria Pertzinidou açılış konuşmasında; "Devam eden medya programları için AB tarafından 6 milyon avro civarında kaynak ayrılmıştır" dedi...

13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi öncesi basın toplantısı 6 Mart'ta!

Türk gayrimenkul sektörü ile Körfez bölgesinden yatırımcıları ve bireysel alıcıları buluşturacak olan 13'üncü Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi öncesinde basın toplantısı düzenleniyor. 

İstanbul Havalimanı Avrupa ve Rus basınında!

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan ve çok sayıda üst düzey yabancı konuğun katılımıyla dün ilk fazı hizmete açılan İstanbul Havalimanı, Avrupa ve Rus basınında geniş yer buldu...

Kerem Basın Yayın İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kerem Basın Yayın İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Çay tarafından kuruldu. 

Cathay Group- Retaj Group İşbirliği basın daveti bugün!

Dünyanın önemli otel yatırımcılarından Katar Kraliyet Ailesi’ne bağlı Retaj Group ile Cathay Group iştiraki Nivo Ataköy, Feriye Restoran’da düzenlenecek imza töreni ve basın toplantısıyla işbirliği anlaşması yapacak. 

Elhaznevi Basın İnşaat İthalat İhracat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elhaznevi Basın İnşaat İthalat İhracat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Maruf Haznevi tarafından kuruldu. 

Luxera Meydan ve Luxera Yenibosna basın lansmanı 24 Ekim'de!

Luxera Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Luxera Meydan ve Luxera Yenibosna projelerinin basın lansmanı 24 Ekim'de yapılacak. 

Polat Ev ve Polat Ofis basın toplantısı ertelendi!

Polat Holding'in hayata geçireceği “Polat Ev” ve “Polat Ofis projelerinin basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

Kuyaş Gayrimenkul'den Gazeteciler ve Basın Bayramı mesajı!

Kuyaş Gayrimenkul Genel Müdürü Salih Sağında, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, tüm basın mensuplarının basın bayramını kutladı.

Alkaş Perakende ve Gayrimenkul Merkezi basın toplantısı yarın!

Özyeğin Üniversitesi işbirliğiyle kurulan Alp Alkaş Perakende ve Gayrimenkul Merkezi, 3. Dönem mezunlarını vermeye hazırlanıyor. Işıl Erol’un konuşmacı olacağı 3. Sertifika Programı için Swissotel’de basın toplantısı gerçekleşecek.

RE-PIE ve Turkmall basın toplantısı yarın!

RE-PIE ve Turkmall arasındaki işbirliğin anlatılacağı basın toplantısı yarın saat 09:30 ile 12:00'da gerçekleşecek.

RE-PIE ve Turkmall basın toplantısı 13 Temmuz'da!

Türkiye’nin ilk gayrimenkul portföy yönetim şirketi RE-PIE ve Turkmall arasındaki işbirliğini anlatacak basın toplantısı 13 Temmuz 2016 günü saat 09:30'da gerçekleşecek.

Gazeteciler ve Basın Bayramı Haberi

Gazeteciler ve Basın Bayramı

Kuyaş Gayrimenkul Genel Müdürü Salih Sağında, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, toplumların aydınlatılmasında büyük rol oynayan ve dünyadaki gelişmeler hakkında bilgi sahibi olmamızı sağlayan tüm basın mensuplarının basın bayramını kutladı.


Kuyaş Genel Müdürü Salih Sağında mesajında; “Basın – yayın kuruluşlarının toplumu bilgilendirme, uyarma ve bir şekilde yönlendirme gibi görevlerini yerine getirirken mesleki sorumluluk ve ilkeleri içinde doğru ve tarafsız davranması kadar; özel yaşama, gizlilik alanına, toplumsal değerlere ve kişilik haklarına saygı göstermesi de son derece önemlidir. Bu şekilde hareket eden basın yayın kuruluşları, her dönemde tüm toplumun takdirini kazanmış ve saygı görmüştür. Bu duygu ve düşüncelerle basın, yayın kuruluşlarımızın ve basın mensuplarının 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutluyorum”...