28 / 07 / 2024

gazi bulvar ev yıkımı

gazi bulvar ev yıkımı

Denizli'de Gazi Bulvarı üzerinde bulunan ve depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkımına karar verilen üç katlı binanın yıkılmasına sabah saatlerinde başlandı. Binanın yıkılmasını vatandaşların ilgiyle izlemesi ilginç görüntüler oluşturdu.

1929 yılında Yeşilköy'de 3 bin 545 liraya satılık ev! 

1929 yılında Yeşilköy'de  Şevketiye Bulvarı üzerindeki bir ev 3 bin 545 bin liraya satılıyormuş.

'Gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı' Eskişehir'de ev fiyatları çakıldı! 

Ev almak isteyen vatandaşlar konut fiyatlarını mercek altına aldı. Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, Gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı diyerek vatandaşlara tavsiyelerde bulundu. 

Şehit, gazi ve yakınlarına faizsiz konut kredisi müjdesi!

Şehit yakınları, gazi ve ve gazi yakınlarının ev sahibi olması için hayata geçirilecek olan faizsiz konut kredisinin detayları belli oldu. İşte milyonlarca vatandaş tarafından beklenen yeni sistemin detayları...

Modda Bulvar'da ev ve ofis bir arada!

İzmir'in yükselen projesi Modda Bulvar, İzmirlilere bir evden fazlasını sunuyor. 'Her şey evinizin altında' sloganı ile sadece bir ev değil, aynı zamanda yeni nesil bir yaşam biçimi de sunuyor.

İYİ Parti'li Bedri Yaşar'dan Gazi Sinan Bayır'a ev sözü!

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Şanlıurfa Sınır Karakolunda görev yaparken yaralanan Vezirköprülü Uzman Çavuş Sinan Bayır'ı ziyaret etti ve Gazi Sinan Bayır'a ev sözü verdi.

Wilma Elles Büyükdere Caddesi'nden ev bakıyor!

Beşiktaş’taki Bulvar kafeden çıkarken görüntülenen Wilma Elles, muhabirlerin, “Ev mi arıyorsunuz?” sorusuna “Büyükdere Caddesi güzel değil mi?” cevabını verdi.

Ev sahipleri dikkat! Boşuna ödemeyin!

Emlak Vergisi’nin ilk taksidinin ödemeleri 1 Mart tarihinde başlamıştı ve bu ayın sonuna kadar devam edecek. Ev hanımları, hiç geliri olmayanlar, emekli maaşıyla geçinenler, engelliler, gazi ve şehitlerin dul ve yetimleri de muaf. Ödeyenler ise geri alabiliyor.

Ev alacaklar dikkat! Evinizin üzerinde icra olabilir!

İstanbul Esenyurt’ta ev sahiplerini ilgilendiren emsal bir olay yaşandı. Gazi Ramazan ve eşi Ayşegül Bozkurt beş yıl önce aldıkları evin tapusunun çeşitli bahanelerle kendilerine verilmemesi üzerine gittikleri Esenyurt Tapu Müdürlüğü’nde evlerinin üzerinde 9 milyon liralık icra olduğunu öğrendi.

Afrin gazisi Süleyman Dindar için ''ev ayarlayın'' talimatı!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Zeytin Dalı Harekatı'nda gazi olan Süleyman Dindar için tedavisinin devam ettiği hastaneye gidip, ev ayarlanması talimatı verdi.

Denizli'de yıkım çalışmaları hızlandı!

Denizli kent merkezinde bulunan Özel İdare İşhanı'nın yıkımına başlandı. Gazi Bulvarı ile Enverpaşa Caddelerinin kesiştiği alanda bulunan binanın yıkımı depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle başlamıştı.

Osmangazi Belediyesi'nden Kıbrıs gazisine yeni ev!

Kıbrıs Savaşı’nda gazi olan 65 yaşındaki Hayrettin Çiftçi’nin harabe haldeki evini yıkan Osmangazi Belediyesi, gazi için yeni bir ev hayata geçirdi..

Bulvar Loft ev fiyatları ne kadar?

Toplam 822 adet daireye yer verilen Bulvar Loft, Ankara İncek’te yükseliyor..Proje Akfen İnşaat imzası taşıyor. Peki Bulvar Loft ev fiyatları ne kadar?

Kocalar Bulvar Ankara ev fiyatları!

Kocalar Bulvar Ankara ev fiyatları 600 bin TL'den başlıyor. Proje Kocalar Yatırım imzasıyla yükseliyor...

gazi bulvar ev yıkımı Haberi

gazi bulvar ev yıkımı

Denizli'de kentsel dönüşüm kapsamında bir binanın yıkılmasını vatandaşların ilgiyle izlemesi ilginç görüntüler oluşturdu. Denizli'de Gazi Bulvarı üzerinde bulunan ve depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkımına karar verilen üç katlı binanın yıkılmasına sabah saatlerinde başlandı. Kepçe ve iş makinelerinin kullanıldığı yıkım esnasında bir araçtan da hortumla su sıkılarak tozun kalkması önlendi. Ekipler tarafından güvenlik önlemlerinin alındığı yıkıma vatandaşların ilgisi ise oldukça yoğun oldu. 



Ege...