05 / 05 / 2024

Gazi Caddesi yenileme projesi ne zaman

Gazi Caddesi yenileme projesi ne zaman

Elazığ Belediyesi kent estetiğine katkı sağlamak amacıyla Gazi Caddesi'ndeki binaların cepheleri için ödüllü mimari proje yarışması düzenliyor.

Avcılar'da başına tuğla düşen inşaat işçisi yaralandı!

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Orhan Gazi Caddesi'nde inşaatta çalışan bir işçi başına tuğla düşmesi sonucu yaralandı.

Esenyurt'ta 25 apartman emniyet amaçlı tahliye edildi!

Esenyurt Belediye Başkanı Bozkurt, Esenyurt'ta çatlaklar ve çökme sebebiyle trafiğe kapatılan Orhan Gazi Caddesi ve tahliye edilen 9 katlı binanın çevresindeki 25 apartmanın emniyet amaçlı tahliye edildiğini açıkladı...

Çorum Karakeçili Yolu’nda yıkım çalışmaları başladı!

Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, Gazi Caddesi ile Fatih Caddesi’ni birbirine bağlayacak 650 metre uzunluğundaki Karakeçili Yolu’nda yıkım çalışmasına katıldı.

İşte Yeni Şırnak projesi!

Şırnak Sur'da yenileme çalışmaları hızlanırken Sur'un yenilenen evleri Dicle Vadisi ve Gazi Caddesi ile göz kamaştırmaya hazırlanıyor.

Tokat Büyükbeybağı'nda 15 yıllık istimlak sorunu çözüldü!

Tokat'ın Büyükbeybağı Mahallesi Alp Gazi Caddesi’nde çift şeritli yola engel olan ahşap bina 15 yıl süren istimlak sorunun çözülmesiyle birlikte açılan yolda asfaltlama çalışması yapıldı.

Diyarbakır Sur'daki Hanlar Bölgesi yenileniyor!

Diyarbakır Sur İlçesi Gazi Caddesi Hanlar Bölgesi yenileme projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından uygulanacak.

Tokat Büyükbeybağı'da 15 yıllık bina yıkıldı!

Tokat Büyükbeybağı Mahallesi Alp Gazi Caddesi’ndeyer alan yola engel olan ahşap bina 15 yıl süren istimlak sorununun çözülmesi ardından yıkıldı.Yol, alt yapı ve zemin dolgu malzeme seriminin ardından sıcak asfalt dökülerek trafiğe açılacak.

Nover Yapı Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nover Yapı Dış Ticaret Anonim Şirketi, Mücait Abdukaya Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 4 milyon TL sermaye ile 25 Mart'ta Esenyurt, Güzelyurt Mahalesi, Orhan Gazi Caddesi'nde kuruldu.

Altıntas Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altıntas Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özkan Altıntaş ve Selman Türk ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 15 Mart'ta Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi, Ertuğrul Gazi Caddesi'nde kuruldu.

Ova Arıtım Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gazi Şubesi açıldı!

Ova Arıtım Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gazi Şubesi, Orhan Gümüş Şube Müdürlüğü'nde 5 bin TL sermaye ile 4 Mart'ta Sultangazi, 75.Yıl Mahallesi, Fevzi Caddesi'nde açıldı.

Mendeşler İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mendeşler İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rahmi Mendeş ve Mehmet Mendeş ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 1 Aralık'ta Arnavutköy, Bolluca Mahallesi, Battal Gazi Caddesi'nde kuruldu.

Sinop Belediyesi parklarda yenileme çalışması yapıyor!

Sinop Gazi Caddesi üzerinde yer alan ve yıllardır vatandaşların yaşam alanı olarak hizmet veren ve artık yıllara yenik düşerek işlevini yitiren Atatürk Parkı yer döşemeleri yenilenme çalışmaları hızla sürüyor.

Elazığ Gazi Caddesi Kentsel Yenileme Yarışması ödül töreni yapıldı!

Elazığ Belediyesi’nin düzenlediği “Gazi Caddesi Kentsel Yenileme ve Cephe Rehabilitasyonu Mimarı” proje Yarışmasının ödül töreni yapıldı.

Gazi Caddesi yenileme projesi ne zaman Haberi

Gazi Caddesi yenileme projesi ne zaman

Elazığ Belediyesi kent estetiğine katkı sağlamak amacıyla Gazi Caddesi'ndeki binaların cepheleri için ödüllü mimari proje yarışması düzenliyor.  Gazi Caddesi'ndeki Kentsel Yenileme ve Cephe Rehabilitasyonu Ulusal Mimari Proje Yarışması için İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'ne 0424 248 47 01 dâhili 1351 numaralı hattan ulaşılıp bilgi alınabilecek.  Yarışmaya katılım için son soru sorma tarihi 14 Ağustos olarak belirlenirken yanıtların gönderilme tarihi ise 14 Eylül olarak açıklandı. Proje teslim tarihinin 02 Ekim, jüri değerlendirmesi başlangıç tarihi ise 05 Ekim olan ödüllü mimari proje yarışmasının açıklanma tarihi 06 Ekim tarihi olarak belirlendi.  


Elazığ Birlik...