05 / 05 / 2024

gazi evi

gazi evi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 81 ile Gazi Evleri açacak. Gazi Evleri'nde çatışmalarda yaralanan gazilere ve şehit yakınlarına hukuki ve psiko-sosyal destek verilecek, aile yalnız bırakılmayacak...

Keçiören Atatürk Evi restore edilecek!

Ankara Keçiören'de bulunan ve Milli Mücadele sırasında Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından karargâh olarak kullanılan ‘Atatürk Evi’ restore edilecek.

Büyükçekmece Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli yarın atılacak!

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1881 yılında Selanik’te doğduğu ev birebir ölçülerinde Büyükçekmece’de inşa ediliyor. Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli yarın atılacak.

Konakta ‘Antep Evi’ hayat bulacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin restore ettiği Gazi Konuk Evi yurt içinden ve yurt dışından gelen ziyaretçilere eski Antep evlerindeki yaşamı yansıtacak.

Gaziantep Gazi Konuk Evi açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen 13 odalı Gazi Konuk Evi açıldı.

Kastamonu'da Şehit Aileleri ve Gaziler Evi açıldı!

Kastamonu Belediyesi tarafından restore ettirilerek şehit aileleri ve gazi derneklerine tahsis edilen Şehit Aileleri ve Gaziler Evi açıldı.

Erkan Akçay'dan Suriyeliler'e TOKİ evi verilmesine tepki!

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Suriyelilere TOKİ evi verilmesine tepki gösterdi. Akçay, "TOKİ'nin şehit, gazi ailelerine öncelik vermesi gerekir." dedi.

Tokat'ta Gazi Osman Paşa müzesi ziyarete açıldı!

Tokat'ta, Gazi Osman Paşa müzesi törenle ziyarete açıldı. Devegörmez Mahallesi'ndeki Atatürk Evi'nin kuzey bitişiğindeki binada oluşturulan müzenin açılış töreni, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Tokat Gazi Osman Paşa Müzesi açıldı!

Tokat Devegörmez Mahallesi'ndeki Atatürk Evi'nin kuzey bitişiğinde bulunan binada oluşturulan Gazi Osman Paşa Müzesi' nin açılış töreni, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Gazi Uyum Evi 19 Eylül Spor Tesisleri açıldı!

Gazilerin ruhsal ve bedensel olarak hayata hazırlanma ve rehabilitasyonlarını sağlama amacıyla kurulan Gazi Uyum Evi 19 Eylül Spor Tesisleri, hizmete açıldı. Açılış törenine çok sayıda TSK mensubu katıldı

Gazi Uyum Evi 19 Eylül Spor Tesisleri açılıyor!

Gazilerin ruhsal ve bedensel olarak hayata hazırlanma ve rehabilitasyonlarını sağlama amacıyla kurulan Gazi Uyum Evi 19 Eylül Spor Tesisleri'nin açılışı 29 Aralık Pazartesi günü Ankara'da yapılacak.

Kocaeli Gazi Akça Koca Anı Evi açıldı!

2014 yılını Gazi Akça Koca yılı olarak ilan eden ve bunun startını Uluslararası Gazi Akça Koca ve Kocaeli Tarihi Sempozyumu ile veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda yapılacak çalışmaların bir ayağını daha tamamladı

81 ile tam donanımlı Gazi Evi açılacak!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 81 ile Gazi Evleri açacak. Gazi Evleri'nde çatışmalarda yaralanan gazilere ve şehit yakınlarına hukuki ve psiko-sosyal destek verilecek, aile yalnız bırakılmayacak...

Malatya'daki Battal Gazi'nin evi restore edilecek!

8. yüzyılda Malatya 'nın Battalgazi ilçesinde doğduğu bilinen halk  kahramanı Battal Gazi 'nin Malatya 'nın Battalgazi  ilçesinde yer alan 'Battal Gazi'nin evi restore  ediliyor

gazi evi Haberi

gazi evi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı kurum ve kuruluşların katılımı ve STK'ların desteğiyle ''Şehit Yakınları ve Gazilerle ilgili Hizmet Sunum Modeli Geliştirme Toplantıları'' yaptı. Bu toplantıların ardından gazi ve şehit yakınları ile ilgili bir dizi önemli projeler ve çalışmalar yapılması yönünde karar alındı.


Buna göre öncelikle 81 ile açılacak Gazi Evleri ile gaziler ve şehit yakınları yalnız bırakılmayacak. Gazilere ve şehit yakınlarına psiko-sosyal desteğin yanında hukuki destek de...