07 / 05 / 2024

Gazi Köşkü akıbeti

Gazi Köşkü akıbeti

Diyarbakır'da bulunan ve 2016 yılında ziyarete kapatılan Gazi Köşkü'nün akıbeti ve çeşitli iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Karaca, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

1939'da Gazi Köprüsü için Fransız ustalar getirilmiş!

1939 yılında Gazi Köprüsü için gerekli olan parke tahtalar Fransa'dan getirilmiş ve bunlar için de Fransız ustalar gelmiş.

Naci Görür'ün 'Bunların akıbeti de Kahramanmaraş ve Hatay gibidir' dediği 18 kent hangileri?

Prof. Dr. Naci Görür, yaptığı deprem uyarılarıyla sık sık gündem oluyor. Görür, şimdi de 'Bunların akıbeti de Kahramanmaraş ve Hatay gibidir' diyerek 18 kenti açıkladı. Peki akıbeti Kahramanmaraş ve Hatay gibi olan 18 kent hangileri? 

Hane Ahşap Dekorasyon Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hane Ahşap Dekorasyon Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Büyükçakır tarafından kuruldu.

İslam Memiş verdiği saat geldi! İşte doların akıbeti!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’in verdiği saat geldi. Doların akıbeti ne olacak? İşte detaylar!

Tablet, bluetooth kulaklık hoparlör fırsatı Türk Telekom'da 11 Eylül 2022 fiyat listesi 

Okula dönüşte teknoloji fırsatları Türk Telekom’da birleşti. Türk Telekom müşterileri artık akıllı çocuk saatinden tablete ve hatta bluetooth kulaklıktan hoparlöre kadar birçok ürüne indirim ve taksit avantajıyla kavuşabiliyor. Türk Telekom'da 11 Eylül 2022 fiyat listesi...

Galleria'nın akıbeti ne olacak?

77 bin 906 metrekarelik alana kurulan Galleria'da çoğu mağaza kapandı. Peki Galleria'nın akıbeti ne olacak?

İstanbul Atatürk Havalimanı'nın akıbeti ne olacak? Bakanlık ve İBB'den dikkat çeken iki farklı açıklama

İstanbul'un tarihinde önemli bir yere sahip olan Atatürk Havalimanı'nda pist kırma işlemleri başladı. Çalışmalar neticesinde 'İstanbul Atatürk Havalimanı'nın akıbeti ne olacak?' sorusu gündeme geldi. Soruya hem Ulaştırma Bakanlığı hem de İBB'den iki farklı açıklama geldi.

İzmir Şehir Hastanesi inşaatının akıbeti TBMM'de!

Yapımı devam eden İzmir Şehir Hastanesinin inşaat sürecine dair bazı iddialar ve hastanenin akıbeti TBMM gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, konuyla ilgili soru önergesi verdi. 

Edirne Keşan'daki TOKi konutlarının akıbeti TBMM'de!

Edirne'nin Keşan ilçesinde inşa edilen TOKİ konutlarının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın akıbeti TBMM'de!

Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. MHP İstanbul Milletvekili Memet Bülent Karataş, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Edirne Keşan'daki TOKİ konutlarının akıbeti Meclis gündeminde!

Edirne'nin Keşan ilçesindeki TOKİ konutlarının akıbeti Meclis gündemine taşındı. CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Tasfiye edilen faizsiz konut şirketlerinden alacaklı kişilerin akıbeti TBMM'de!

2 Temmuz 2021 tarihinde TMSF tarafından tasfiye edilen şirketlerden alacaklı olan kişilerin akıbeti TBMM gündemine taşındı. Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, konuya ilişkin soru önergesi sundu.

İzmir Büyükşehir Belediye binası tartışma yarattı!

Geçtiğimiz sene 30 Ekim'de meydana gelen 6,9 deprem sonrasında hasar alan İzmir Büyükşehir Belediye binasının akıbeti tartışma yarattı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer binanın yıkılmasını isterken  Mimarlar Odası İzmir Şubesi binanın güçlendirilmesi gerektiğini belirtiyor.

Gazi Köşkü akıbeti Haberi

Gazi Köşkü akıbeti

CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Diyarbakır'da bulunan ve 2016 yılında ziyarete kapatılan Gazi Köşkü'nün akıbetine ve çeşitli iddialara ilişkin soru önergesi hazırladı. Karaca, sorusunun Kültür Ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Karaca, ''Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 1916 yılında geldiği Diyarbakır'da kaldığı köşk Diyarbakır Belediyesi kendisine hediye etmiştir. Köşk o günden sonra Atatürk Köşkü olarak tanınmıştır. Sur ilçesinde yaşanan hendek ve terör olayları sırasında 1 yıl boyunca kapalı olan, 10 Ağustos 2016 tarihinde de, köşke çok yakın bir noktada, terör örgütü üyeleri tarafından yol kenarına park edilmiş bomba yüklü aracın Çevik Kuvvet Polisi'ne ait servis aracının geçişi sırasında patlatılması sonucu meydana gelen şiddetli patlamada köşkün dış ve iç sıvaları dökülmüş, camları kırılmış, ahşap kapı ve pencere...