05 / 05 / 2024

gaziantep 1200 konut

gaziantep 1200 konut

TOKİ konutlarına, en çok talebin olduğu il Gaziantep Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, TOKİ'nin 2023 hedefinin 1 milyon konut olduğunu ve artık şehirlerde dikey mimariden yatay mimariye geçeceklerini açıkladı.

Gaziantep'te konut imarlı 3 arsa satılıyor! Fiyatlar dudak uçuklattı! 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Gaziantep'teki arsaların fiyatları ne kadar? 

TOKİ uzmanı Taşdemir: Gaziantep’te 7040 adet konutun inşaat çalışmaları devam ediyor!

Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen Gaziantep'te konut inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. TOKİ uzmanı Taşdemir, Gaziantep’te 7040 adet konutun inşaat çalışmalarının sürdürüldüğünü söyledi.

5 soruda TOKİ Gaziantep Sosyal Konut Projesi 2022! Gaziantep ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak..

TOKİ Gaziantep konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Gaziantep ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Gaziantep'te konut fiyatları yüzde 70 arttı!

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Bora Kanevetçi, Gaziantep'te konut fiyatlarının yüzde 70 artış gösterdiğini kaydetti.

Gaziantep'te konut fiyatları tavan yaptı!

Gaziantep'te kent genelinde ev fiyatları son 12 ayda ortalama yüzde 40,2 oranında yükseldi. Bazı semtlerdeki ev fiyatları ikiye katlandı. Telegrafnet'te yer alan habere göre; Temmuz ayında Gaziantep’te 2 bin 730 adet konut satışı gerçekleşti. Satılık ev fiyatlarının en çok artış gösterdiği ilçe Nizi

Gaziantep'te konut fiyatları rekora koşuyor!

Gaziantep’in merkez Şehitkamil ve Şahinbey ilçelerindeki mahallelerde kentsel dönüşüm çerçevesinde başlatılan yıkım çalışmalarının senelerdir bitirilememesi, halkı mağdur duruma düşürüyor.

TOKİ Gaziantep 430 konut ihalesi bugün!

Gaziantep İli Islahiye İlçesi Değirmencik Mahallesi 4. Etap 430 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Dap Yapı'dan 5 bin konutluk 4 yeni proje geliyor!

Dap Yapı 2 yıl aradan sonra 5 bin konutluk 4 yeni projenin çalışmalarına başlama kararı aldı. Dap Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada, “İlk adım Çekmeköy. Yatay mimaride 1200 konut yapacağız. Satış öncesi 44 bin ön talep geldi” dedi.

Gaziantep Kuzey Şehir'e 5 bin 200 konut daha yapılacak!

Gaziantep’te nüfus artışı yaşandıkça oluşan konut açığını kapatmak amacıyla harekete geçen Büyükşehir Belediye Başkanlığına, en büyük desteği Cumhurbaşkanlığı yaptı. Gaziantep'e “Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi” kapsamında 5 bin 200 konut yapılacağı duyuruldu...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 727 konut ihalesi 22 Ekim'de!

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi 6. Etap 1. Bölge 727 Adet Konut , 1 Adet Mescit ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Ekim 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 6. Etap 1. Bölge 727 konut ihalesi 22 Ekim'de!

TOKİ'nin Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi 6. Etap 1. Bölge 727 Adet Konut, 1 Adet Mescit ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Ekim'de yapılacak...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 6. Etap 2. Bölge 776 konut ihalesi 23 Ekim'de!

TOKİ'nin Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi 6. Etap 2. Bölge 776 Adet Konut ve 1 Adet Mescit İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Ekim'de yapılacak...

TOKİ'den Gaziantep'e 1503 yeni konut!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Gaziantep Şehitkamil'de 1503 yeni konut inşa edecek.

gaziantep 1200 konut Haberi

gaziantep 1200 konut

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi'nin (ESAM) Çarşamba Sohbetleri'nde verdiği konferansta TOKİ'nin tarihçesini ve faaliyetlerini anlattı. Konferansa Saadet Rartisi eski Genel Başkanı Recai Kutan'ın yanı sıra çok sayıda dinleyici katıldı. 

İstanbul'dan çok yoğun talep aldıklarını kaydeden Turan, "İstanbul'da konut sahibi olmak için o ana kadar hiç konut sahibi olmama şartı getirdik. Neden insanlar TOKİ'ye konut talebiyle geliyorlar? En çok talebin olduğu il Gaziantep'tir. 


2015 yılında 50 bin nitelikli sosyal konut üretmiş olacağız. Bizim bütün disiplinimiz bu yönde. Bütün şehirlerimizde dikey mimariden yatay mimariye geçmek gibi bir disipline sahibiz. Önümüze gelen bütün projelere artık bu gözle bakıyoruz. 

Yatay mimariyi hakim kılmaya çalışıyoruz. Metropol şehirlerde uygun alanlarda bu uygulanabilir. 

Banliyö alanlarında yatay mimariyi hakim kılmaya çalışıyoruz" dedi. 

TOKİ'nin toplumun konut ihtiyaçlarına cevap...