05 / 05 / 2024

Gaziantep Abdulkadir Yüksel Cami açıldı mı

Gaziantep Abdulkadir Yüksel Cami açıldı mı

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi'nin Mavikent Mahallesi’ne yaptırmış olduğu Abdulkadir Yüksel Cami’nin açılışı yapıldı.

Gaziantep Abdulkadir Yüksel Cami açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi'nin Mavikent Mahallesi’ne yaptırmış olduğu Abdulkadir Yüksel Cami’nin açılışı yapıldı.

Gaziantep Büyükşehir Mayıs ayı toplantısı gerçekleşti!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Mayıs ayı dönem toplantısının birinci birleşimi gerçekleştirildi. Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, yoklamanın ardından gündem maddelerine geçildi.

Yüksel Öztürk kimdir?

2012 yılında Yüksel Öztürk Mimarlık Bürosu'sunu kuran ve mimari çalışmalarına burada devam eden Mimar Yüksel Öztürk kimdir? Yüksel Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yüksel Öztürk..

Gaziantep Büyükşehir'den Binalarda Enerji Yönetimi eğitimi!

Çalışanların eğitimine büyük önem veren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, bu doğrultuda daire başkanlıklarından katılan personellere “Binalarda Enerji Yönetimi” eğitimi verdi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi'nde plan değişikliği eşeltirildi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi Mart ayı 2’nci birleşimi Büyükşehir Belediyen başkan vekili Osman Toprak başkanlığın gerçekleştirildi 70 maddenin 48’i oy birliği ile kabul edilirken, 22 madde ise oy çokluğu ile kabul edildi.

Gaziantep Büyükşehir'den Oğuzeli'ne yatırım!

Oğuzeli ilçesinin alt ve üst yapısını yenileyen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi yol, kavşak, taziye evi, sosyal tesis, park ve daha bir çok alanda çalışmalar başlattı

Gaziantep Büyükşehir, 350 köyde arazi yolu açtı!

Şehir merkezindeki yol ve imar çalışmalarının yanında taşra ilçelerinde de çalışmalarını sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, son iki yıl içinde yaklaşık 350 köyde arazi yolu açtı.

İsmet Yüksel: Yüreğir'de dönüşüm biran önce başlamalı!

İsmet Yüksel "Yüreğir hem Doğu'dan gelenlerin, hem de Adana'nın kırsalından gelenlerin ilk yerleşim yeri. 400 binin üzerinde nüfusuyla, Yüreğir dün de bugün de hala sahipsiz. Yüreğir'de bir kentsel dönüşüme bir an önce başlamak gerekiyor."

Ali Yüksel: Dönüşümde metrekare fırsatçılığı yapılıyor!

Gayrimenkul Hukuk Enstitüsü Başkanı Ali Yüksel: "Herhangi birisi bir binadan 2 metrekarelik tapu alarak o binanın çürük olup olmadığının tespiti için başvuru yapabiliyor"dedi.

Yüksel Coşkunyürek İskenderun projeleri hakkında bilgi aldı!

Bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere İskenderun'a gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, İskenderun Belediyesini ziyaret ederek çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı

Alaattin Yüksel'den İzmirli müteahhitlere destek sözü!

Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır ve bağlı derneklerin başkanları CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel'i ziyaret ederek inşaat sektörünün yaşadığı sorunları aktardı.

Gaziantep Büyükşehir'den yeni yol!

İl Jandarma Komutanlığı yanındaki yol yapımı için kamulaştırılan binaların yıkımını bitiren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 550 metrelik alandaki yol ve duvar yapımını da tamamladı.

Gaziantep Büyükşehir 2016'nın ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısının 1. birleşimi Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin başkanlığınıda yapıldı, bundan sonraki meclisin 14 Ocak Perşembe günü saat 15.00’da yapılması kararlaştırıldı.

Gaziantep Abdulkadir Yüksel Cami açıldı mı Haberi

Gaziantep Abdulkadir Yüksel Cami açıldı mı

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Abdulkadir Yüksel Cami’nin açılışını gerçekleştirdi.

Şahinbey Belediyesi'nde yer alan habere göre, Mavikent Caminin açılışı Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualarla yapılırken, açılışa Gaziantep AK Parti Milletvekilleri Nejat Koçer, Derya Bakbak, Mehmet Sait Kirazoğlu, Müslüm Yüksel, Gaziantep Valisi Davut Gül, Şahinbey İlçe Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, İl Müftüsü Ahmet Çelik, rahmetli Milletvekili Abdulkadir Yüksel’in ailesi, protokol üyeleri ve vatandaşlar da katılım gösterdi.

Vefanın Simgesi

Gaziantep Valisi Davut Gül, yapılan eserlerin değerinin varlığında bilinmesi gerektiğini belirterek, “Açılışını yaptığımız bu cami hem cami olarak hizmet verecek hem de bir vefanın simgesi olarakta sonsuza kadar devam edecek. Bazı eserler varlıklarında çok bir şey ifade etmiyorlar. Yada farkına varamıyoruz. Ama yokluklarında onların...